Şimdi Ara

Samsung'dan 3200 x 1800 piksel ekrana sahip üst seviye ultrabook (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aha samsungdan leğen olmayan bişeyy!!!!!!

• 3200x1800 çözünürlük kesinlikle windows 8 için uygun bir çözünürlük değil 2800x1800 çözünürlüğü windows 8 de denemiş biri olarak söylüyorum windows ölçeklendirme konusunda zayıf kalmış bir işletim sistemidir. %100 ölçeklendirmede simgeler yazılar her şey minnacık bir şeklide gözükürken %200 ölçeklendirme yapıldığında ise %100e göre dahi iyi olmasına rağmen programların %80inde görünüm bozuluyor.

• 3500 liraya yeni kral Vaio PRO corei7 256 ssd (PCİe) varken buna para verilir mi?
    #dayanCasper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Apple’ın MacBook Air modelleri kadar pil ömrü sunacak gibi görünüyor.

nereye bakarak anlıyoruz bunu???

• quote:

Orijinalden alıntı: erci501

aynen notebook ta full hd de bile ikonlar yazılar minicik oluyor. bu çözünürlükte asla kullanılmaz. Yazılımsal olarak ta düzenleme yapılması lazım.

• Windows ile 3200x1800 kullanin, buyutecle bakarsiniz. Apple'in avantaji burada, yazilim kendisinin. OS X olceklendirme yapiyor, Windows'da ise olceklendirme neredeyse yok-basarisiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ekranda 16.7 milyon renk vb. renk desteği var mı?

• 3200*1800=5760000 piksel ederki siz mausu milimetrik kağıt üzerinde kullanın şuan sony vaio 17.3 inç full hd bir pc den yazıyorum ve bunda bile küçük....

• samsung aşıyor çıtayı bence

http://www.pcdepo.com/samsung-ativ-book-9-plus-ultrabook-urun10323.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonderlands -- 22 Haziran 2013; 13:26:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

3200*1800=5760000 piksel ederki siz mausu milimetrik kağıt üzerinde kullanın şuan sony vaio 17.3 inç full hd bir pc den yazıyorum ve bunda bile küçük....

Yazı boyutunu istediğin kadar büyütebiliyorsun.
  • Telefon çıkıyor iphone katili diyorlar ultrabook yada notebook çıkıyor bunlarda macbook katili sen neymişsin ya apple Fener'den bıle bu kadar çok nefret eden yok ülkede

• Aşiri pixel cep deler

Edit: Yada soyle fazla pixel göz cikarir artik nasil soylemek istiyorsaniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 17 Ağustos 2013; 17:59:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcdepoya hangi ara gelmişte stoklarda kalmamış yahu?
    Aylardır bu bilgisayarın çıkmasını bekliyorum.
    acaba ne zaman stoklarda yer alacak ülkemizde?
    Amazonda ön sipariş açmışlar i5 işlemcili model için.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.