|
Bildirim
5 tane yapın. Birisi Türkiye'ye özel olsun.
Snapdragon 430, Ön kamera olmasın, Arka kamera bir tane olsun, Ram 2 GB olsa yeter, Hafıza 16 GB olsa süper olur ama 8 GB'de kabul, Kaleme gerek yok zira masraf olmasın. |
Hemen hemen bütün kullandığım samsung cihazlar için düşüncelerimi söylüyorum: Samsung'da yazılım işi hep günü kurtarmaya yönelik olmuştur, yani yazılımla öne çıkalım, cezbedelim ya da cihazlar için ortak bir yazılım geliştirip sürüm ilerleterek mükemmelliğe ulaştıralım, işte bunlardan çok bir cihaz yaptık bunun fonksiyonlarını bir şekilde nasıl çalıştırırız, bugün çalışsın yarını önemli değil felsefesi üzerine dayalıdır samsung'da yazılım işi, yakın gelecekte de değişeceğini zannetmiyorum.
|
Note 8 kullandım sağlamdı stabildi falan derken önce amoled yanığı oldu, gönderdik garantiye güç bela ekran değiştirdiler. Sıfır müşteri memnuniyeti. Sonra şarj soketi arızalandı. Yüzüm gülmedi anliycanız sattık bu seferde mecburen note 9 aldım. Türkiye Samsung beş kuruş etmez. Satalım uzaktan izleyelim ellerimizi ovuşturalım bozulursa herşeyi garanti dışı bırakırız kafasındalar. Yiyosa Amerikada Avrupada yapsın bunu Samsung, ülkede kanun nizam olmayınca istedikleri gibi at koşturuyorlar oda ayrı bir konu.. Şimdi Note 9 kullanıyorum Note 8'in sorunsuz hali gibi. Stabil hızlı falan dilimi ısırıyorum Allah servisin eline düşürmesin derken geçenlerde not almak için kalemi kullanayım dedim. Kalemi elime aldım kırıldı aradım servisi garanti dışıymış. Fiyat 275 tl yurtdışında ücretsiz değiştiriyorlarmış. Almak istersen 28 usd tr fiyatının yarısı nerdeyse. Ama biz daha zengin olduğumuzdan daha fazla ödüyoruz. İşte bunlar hep illuminati amk diyip susuyorum..
|
Delikli ve kavisli olmayan ekranlı bir model çıkarın yeter. 1.neslinden bu yana note serisi telefon kullanıyorum ve sırf bu tip kılçık tasarımlar yüzünden note5 den ileriye gitmedim. Abidik gubidik zilyon tane model üretiyorsun bari bir tane de özüne uygun note üret. İşiniz gücünüz inovasyon yapayım derken var olanı daha kötü hale getirmek. Hiç umudum yok ama yıllardır diğerlerinden özelikle de çinlilerden kalemli bir model bekliyorum. İstediğim note çıkana kadar çatlasada patlasada note5 kullanmaya devam edicem.
|
özellikler ne olcakmış.zoom özelliği yüksek kaliteli olması lazım fotoğraf konusunda özellikle gece cekiminde baya iyi birşeyler yapması lazım.yoksa huawei çıtayı yükseltti.
|
Sen yeniliğe açık değilsen yenilik yapmayan bir markaya yönel tasarım konusunda kavis gayet başarılıdır.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .T. -- 9 Nisan 2019; 0:48:15 > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|