Şimdi Ara

SAMSUNG D840 WAP-GPRS AYARLARI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda arama yapmama rağmen bununla ilgili bir şey bulamadım. Telefonun internet ayarlarını almak için INTERNET D840 yazıp 2222 yolluyorum ancak, telefonunuza göre ayar bulunmamaktadır diyor (turkcell ). Diğer türlü nasıl internet ayarı yapabilirim ? Ya da gönderdiğim mesajı yanlış şekilde mi gönderiyorum? Yardımlarınız bekliyorum ,şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNERBOY -- 17 Ağustos 2007; 14:11:31 >

• kimse bilmiyor mu nasıl yapılacağını ?
  • arkadasım ayarları manuel yapmayı dene cok kolay

turkcell in sitesinde D840 olarak gecmiyor ayarlar ama mutlaka bir muadili vardır bak ona gore manuel yap

ben telsimin sitesinden yaptım

sen de turkcell in sitesinden yeni samsung modellerine bakarak yapabilirsin adım adım
  • ben mesela simdi baktım vodafone sitesinden D820 nin ayarlarından yapmısım sende turkcell in sitesinde benzer bir samsung modelinden yapabilirsin
  • peki sağol. Bİr deneyeyim bakalım
  • Ben turkcell in sitesine girip ayra kısmını buldum.Orda hem elle yapılması için gereken ayarlar vardı hem de 2. seçenek olarak da ; WAP telefonun modeli yaz 2222 ye gönder diyordu. Bende onu bir deneyeyim dedim ve ayarlar birazdan gelicek diye mesaj attı. Bende gelen ayarları kurdum. ne olur ne olmaz diye elle yapılan ayarları da not aldım (ayarlar d600 içindi ama gene de aldım ). Otomatik ayar geldiğinde ayrıntılarına baktım ve veri taşıyıcısı gsm gözüküyordu. Elle yapılan ayarlarda ise gprs yazıyor. Bende onu gprs olarak değiştirdim,ancak bu seferde çalışmadı. Bu gsm gprs kısmı dışında bana gönderilen ayarla elle yapılması önerilen ayar aynı acaba niye gprs yaptığımda çalışmadı ?(niye gprs diye direttiğime gelirsek, gsm de daha fazla kontör gidiyor die biliyorum, yanılıyor muyum ? )
  • Yardımcı olcak kimse yok mu ?
  • bilader bu kadar ugrasacagına derdinin dermanını yanlıs yerlerde arıyor vakit kaybediyorsun yawww git bir turkcell musteri noktasına yada ara turkcell musteri hizmetlerini sana yaptırsınlar ayarları

niye boyle kendini uzuyorsun???

bir de karıstırırsın butun ayarları toparlayamazsın
    git temiz temiz bir turkcell bayisine yada abone merkezine falan olmadı ara turkcell i operator cıksın anlat derdini yardımcı olsunlar

cozumu neden burada aramakta ısrarcısın anlamadım
  • onlarda sürekli bir oyalama taktiği var da o yüzden. Daha önce bir işim düştü düşmez olaydı, 2 adımlık işlem için 1 saat beklemir mi yaa . O ona yönlendiriyor, o birtazdan arıyacağım diyor aramıyor neyse

Bu nedenlerden dolayı çözümü burda aramayı yeğliyorum ama çözüm bulamzsam mecbur müşteri hizmetlerine bal vuracağım

• sen direk 444 0 532 i yi ara operatore baglan direk oradan yardımcı olurlar olmazlarsa turkcell bayisi olur olmadı D8... serisi icin ayar bulmaya calıs

bence buradan pek cıkmaz herkes birseyler yazıyor ama onemli olan uygulama
    D8... serisi telefon kullanan ayarlarını yapmıs biri olacakki cıkıp sana al turkcell ayarları diyecek

ama secim senin yine tabi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

Ben turkcell in sitesine girip ayra kısmını buldum.Orda hem elle yapılması için gereken ayarlar vardı hem de 2. seçenek olarak da ; WAP telefonun modeli yaz 2222 ye gönder diyordu. Bende onu bir deneyeyim dedim ve ayarlar birazdan gelicek diye mesaj attı. Bende gelen ayarları kurdum. ne olur ne olmaz diye elle yapılan ayarları da not aldım (ayarlar d600 içindi ama gene de aldım ). Otomatik ayar geldiğinde ayrıntılarına baktım ve veri taşıyıcısı gsm gözüküyordu. Elle yapılan ayarlarda ise gprs yazıyor. Bende onu gprs olarak değiştirdim,ancak bu seferde çalışmadı. Bu gsm gprs kısmı dışında bana gönderilen ayarla elle yapılması önerilen ayar aynı acaba niye gprs yaptığımda çalışmadı ?(niye gprs diye direttiğime gelirsek, gsm de daha fazla kontör gidiyor die biliyorum, yanılıyor muyum ? )

NERDEYSE BÜTÜN SAMSUNG MODELLERİ GPRS AYARLARI AYNI

• ee?? neden olmuyor adamın yaptıgı ozaman??
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

Ben turkcell in sitesine girip ayra kısmını buldum.Orda hem elle yapılması için gereken ayarlar vardı hem de 2. seçenek olarak da ; WAP telefonun modeli yaz 2222 ye gönder diyordu. Bende onu bir deneyeyim dedim ve ayarlar birazdan gelicek diye mesaj attı. Bende gelen ayarları kurdum. ne olur ne olmaz diye elle yapılan ayarları da not aldım (ayarlar d600 içindi ama gene de aldım ). Otomatik ayar geldiğinde ayrıntılarına baktım ve veri taşıyıcısı gsm gözüküyordu. Elle yapılan ayarlarda ise gprs yazıyor. Bende onu gprs olarak değiştirdim,ancak bu seferde çalışmadı. Bu gsm gprs kısmı dışında bana gönderilen ayarla elle yapılması önerilen ayar aynı acaba niye gprs yaptığımda çalışmadı ?(niye gprs diye direttiğime gelirsek, gsm de daha fazla kontör gidiyor die biliyorum, yanılıyor muyum ? )

NERDEYSE BÜTÜN SAMSUNG MODELLERİ GPRS AYARLARI AYNI

evet niye benim ayar gsm üstüne kurulu ve gprs yapınca olmuyor ?

@aykuttoklu

ben zaten bahsettiğin yeri aradım ve dediğim sorunlarla karşılaştım aylık 300 500 ytl fatura vereceksin ki dilediklerin anında yapılsın sorunlarınla hemen ilgilensinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNERBOY -- 16 Ağustos 2007; 16:14:12 >

• yaw ben ne zaman arasam cırt diye her ayarım yapılıyor niye sende boyle sorunlar cıkmıs anlamadım hem turkcell hem telsim de arayınca operatoru direk cıkan kızcayız yada beyefendi bana yardımcı oluyor

ilgilenmemeleri diye bir sorun olmaması lazım ama dedigin gibidir bir sey diyemem

yaptıgın ayarlar wap ayarları ise gsm gosterebilir cunku biliyorsun wap gsm sebekesi uzerinden cevirmeli baglantı oluyor
    ama gprs olunca baglantının da gprs olması lazım enteresan
  • sonuç olarak çözümü bilen biri yok mu şimdi ?????
  • sen bence genel foruma Samsung Turkcell Wap-Gprs Ayarları diye bir baslık ac

daha cok dikkat ceker burayı gorunuse gore kimse sallamıyor tıkandı bir de altlara dustu
    he mi kardesim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykuttoklu

sen bence genel foruma Samsung Turkcell Wap-Gprs Ayarları diye bir baslık ac

daha cok dikkat ceker burayı gorunuse gore kimse sallamıyor tıkandı bir de altlara dustu
    he mi kardesim??

bende öyle düşünüyorum da şimdi modlar zaten açmışsın deyip kitlemesin ?

Ayrıca şimdi baktım yeni mesaj yazdığıda genel kısımda da üst sıralarda gözüküyor konu o yüzden yeni bir konu açmak gereksiz olur(başlığı da değiştirdim hafiften bakalım şimdi yardım eden biri çıkacak mı ?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNERBOY -- 17 Ağustos 2007; 14:12:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.