Şimdi Ara

samsung d500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankaradaki spot ve garantili fiyatları ne kadardır acaba...

• garantili 800 ytl telpada...
    spot 700 ytl doğubankta.....
  • Peki bu telefona o parayı vermeye değer mi? Ben yaklaşık bir yıldır 3660 kullanıyorum. Sizce d500 alsam ne kaybeder ve ne kazanırım?
  • Cebinden para çıkmasından başka birşey kaybetmessin ve ne kazanacağın telefona değil sana bağlı

quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Peki bu telefona o parayı vermeye değer mi? Ben yaklaşık bir yıldır 3660 kullanıyorum. Sizce d500 alsam ne kaybeder ve ne kazanırım?
  • SAMSUNG D 500 ----650 YTL YE TEMİN EDEBİLİRİM İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYURULUR SPOT
  • Nerden temin ediyorsun.Yurtdışından kendinmi getiriyorsun yoksa doğubankta tanıdığın vs.. var

quote:

Orjinalden alıntı: ESSEKER

SAMSUNG D 500 ----650 YTL YE TEMİN EDEBİLİRİM İSTEYEN ARKADAŞLARA DUYURULUR SPOT
  •  samsung d500

kardesim herkesin dilinde bu cihaz ay çok güsel ay su özelliği var ay bu özelliği var
    benim gördüğüm sadece edge,mp3 player ve bluetooth
    artık bluetoothuda saymamak gerekir (olmazsa olmaz hesabı)

General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
    Announced 2004, 4Q
    Status Available
    Size Dimensions 93.5 x 45.7 x 23.5 mm
    Weight 99 g
    Display Type TFT, 256K colors
    Size 176 x 220 pixels
    Ringtones Type Polyphonic (64 channels), MP3
    Amount 45 preset
    Customization Download, order now
    Vibration Yes
    Memory Phonebook 1000 x 12 fields, Photo call
    Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
    - 96 MB shared memory for photos, video, MMS, MP3 files
    - 4 MB for Java
    - 200 short messages
    - 400 calendar events
    Features GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots)
    Data speed 32 - 48 kbps
    Messaging SMS, EMS, MMS, Email
    Clock Yes
    Alarm Yes
    Infrared port Yes
    Games 3 + downloadable
    Colors Silver, Black
    Camera 1.3 MP, 1280x1024 pixels, video, flash
    - Bluetooth
    - EDGE (in D500E version only)
    - Java MIDP 2.0
    - WAP 2.0
    - MP3/MP4/AAC player
    - T9
    - SyncML
    - Organizer
    - Voice memo
    - Built-in handsfree
    - USB port
    Battery Standard battery, Li-Ion 800 mAh
    Stand-by Up to 300 h
    Talk time Up to 6 h 30 min
    Standard battery, Li-Ion 1000 mAh
    Stand-by Up to 380 h
    Talk time Up to 8 h

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 9 Mart 2005, 10:25:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    **SAMSUNG N710**
    14 yıl önce açıldı
    Samsung A70 imei
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tek artisi karizmasi, karizmaya gorunuse o kadar para verilir mi o da ayri tabii
  • Yahu yiğidi öldüründe hakkını yemeyin.Mp3 ve Bluetooth harici birşey yok demek haksızlık.Birkere 1,3 MP kamera varki 1280 x 1024 piksel çözünürlük var.Bu çözünürlük sadece hemen hemen hiç bir cihazda yok.Ekran 256K renk.Video kaydı 1 saat ,flaşlı foto çekimi ve beyaz ayarı ve değişik şartlar için farklı ayar grubu olan foto çekimi var.He bütün bu özellikler ve diğer özellikler 100 gramın altında bir ağırlığa sahip telde mevcut.Daha ne yapmasını bekliyorsunuz ,yemek yapıp ortalığı süpürmesini mi.O zaman mıtakdir edeceksiniz D500'ü.Hakkını yemeyelim cihazın.
  • Kusura bakma ama armut bir cihaza (6630) 500 kaat fazla veriliyorsa D500'e hayli hayli 800 YTL verilir.
    Kıstası olan hiçbir cihaz D500'den ucuz değil.S700 en az 200 YTL daha pahalı.6630 ise 400-500 YTL daha pahalı,S65 ise mukayese bile etmem D500 ile.

quote:

Orjinalden alıntı: BuZZLuCK

tek artisi karizmasi, karizmaya gorunuse o kadar para verilir mi o da ayri tabii
  • alınası bir telefon
  • yaw bende 6630 var daha sıfır gibi jelatini üzerinde kimse almazmı benimkini d500 istiyorum.İstanbuldayım acil cevap ltfn
  • Doğubank ta kafakafaya belki değişir şansını bir dene.
  • yaw d720 daha güzel bundan hafıza karrtı+symbian ama ne zaman gelir bilemem....
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI314

alınası bir telefon

ama yine de 6630 ..........
  • evet bu tel baya güsel ama bide buna symbian eklenirse süper olur yani d720 ben d720yi bekliorum şahsen çok güsel telefon..
  • 3 d500 1 6630 eder tabi büyüklükre
  • yaw arkadaşlar D500 alıcam fakat; dolar çok düşük.ne zaman yükselir bilen var mı?
  • symbian var mı d500 de
  • telefonda symbian yok....
    symbianlı olan d720 de eylül ekimden önce türkiyeye gelmeyecek. Onu bekliiim diyorsanız ölürsünüz wallaaa.

Alcaksanız bu telefonu alın. Koymuş ortalıga walla. Ben aldım garantili 850ytl. Siz daha uygununu ararsanız bulabilirsiniz. Ben aramadım. Foto kalitesi s700 den iyi. inanmayan gsm arenaya baksın. ben de bizzat test ettim. Foto kalitesinde fazlası var eksiği yok. Gece kapkaranlık odada hiç ışışk yok. Ama flaş yeterli ışığı saglıyor. gündüz gibi olmasa bile.... Ekranda nokiadan bildiğimiz noktalar falan yok. 96mb hafıza va. 2 tane şarkıcı albümü rahat alır. Henüz tam girmedi tr ye. Bluetooth ekstra program falan yok pek galiba ama giricek. o zamamn capcapnanvar olacaaaaaakk.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.