Şimdi Ara

Samsung CLP-360/365 Reset (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
7.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mertce

bu yazıcı alınır mı arkadaşlar? piyasadaki en ucuz renkli lazer yazıcı bu. reset yazılımı ve toner dolumu hakkında bilgi verirmisiniz.

@netpolicer2

tarafından resetini yapabilirsin, bende şuan bütün tonerler %100. yani cihaz patlayana kadar, kartuş ömrünü doldurana kadar sınırsız dolum yapabilirim.

netpolicer2 sayesinde.

tavsiye ederim şükela cihaz, bide ufak :). taşınabilir boyutta. gayet kaliteli. profesyonel derecede renkli lazım değilse, öğrenci için bir numara renklide.

siyah beyaz için brother lar iyi.

renkli için tek geçin bunu
  • Nasil yani bu arkadas nasil yardimci oluyor? Dugusallik var mi isin icinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu yazıcı alınır mı arkadaşlar? piyasadaki en ucuz renkli lazer yazıcı bu. reset yazılımı ve toner dolumu hakkında bilgi verirmisiniz.

Clp 620nd alinir da clp 360in dolumu zordur ama yazilimini attirip direk chip derdinden kurtulabilirsin saygilar :)

• quote:

Nasil yani bu arkadas nasil yardimci oluyor? Dugusallik var mi isin icinde

stratejik düşün. reseti beleş olan yazıcılar. gayet eskiler, piyasada bile bulunmuyorlar satışta.

verceğin 2 paket sigara parası, her türlü fixlencek yada durmadan chip değiştir vs. uzun iş.

ben sana tavsiye ediyorum, hiçbir sıkıntısını görmedim daha. ayrıca samsungun sahibi falanda değilim. insanlık olsun diye diyorum para senin paran yazıcı senin yazıcın.

şuan zamanının en iyisi. önceden pc den yazdır derdim sonra uğraş habire, hep problem hep problem.

yazdır de. kağıt elinde. fiyat/performans olarak daha iyisini bulman imkansız

• SELAM YENİ ÜYEYİM BANADA YARDIMCI OLURMUSUNUZ
    sn : Z8C7B8GCCA0027M
    CRUM BLACK: 12121461118
    CRUM CYAN : 12121461090
    CRUM MAGENTA : 12121467737
    CRUM YELLOW: 12121467736
    V3.00.01.14
  • Chip reset için hala yardım ediliyor mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: schalke84

Chip reset için hala yardım ediliyor mu acaba ?

Arkadaş benimkini ücretsiz yapmıştı. Ona yaz hocam. Ayeıca yapttı da senelerdir dolum yapmadım ben hala stok toner içinde. Ü

• Wheatley kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, mesaj attım kendisine. İnşallah yardımcı olur...
  • arkadaşlar elimde nadiren kullandığım samsung clp 365 yazıcı var bunun eco ledi ve uyarı ledi 2 si de yanım sönüyor. Daha önceden toner az uyarısı veriyordu. Resetlesem düzelir mi ? Nasıl çalıştırabilirim. aslında yeni muadil toner aldım. Ama hiçbir hareketlenme toner denetimi yok . yardımcı olursanız çok süper olur.
  • S.a arkadaşlar biride bana sevabına bu yazılımı atabilir mi samsung clp 365 nasıl yapılır? onu da anlatırsa sevinirim 2. el aldım yazıcıyı duruyor öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esgorgun -- 24 Şubat 2021; 14:46:49 >
  • Arkadaşlar sorunumu @egel2458 arkadaşımız çözmüştür kendisine beni bu sıkıntıdan kurtarıp sıkıntımı çözdüğü için çok teşekkür ediyorum. Sağolsun 1 saat benimle uğraştı benim gibi yazıcı olayından anlamayan bir adamın hem yazılım sorunlarını çözdü hem mekanik olarak yazıcıda karşılaştığım sıkıntıları çözdü:)

@egel2458 Arkadaşım tekrar teşekkür ediyorum iyi günler diliyorum

• Rica ederim güzel günlerde kullanın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.