Arkadaşlar herkese merhaba.samsung D900i veya E850 alacaktım. Tanıdık bi arkadaş samsunglarda şebeke problemi var dedi. Çekmiyormuş.Böyle bir sorunla karşılaşan oldumu acaba ?
Bende hiç yaşamadım, şu anda c5212 ve u900 kullanıyorum. Genelleme yapmak doğru değil, her markada arızalı telefon vardır.
bende de u800 var 1 ay önce aldım. şebeke sorunu malesef bende de mevcut. daha önce nokia kullanıcısıydım hiç sorun yoktu. bu yüzden samsung a
quote:
Orjinalden alıntı: candanemre
bunu ispatlamak belki dunyanın en zor işi arkadaslar.. servise vericeksin adam bakıcak tel cekiyo al geri dicek bunu öle bi ana denk getirmeniz gerekecekki adamın elinde de yapıcak aynı olayı.. bilmiyorum baska sekilde olurmu..
Baz sinyali ölçen cihazlar var. Telefonun çekiyor göstermesi birşey ifade etmez. Kvk telpa genpa teleservice de bu cihazlardan mevcut olması lazım. O firmalardan tutanak tutturup kanıtlayabilirsiniz.
1 seneden fazla u600 kullandım şebeke ile ilgili bir sorun görmedim Eski patronumda d900i vardı şebeke sorunu yoktu kardeşimde e250 vardı şebeke sorunu yoktu.
Elektronik şans işi birazda
dostlar benim g800 kendi tarayıcısından gprs e baglanıyor ama mini opera ile baglanmıyor.vodafone hattım var .vodafone dan ayarları indirdim ve kurdum önceleri problem yoktu.yaklaşık bir aydır böyle sizce sebeb ne olabilir?bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilirse sevinirim.
benim e-251de de nadir olsada arada bir servis yok a düşüp geri geliyordu şebeke..geçen salı servise verdim (altıntepe samsung servis merkezi) 1 hafta cihaz onlarda kaldı ve arıza bulamamışlar..yazılım yükleyip verdiler..yazılım dedikleri de gizli kod ile formatlamak..sonuç zaman kaybı oldu.bunu nasıl ispatlarım servise bilmiyorum ama sanırım imkansız gibi birşey o anı denk getirmek..böyle kullanmaya devam edecez ne yapalım..
u900 kullanıorum bendede hicbir sorun yok . Sadece mesaj sorunum war belirli mesajdan sonra telefon daha mesaj gondermıyo kapatıp acıorum sonra yıne gonderebılıorum . Servise yolladım yenı yazılım yuklendı ama oda etkı etmedı sorun hala dewam edıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: weletizina89
u900 kullanıorum bendede hicbir sorun yok . Sadece mesaj sorunum war belirli mesajdan sonra telefon daha mesaj gondermıyo kapatıp acıorum sonra yıne gonderebılıorum . Servise yolladım yenı yazılım yuklendı ama oda etkı etmedı sorun hala dewam edıyor.
yeni yazılım yüklendi dedikleri de format kodu ile telefonu resetlemek..benim telefona da aynısını yaptılar hiçbirşey değişmedi..sonuç 1 hafta telefon serviste misafir kaldı..anca garantisiz cihazlara parça değişimi vs yapıyorlar onun dışında garantili aldığınla kalıyorsun..grey cihaz almak en mantıklısı bence..
U700 model telefonumu dokunmatik sorunu ve şebeke hatası nedeniyle 3.kere servise verdim (ilk verdiğim yer kvk) telpaya ikinci götürüşümde artık telefonu değiştirirler diye düşünürken anakart çatlamış diye 220 liraya yakın bir masraf çıkartıldı,telefoncu arkadaşımı arayıp sordum madem garantiden düşecek bırak yaptırma ben tamir ederim dedi ve 25 tl lik bir orjinal film ile telefonum eskisinden daha iyi çalışmaya başladı açmışken her parçasını inceleyen arkadaşım anakartta hiçbir sorun olmadığını söyledi kısaca telpa
benimde telefonum durup dururken şebekesi gidiyordu diğer forum sitelerinden buldum ayarlardan şebeke ayarlarına giriyorsunuz ordan şebeke modu değiştir diyorsunuz genelde 3 mod oluyo teker teker hepsini denedim sonunda biri oldu...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme