soru 4) Sizce hangisi? aradaki fark yaklaşık 1000ytl...hakkını vereni tercih etcem. fazla para harcamaya acıkcası niyetimde yok.zaten ödediğim bir araba taksidim var.
soru 5) istanbul bilisim bana uzakta bir yer olsa bile 24 ay bonusa taksit yapıyor olmalı beni cezbediyor...başka yer var mı böyle imkan sunan? indirim yapabilecek? sadays usta ve diğerleri var mı tavsiyeniz? ben birazcık peşin verecem.kalanını 24 ay vade düşünüyorum...NERESİ CAZİP???? bu koşulum ile?
ben bu soruları sanki bir forumdan daha hatırlıyorum
ya arkadaşlar ben soruma cevap bekliyorum.söylenene bakın
ben ilk defa böyle bir topik açıyorum...cevaplarınızı bekliyorum.
4 metre mesafede kablolu yayın (Digiturk Dsmart karışık kapalı devre kablolu yayın) için sizce
samsung 46f86bd mi 46m87bd mi?
soru 1) bunların ikisi de 100hz mi?
soru 2) 4 metre mesafede 46 büyüğüme gider mi? bu modellerde yakın diye görüntüde (dizi, maç, dvd) bozulmalar gözüme çarpar mı ? yoksa 40 mı alayım_?? rahatsız etcekse??
soru 3) en son teknoloji f 86 mı yoksa m87 serisi mi?
soru 4) Sizce hangisi? aradaki fark yaklaşık 1000ytl...hakkını vereni tercih etcem. fazla para harcamaya acıkcası niyetimde yok.zaten ödediğim bir araba taksidim var.
soru 5) istanbul bilisim bana uzakta bir yer olsa bile 24 ay bonusa taksit yapıyor olmalı beni cezbediyor...başka yer var mı böyle imkan sunan? indirim yapabilecek? sadays usta ve diğerleri var mı tavsiyeniz? ben birazcık peşin verecem.kalanını 24 ay vade düşünüyorum...NERESİ CAZİP???? bu koşulum ile?
Samsung konusunda daha bilgili arkadaşlar var ama cevap verilmediği için bildiğim kadarıyla yardımcı olayım...
1- m86 100 hz değil, f86 100hz. 2-4m mesafe için 46" bence uygundur. Ama mutlaka 40" e göre tabiki bozulmalar daha çok olur görüntüde. Ama büyük ekranın vereceği zevkin bu kusuru örteceğini düşünüyorum. 3-F86 daha sonradan çıkan ve daha gelişmiş bir seridir. 4-Buna kendin en iyi kararı verirsin. 5-İstanbul bilişimden daha uygun bulman zordur. Ama geçen bir arkadaşımız yazmıştı.Topikide vardır "Samsung'lar da indirim" diye. Oradaki fiyatlarla istanbul bilişimin fiyatarını karşılaştırmanı öneririm.
@bistrogirl
Asıl üyeliğiniz bistroman'a söyleyin, konuları bundan sonra o açsın
Konu kilitli.
Not : İtiraz edip kendinizi yormayın.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >