Şimdi Ara

Samsung Dahili Uydu Alycyly Led Tv HD Kanallardan Bazilarini Göstermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Babamlarin Samsung UE32EH5200 dahili uydu alicili led tvsi var.
    Bazi HD Kanallari sinyal zayif diyip göstermiyor örnegin fox, show, kanal d, cnn, tv8, habertürk v.s. Ntv, atv, trt gibi kanallarda sorun yok.
    Bu kanallarda dahili uydu alicisinda iken sinyal gücüne bakinca düsük gösteriyor fakat harici bir uydu alici takip onla ayni kanallari gayet rahat açabiliyorum sinyal 90 larda gösteriyor.
    Dahili uydu aliciyi denemeden önce çanak lnb kablo vs. degismisler zaten harici next uydu alicisini deneyince çanakta sorun olmadigi ortaya çikti.
    Tvnin yazilimini güncelledim olmadi fabrika ayarlarina çektim ne yapip ne ettim bi türlü düzelmedi.
    acaba donanimsal bir ariza midir daha önce bu tip bi ariza duyan veya bu konuda fikri olan var mi?
    samsung servisi aradim tvnin kartinda sorun olabilecegini söyledi ilk defa böyle bisey duydugunu da ekledi. görüslerinizi alabilirmiyim nedendir acaba? Simdiden tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc63 -- 13 Temmuz 2016; 19:19:39 >

• lnb ya ayarsız yada duyarsız... lnb ne marka değiştirmen gerekebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.