Şimdi Ara

Samsung dört farklı Galaxy Note 10 modeli çıkaracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2019, Samsung'un rekor sayıda akıllı telefon çıkardığı bir yıl olacak gibi görünüyor. Daha Nisan ayındayız ve Güney Koreli şirket şu an dört Galaxy S10 modeli de dahil olmak üzere dünya genelinde 10 cihaz tanıttı. Şimdi ise Galaxy Note 10'un dört farklı varyantı olacağına dair haberler geliyor.

Ayrıca Bkz.Lenovo Z6 Pro'nun Snapdragon 855 ile güçlendirileceği kesinleşti
    Yayınlanan yeni bir rapora göre Note 10'un iki 5G, iki de LTE modeli olacak. ETNews’e göre, LTE varyantları 6.28 inç ve 6.75 inç ekranlarla piyasaya sürülecek. Küçük varyant üç arka kamera ile donatılırken büyükte dörtlü kamera sistemi yer alacak. Ayrıca 5G'li varyantların LTE versiyonlarına çok benzeyeceği, ana farkın 5G modem olacağı bildiriliyor.

8 Ağustos'ta tanıtılabilir

Galaxy Note 10'un 5G bağlantısını destekleyen versiyonları tasarım açısından ufak tefek değişiklikler içerecek. Ayrıca ekran boyutları 6.28 inç kadar küçük olmayabilir. ETNews ayrıca Samsung’un Note 10'u 8 Ağustos’ta tanıtılacağını söylüyor. Önceki raporlarda Note 10'un tuşsuz bir tasarıma sahip olacağı ve Ağustos sonu ya da Eylül başında satışa sunulacağı iddia edilmişti.

• Hemen hemen bütün kullandığım samsung cihazlar için düşüncelerimi söylüyorum: Samsung'da yazılım işi hep günü kurtarmaya yönelik olmuştur, yani yazılımla öne çıkalım, cezbedelim ya da cihazlar için ortak bir yazılım geliştirip sürüm ilerleterek mükemmelliğe ulaştıralım, işte bunlardan çok bir cihaz yaptık bunun fonksiyonlarını bir şekilde nasıl çalıştırırız, bugün çalışsın yarını önemli değil felsefesi üzerine dayalıdır samsung'da yazılım işi, yakın gelecekte de değişeceğini zannetmiyorum.
    Note 8 kullandım sağlamdı stabildi falan derken önce amoled yanığı oldu, gönderdik garantiye güç bela ekran değiştirdiler. Sıfır müşteri memnuniyeti. Sonra şarj soketi arızalandı. Yüzüm gülmedi anliycanız sattık bu seferde mecburen note 9 aldım. Türkiye Samsung beş kuruş etmez. Satalım uzaktan izleyelim ellerimizi ovuşturalım bozulursa herşeyi garanti dışı bırakırız kafasındalar. Yiyosa Amerikada Avrupada yapsın bunu Samsung, ülkede kanun nizam olmayınca istedikleri gibi at koşturuyorlar oda ayrı bir konu.. Şimdi Note 9 kullanıyorum Note 8'in sorunsuz hali gibi. Stabil hızlı falan dilimi ısırıyorum Allah servisin eline düşürmesin derken geçenlerde not almak için kalemi kullanayım dedim. Kalemi elime aldım kırıldı aradım servisi garanti dışıymış. Fiyat 275 tl yurtdışında ücretsiz değiştiriyorlarmış. Almak istersen 28 usd tr fiyatının yarısı nerdeyse. Ama biz daha zengin olduğumuzdan daha fazla ödüyoruz. İşte bunlar hep illuminati amk diyip susuyorum..
    Delikli ve kavisli olmayan ekranlı bir model çıkarın yeter. 1.neslinden bu yana note serisi telefon kullanıyorum ve sırf bu tip kılçık tasarımlar yüzünden note5 den ileriye gitmedim. Abidik gubidik zilyon tane model üretiyorsun bari bir tane de özüne uygun note üret. İşiniz gücünüz inovasyon yapayım derken var olanı daha kötü hale getirmek. Hiç umudum yok ama yıllardır diğerlerinden özelikle de çinlilerden kalemli bir model bekliyorum. İstediğim note çıkana kadar çatlasada patlasada note5 kullanmaya devam edicem.
  • Note 4 de olduğu gibi kavissiz bir ekranla gelirse kalemi kullanacak daha fazla alan olur ve kavisin olumsuz yanı olan ekrandan kayma sorunu ortadan kalkar.

Donanım ve tasarımda iyi bir seviyeye gelindi. Önemli diğer bir husus kaleme özel yazılımlar geliştirilmeli. Apple tarafındaki yazılım zenginliği Samsung tarafından benimsenmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: borukuzen

Note 4 de olduğu gibi kavissiz bir ekranla gelirse kalemi kullanacak daha fazla alan olur ve kavisin olumsuz yanı olan ekrandan kayma sorunu ortadan kalkar.

Donanım ve tasarımda iyi bir seviyeye gelindi. Önemli diğer bir husus kaleme özel yazılımlar geliştirilmeli. Apple tarafındaki yazılım zenginliği Samsung tarafından benimsenmeli.
    Hemen hemen bütün kullandığım samsung cihazlar için düşüncelerimi söylüyorum: Samsung'da yazılım işi hep günü kurtarmaya yönelik olmuştur, yani yazılımla öne çıkalım, cezbedelim ya da cihazlar için ortak bir yazılım geliştirip sürüm ilerleterek mükemmelliğe ulaştıralım, işte bunlardan çok bir cihaz yaptık bunun fonksiyonlarını bir şekilde nasıl çalıştırırız, bugün çalışsın yarını önemli değil felsefesi üzerine dayalıdır samsung'da yazılım işi, yakın gelecekte de değişeceğini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .T. -- 9 Nisan 2019; 0:48:15 >

• delikli ekran yada çentik koyup ekran 6.40" diyip piksel ekran oranı 500 demek kandırıkçılık oluyor. sen çentiği düzledinmi ekran oluyor 6.0" piksel oranı düşüyor 400e. o yüzden şu delikli ekran iş değil. maç izleyecen sol üst köşede delik var:S

• Delikli ve kavisli olmayan ekranlı bir model çıkarın yeter. 1.neslinden bu yana note serisi telefon kullanıyorum ve sırf bu tip kılçık tasarımlar yüzünden note5 den ileriye gitmedim. Abidik gubidik zilyon tane model üretiyorsun bari bir tane de özüne uygun note üret. İşiniz gücünüz inovasyon yapayım derken var olanı daha kötü hale getirmek. Hiç umudum yok ama yıllardır diğerlerinden özelikle de çinlilerden kalemli bir model bekliyorum. İstediğim note çıkana kadar çatlasada patlasada note5 kullanmaya devam edicem.

• S10’daki taktiğe devam edecekler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Harika aletler her şeyi ile süper. Samsung Çinlileri ve Amerikalıları hurdalariyla birlikte gömecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çeşit iyidir tercihleri genişletir
  • anam coştu lan bunlar
  • Note 10 u ciddi olarak düşünüyorum ancak s10 serisindeki vasat kamera yapısı/performansı ile çıkarsa pixel 4 ü beklerim daha iyi

• 5 tane yapın. Birisi Türkiye'ye özel olsun.

Snapdragon 430,
    Ön kamera olmasın,
    Arka kamera bir tane olsun,
    Ram 2 GB olsa yeter,
    Hafıza 16 GB olsa süper olur ama 8 GB'de kabul,
    Kaleme gerek yok zira masraf olmasın.

• Note 10e , Note 10 , Note 10 Plus , Note 10 5G :)

Ama yine seriyi bozma derdine dusmusler. Note 3 ile birlikte note 3 neo tanitildiktan sonra elestiri yagmuruna tutulmuslardi ve gelecek modellerde vazgecmislerdi, bu sefer yine cosmuslar..

Ayrica o delikli ekran celtikten cok daha cirkin, ölü pixel resmen. Bu tasarimdan vazgecmedigi surece samsung s9 plusu degistirmeyecegim. A90 daki gibi bir tasarimi cabuk benimsemelerini bekliyorum.

• 4 yetmez 10 yap A serisi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

5 tane yapın. Birisi Türkiye'ye özel olsun.

Snapdragon 430,
    Ön kamera olmasın,
    Arka kamera bir tane olsun,
    Ram 2 GB olsa yeter,
    Hafıza 16 GB olsa süper olur ama 8 GB'de kabul,
    Kaleme gerek yok zira masraf olmasın.
    Bir an için benim telefonu tarif ediyorsunuz sandım lg Evet 1GB RAM, 8GB HAFIZA, SDragon 410 canavar gibi

• özellikler ne olcakmış.zoom özelliği yüksek kaliteli olması lazım fotoğraf konusunda özellikle gece cekiminde baya iyi birşeyler yapması lazım.yoksa huawei çıtayı yükseltti.
  • Note 8 gibisi bir daha gelmez...

• Tahminimce en büyük modeli katlanabilir olarak gelecek. Diğerleri ise biri 5G'li, biri normal boyda, bir tanesi de küçük boy olma ihtimali çok yüksek. Dedi dersiniz :)

• Şu an Note 4 ile yazıyorum hala taş gibi telefon. Bundan sonra Note 7 FE alirim beni 10 sene götürür :)

• .T. . kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden Samsung'un karlılığı düştü. Piyasa doydu ve insanlar artık bıktı. Her sene telefon değiştirmeye gerek görmüyorlar.

• Note 8 kullandım sağlamdı stabildi falan derken önce amoled yanığı oldu, gönderdik garantiye güç bela ekran değiştirdiler. Sıfır müşteri memnuniyeti. Sonra şarj soketi arızalandı. Yüzüm gülmedi anliycanız sattık bu seferde mecburen note 9 aldım. Türkiye Samsung beş kuruş etmez. Satalım uzaktan izleyelim ellerimizi ovuşturalım bozulursa herşeyi garanti dışı bırakırız kafasındalar. Yiyosa Amerikada Avrupada yapsın bunu Samsung, ülkede kanun nizam olmayınca istedikleri gibi at koşturuyorlar oda ayrı bir konu.. Şimdi Note 9 kullanıyorum Note 8'in sorunsuz hali gibi. Stabil hızlı falan dilimi ısırıyorum Allah servisin eline düşürmesin derken geçenlerde not almak için kalemi kullanayım dedim. Kalemi elime aldım kırıldı aradım servisi garanti dışıymış. Fiyat 275 tl yurtdışında ücretsiz değiştiriyorlarmış. Almak istersen 28 usd tr fiyatının yarısı nerdeyse. Ama biz daha zengin olduğumuzdan daha fazla ödüyoruz. İşte bunlar hep illuminati amk diyip susuyorum..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.