Şimdi Ara

SAMSUNG CI+MODÜL GÜNCELLEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
20.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: husam35

Arkadaslar asagida yazacaklarim samsung icindir. Diger tv ler icin arkadaslar yardimci olacaktir.
    Ota kanali ( veri kanali) dsmart menusunde kac numaraya karsilik geliyor bilmiyorum. Bilen arkadaslar varsa kanal numarasini yazabilir. O yuzden sifirdan anlatacagim.
    Oncelikle tv hafizasindaki kanallari sifirlayalim
    Menu- yayin- otomatik ayarlama-kanala listesi silinecektir sorusuna onay- arama islemi baslar baslamaz durdurursaniz kanal listeniz sifirlanir.

Menu-Yayin-anten tipi uydu olarak secin
    Menu-yayin-Kanal ayarlari-manuel ayarlama-
    11012 v 30000 degerlerini girin ve taratin.
    Burada 4 numarali kanal uzerine geldiginizde veri hizmeti gorunecektir. Bu kanal uzerindeyken

Menu-yayin- genel arayuz-ci menusu-sistem bilgisi-yazilim guncelleme yaparak modulu guncelleyin

Daha sonra
    Menu-yayin-anten tipini d samart secin ve otomatik ayarlamadan taratip kanallari ekleyin

Biliyorum biraz uzun oldu ama dsmart ve samsung bu sorunumuzu cozene kadar cozum bu

Bu işlemi sony tvler icin nasil yapariz acaba bit bilen var mi? Bu ci+ güncelleme problemi bende de var ve bu cok rahatsız edici bir durum. Bilen varsa cok makbule gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende veri veya Ota diye kanal çıkmıyor

• Bende 3-4 tane isimsiz kanal çıktı. Onlardan ilkinin üstünde güncelleyebildim.

Tv Vestel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 29 Nisan 2015; 19:07:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Nautilus-

Bende 3-4 tane isimsiz kanal çıktı. Onlardan ilkinin üstünde güncelleyebildim.

Tv Vestel.

Bendede vestel smart tv var ama hiçbirşey çıkmıyor ayar mi yapmam lazım? Siyah ekran duruyor sadece

• Öyle olacak zaten. O kanaldayken modül ayarlarına girip güncellemeyi başlatın.

Olmazsa diseq ayarlarından sadece Türksat'ı bırakıp tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 29 Nisan 2015; 20:01:29 >
  • quote:

Öyle olacak zaten. O kanaldayken modül ayarlarına girip güncellemeyi başlatın.

Nerde o ayar bulamadim

• Benim televizyon smart model değil. Bende "Menü/Ayarlar/Ortak Arabirim erişim/" altından ulaşılıyor. Sizde de benzer bir yol izleniyor olabilir.
  • quote:

Benim televizyon smart model değil. Bende "Menü/Ayarlar/Ortak Arabirim erişim/" altından ulaşılıyor. Sizde de benzer bir yol izleniyor olabilir.

bendede oyle o menüye girdiğimde videoguard ca diye isim çıkıyor üstüne basınca modül bilgileri firmware vs gözüküyor ama güncelleme nerde onu bulamadım
  • modülün versiyon nasil görebiliriz acaba

güncel versiyon hangisi bilen varmı
  • husam35 H kullanıcısına yanıt
    Samsung 40h6270 model televizyona ve dsmart cı+ modüle sahibim. Söylediklerinizi harfiyen yerine getirdim ve sonunda huzura erdim. Çok çok teşekkürler.

• Merhaba,
    Samsung 40JU6610 VE DSMART D-FIX olayında benim de başıma geldi.
    Söylenen kanalı buldum üzerinde iken güncelleme kendisi otomatik başladı.2 Dk içerisinde % 100' e ulaştı ve "başarılı" mesajıyla işlem bitti.
    Daha öncesinde her kanalde sürekli ekrana gelip gelip duruyordu. " CI yazılımı güncelleniyor" anlamında. Başarısızlıkla neticeleniyordu tüm denemelerde.
    Sayenizde çözdüm
    Teşekkürler & Selamlar
  • Ben de Sayenizde kurtuldum bu sorundan teşekkürler . Bu arada çıkan kanallar içinde EPG.du.HD falan yazana girip guncelleyebildim.

• Lg tv de dediğinizi denedim ama güncelleme algılanamadı diye uyarı veriyor. D smart ı aradım fişi çekin 15 dk sonra iki kere back tuşuna basın 2645 tuşlayın dediler ama öyle bir tuşlama tv de boş yok yani sorun hala devam ediyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astra2015

Lg tv de dediğinizi denedim ama güncelleme algılanamadı diye uyarı veriyor. D smart ı aradım fişi çekin 15 dk sonra iki kere back tuşuna basın 2645 tuşlayın dediler ama öyle bir tuşlama tv de boş yok yani sorun hala devam ediyor...

Sorunu cozebildiniz mi ?

• Hayır devam ediyor

• Merhaba
    Güncellenen dsmart in kendi modülü mü? yoksa TV'ye ait modülün takıldığı yer mi? Tam anlayamadım.
    Selamlar

• Bende Eski Seri CAM Modul Var Benimde Sorununm Bazı HD Kanalların gozukmemsi 5000 serisi başlayan cam modul bende sony tv'de yapabilirmiyim ? Olur mu Acaba ?
  • Yaptım oldu valla teşekkürler..Bende o frekansda 800 küsür kanal buldu 1 numaralı kanalda geçersiz hizmet diyordu kanal üzerinde biraz durunca kendiliğinden güncelledi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexmre

Arladaşlar.
    bilen var mı bilmiyorum ama benim bir derdim daha var :)
    Dsmart kullanıcısıyım samsung tv de istediğim yayını USB ye kayıt edebiliryoum. Ancak kayıt yaparken başka kanalı izlemek istediğimde kayıttan çıkıyor.
    Yani kayıt yaptığım kanalı değiştirdiğimde kayıttan çıkıyor. Başka bir kanalı izlerken başka bir kayıt yapma şansımız varmı?
    Bilen arkadaşlar lütfen yazarsa sev,inirim..tşk

Merhaba,

Bunun nedeni tvnizin tek tünerli olmasından kaynaklı. Şuan bildiğim kadarıyla çift tunerli tv bulunmamakta. Bulunsa dahi tv iki adet turksat uydusu bağlamanız gerekir. Ancak kayıt yaparken aynı transportır bulunan kanallara geçerseniz kayıt işlemi devam edecektir.
  • LG Tvlerde nasıl oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.