slm ustalar telefonu şarjz ederken kapatmamız ferekiyormu? Bazı telefonların ilk kullanımlarında kapatıp şarjz edin yazıyor.Bizim D900 e de gerek var mı? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim. slmlar...
quote:
Orjinalden alıntı: iasonion
Ayarı ne yazık ki yok. Türkiye'nin her yerine gittiğinizde Ortaköy Camii çıkıyor. Bu tamamen oparatörlerin verdikleri servisle alakalı birşey.
yani tutup bunu operatöre iletmemiz gerekiyor onlarda dikkate alır da tüm iller için ayrı ayrı ugo servisi koyarlarsa değişir öyle mi?
up
slm arkadaşlar bluteud kulaklıkla görüşmelerimi yapıyorum.Ama maalesef müziği dinleyemiyorum.Müziği kulaklığa ver dediğimde bluetud arıyor bulamıyor. Yapılacak bi ayarı varsa yardımcı olursanız sevinirim.slmlar...
sevgili dostlar benim D900'de fotoğraf çektiğimde deklanşör sesi çıkmıyor?? kendimce her türlü ayarı denediğimi düşünüyorum ki acaba atladığım bir yermi var..? değerli cevaplarınızı bekliyorum..?
kardeş tuş sesleri kapalı mı? kapalıysa kapağı kaydır aç ve tuş seslerini aç deklanşör sesi gelir. benim önceden ses geliyordu tuş seslerini kapattım. deklanşör sesi de kapandı slmlar...
quote:
Orjinalden alıntı: alpiser
sevgili dostlar benim D900'de fotoğraf çektiğimde deklanşör sesi çıkmıyor?? kendimce her türlü ayarı denediğimi düşünüyorum ki acaba atladığım bir yermi var..? değerli cevaplarınızı bekliyorum..?
salih033.. kardeşim çok teşekkür ederim.. acaba yazılım sorunumu var diye düşünmeye başlamıştım ama tuş sesiyle alakalı olabileceğini hiç düşünmemiştim tekrarda çözüm önerin için teşekkür ederim
arkadaşlar benim özel dosyalara şifre koymaya çalıştım ama şifre yazıyorum şifre yanlış dior ama ben daha önce şifre falan yazmadım yardım lütfen...
Arkadaşlar hepinize selam önce, ben yeni bir D900 kullanıcısıyım, konuları çoğunlukla inceledim ve kafama takılan tek bir soru kaldı :)
Forumda D900i adı ile gösterilen ve D900 + Fm radyo olduğu söylenen resimlerdeki gibi benim telefonumda metal gümüş ve aldığım yer "bu daha bugün geldi, yeni versiyon falan" diye verdi ama ne kutusunda Fm radyo bilgisi var ne de ben menüde bulabildim fm radio'yu ... Şimdi benim telefon d900 ( sanırım öyle ama ) mü d900i ( forumdaki d900i resimleri aklıma bu ihtimali getirdi ) mi ? d900i ise nerede bunun radyosu :D
quote:
Orjinalden alıntı: Kuzeyboun
Arkadaşlar hepinize selam önce, ben yeni bir D900 kullanıcısıyım, konuları çoğunlukla inceledim ve kafama takılan tek bir soru kaldı :)
Forumda D900i adı ile gösterilen ve D900 + Fm radyo olduğu söylenen resimlerdeki gibi benim telefonumda metal gümüş ve aldığım yer "bu daha bugün geldi, yeni versiyon falan" diye verdi ama ne kutusunda Fm radyo bilgisi var ne de ben menüde bulabildim fm radio'yu ... Şimdi benim telefon d900 ( sanırım öyle ama ) mü d900i ( forumdaki d900i resimleri aklıma bu ihtimali getirdi ) mi ? d900i ise nerede bunun radyosu :D
arkadaşım öncelikle hayırlı olsun... senin telin d900 ,d900i değil bundan emin olabilirsin... çünkü d900i daha gelmedi... d900ün de senin dediğin renklere sahip... artı adamın dediğide version içindr...
burdan takip edebilirsin bütün resimler ve paylaşımlar var.. üstelik funclubumuzde var...
Teşekkürler cevap için ben o 80 küsür sayfayı okumaya devam edeyim :)
telefondaki sim rehberi ile telefon rehberini ayırmayı versiyonla çözülme ihtimali varmı.En son versiyonda bu eksikliği çözmedilermi daha.
Mesaj gönderirken, gönderdiğim mesaj 1 mesajdan uzunsa hata veriyor ve karşı tarafa tamamı ulaşmıyor..bunun sebebi ne olabilir..
Bir de BT kartviziti gönderme işlemini anlatırmısınız pc ye
Herkeze merhaba arkadaşlar bayadır forumlara uğramıyodum bir samsung kullanıcısı olarak D900 hakkında birkaç sorum olucak
1) Telefona oyun yüklenebiliyomu?
2) Msn yüklenebiliyomu? (msn çalışıyo dediler ama bir türlü çalıştıran görmedim)
3)Bunların dışında yüklenebilicek program samsungun desteklediği javalar vs.. nerden bulabilirim ?
Şimdiden teşekkürler...
selam arkadaşlar. telefonun versiyonunu nerden görebiliriz. benim telefon açıldığında arkasında yeşil tema çıkıyo bazı arkadaşlar bunun eski versiyon olduğunu söylemiş doğrumudur. bide tam ekran java oyunları nereden bulabilirim.
güzel topic tbr
Teknik bir soru: D900'ü iki aydır kullanıyorum. Bugün d900i ile kamerasını karşılaştırdım. Her ikisinin de kamera ayarları aynıydı. D900i benimkine göre daha gerçekçi görüntü veriyor. Benimki ise hafif MAVİMSİ FOTOLAR çekiyor. Bu nedenle ben hep beyaz dengesini gündüz olarak tutuyordum. Bu defa da fotolar sarımsı çıkıyordu. Bunun üzerine başka bir D900'le karşılaştırdım. Sonuç: Benimki mavimsi diğer D900 daha canlı... Sizce sorun versiyon da mı yoksa cihaz mı hatalı -ki hiç zannetmiyorum-. Versiyon: D900JVGB1 Ayarlarını kontrol et diyebilirsiniz ama sorun ayarlardan değil. Yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar ben telefondan arama yaparken "koşullu iletme" diye bir yazı çıkıyor sebebini yada nasıl engelleneceğini bilen varsa yardımcı olsun lütfen. teşekkürler.
arkadaslar ben yeni üyeyim ama şöyle bi sorunum var pc.den attıgım fotograflar veya bluetooth tan attigim fotolarda tam ekran olmuyor foto küçük kalıyor bunu nasıl ayarlayabiliriz telefon d900i