Şimdi Ara

Samsung'dan yeni bir amiral gemisi serisi geliyor: Galaxy F (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çıkart onu da çıkart hepsini de çıkart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfabede harf bırakmadılar...

• ekran katlaniyor tamam da bu cihazin kasasi anakarti pili vs bu sirada ne yapiyor olacak, ekran katlanirken mitoz bolunmeyle ikiye ayrilip ekran normale donunce tekrar mi birlesecek bunlar. Bu cihaz ikiye nasil katlanicak ben acikcasi anlamiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F flex anlamına geliyor olabilir yani katlanabilen.

• Alfabe de harf çok alan da çok üretip dursunlar bakalım öncekilerden ne farkı olacaksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleket amiral gemi çöplüğüne döndü.

• Yıllar önce Galaxy Alpha çıkmadan önce. Metal kasalı bir üst seviye seri Galaxy F adıyla çıkacak denildi. Fashion anlamına gelicek falan derken evleaksden sızıntı resimler falan çıktı sonra iptal oldu proje. S6 direk metal kasayla çıktı. Hatırlayan hatırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bandogge

ekran katlaniyor tamam da bu cihazin kasasi anakarti pili vs bu sirada ne yapiyor olacak, ekran katlanirken mitoz bolunmeyle ikiye ayrilip ekran normale donunce tekrar mi birlesecek bunlar. Bu cihaz ikiye nasil katlanicak ben acikcasi anlamiyorum.
    İşte bunu anlayamadığın için şuan buradasın. Yani anakarti cihazın tek bir tarafına konumlandiracak kadar küçülttüklerini hem sağ hem sol kısına iki adet batarya koyabileceklerini ve flexi silikon devre kullanıcaklarını bilemediğin için. :) gerçi ben de burdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAMMSTEIN- -- 29 Temmuz 2018; 16:53:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• -RAMMSTEIN- kullanıcısına yanıt
    adamlarin katlanabilir batarya projelerini sagir sultan duydu ne iki bataryasi ne sagi ne solu. forumda haberi bile yapildi. laf sokacam diye bilmis bilmis konusmayin. her oltaya da atlamayin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.