Selam arkadaşlar ßu telefonun dosyalara felan girilmemesi için bi şifresi varmış arkadaş nasıl kırılır diye soruyor.ßöle bişi mümkünmü yani o şifrenin kırılması.Teşekkürler
telefona format çekersen şifrede sıfırlanıyor
kendi şifresi 00000000 arkı n dedği gibi format çekersen tekrara bu sayılar olacaktır
kardeş anlatım ve yardım bu kadar açık ve net olur eline koluna sağlık,bu arada ben ses ayarlarını dediğin gibi yaptım umarım hoparlorde bi zarar patlama falan olmaz :S olmaz dimi ??
quote:
Orjinalden alıntı: simavli3443
ÜYE LİSTEMİZİ EN BAŞA KOYMANIN VE DEĞİŞİKLİKLERİ BURADA YAPMANIN DOĞRU OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM BUNUN İKİ SEBEBİ VAR BİRİNCİSİ HERKEZ ÜYELERİMİZİ GÖRSÜN İKİNCİSİ TOPİĞİ KALABALIKLAŞTIRAN SOUNLARDAN BİRİDE BU UZUN ÜYE LİSTESİNİN OLMASI
SAMSUNG E250 FAN CLUB VE PAYLAŞIM TOPİĞİ
ÜYELİĞİNİZİN YAPILDIĞINI BU LİSTEDEN KONTROL EDEBİLİRSİNİZ
SİZCE YENİ TOPİC AÇMAM YARARLI OLDU MU? SİZDEN GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun, ben sizin önerdiğiniz ses ayarlarını yaptım ancak telefon çalarken çıkan ses te hiç bir değişiklik yok malesef, yokmudur bunun bi çaresi yürüken telefonun çaldığını anlamıyorum walla
emeğine sağlık simavlı teşekkürler yeni topic gerçekten güzel olmuş
Arkadaslar e250 de max batarya ne kadar gidiyo ortalama günde 15-20 dakka görüşme ve yarım saatde müzik falan olsa ne kadar gider bilen varsa söyleyebilirmi ....
Bu arada yeni topic cok güzel olmus.Eline sağlık.
quote:
Orjinalden alıntı: Palakadir
Arkadaslar e250 de max batarya ne kadar gidiyo ortalama günde 15-20 dakka görüşme ve yarım saatde müzik falan olsa ne kadar gider bilen varsa söyleyebilirmi ....
geceleri kapatır, fazla oyun dinlemezsen max. 4 gün gider ama ortalama şarj süresi 3 gündür
arkadaşlar ben de 1 hatfa içinde alıcam ama program ve oyun yuklemek biraz bozuyo işi eskiden k700i kullanıyodum ama gasp edildim şimdi de e250 alcam nerdersiniz ayrıca formu sürekli takip diyorum orda anlatmışsınız ama .....
quote:
Orjinalden alıntı: cbkeser
arkadaşlar ben de 1 hatfa içinde alıcam ama program ve oyun yuklemek biraz bozuyo işi eskiden k700i kullanıyodum ama gasp edildim şimdi de e250 alcam nerdersiniz ayrıca formu sürekli takip diyorum orda anlatmışsınız ama .....
sayfanın başında sık sorılan sorular için cevaplar ve oyun&msn yüklemesi için gerekli kaynakların adresleri var
teşekkrler .... ama yapamassam da boşuna almış olurum eğer yapamassam yardım cı olurmsunuz msnden ona göre alıcam çünkü ve benim için en önemlisi telefonda msn olması onları kurmak benim iin çok onemli ve etrafımda kullanana hiç kimse yok eğer siz arkadaşlar msn den yardım edersniz alıcam
quote:
Orjinalden alıntı: cbkeser
teşekkrler .... ama yapamassam da boşuna almış olurum eğer yapamassam yardım cı olurmsunuz msnden ona göre alıcam çünkü ve benim için en önemlisi telefonda msn olması onları kurmak benim iin çok onemli ve etrafımda kullanana hiç kimse yok eğer siz arkadaşlar msn den yardım edersniz alıcam
zaten samsunglara msn kurmayı anlatan ayrı bir konu başlığı var, orayı takip edersen kolayca kurulumu yaparsın
tamam teşekkürler...
selam dostlar.. bende e250 kullanıcısıyım.. acaba telefon için daha güçlü bir pil mevcutmudur.. biryerlerde var mı ? düşünmeden alacam eğer varsa..
ayrıca geçen gün telefonu acayip kötü düşürdüm.. kapağı açık halde 3-5 takla sonunda telefonda küçük bir çizik oluştu.. fazlası yok yani.. telefon sağlam.. :) test edildi onaylandı.. he he
YA BENDE BİŞEY SORACAM BU MESAJ SESİNİ DEĞİŞTİREMİYORMUYUZ? SADECE KENDİNİNKİLERİMİ KULLANABİLİYORUZ? MANTIK OLARAK DEĞİŞMESİ LAZIM O KADAR GÜZEL ÖZELLİKLERE SAHİP Bİ TELEFONDA BUNUN BULUNMAMASI SAÇMA GİBİ?
@ yunuskara
malesef dostum şuan benim bildiğim kadarıyla e250 uyumlu daha güçlü bir batarya yok, ancak çıkarsa sanırım buraya da haberi gelir
@Ahmet_Gursan
sadece gelen arama sesini keyfimize göre değiştirebiliyoruz, mesaj sesi telefonumuzun içinde önceden belirlenmiş sesler dahilinde
herkese selam;
Samsung pc studio'da message manager inboxtaki 160 karakterden uzun mesajları göstermiyor. bunun bir çözüm yolu var mı ? mesajları acil bilgisayara aktarmam lazım hafıza doldu çünkü
quote:
Orjinalden alıntı: Ahmet_Gursan
YA BENDE BİŞEY SORACAM BU MESAJ SESİNİ DEĞİŞTİREMİYORMUYUZ? SADECE KENDİNİNKİLERİMİ KULLANABİLİYORUZ? MANTIK OLARAK DEĞİŞMESİ LAZIM O KADAR GÜZEL ÖZELLİKLERE SAHİP Bİ TELEFONDA BUNUN BULUNMAMASI SAÇMA GİBİ?
haklısın biraz saçma ama başka çare yok. azıcık bi mesaj sesi koymuşlar bi de...
hocam herkeze selamlar ben bu sorumu önceden sormustum ama cvplayan olmadı tekrar soruyorum şimdi bende şöyle bi sorun var micro sd kartla ilgili şimdi bunu büyük aparatına takıyorum sonrada kart okuyucuya taıyorum bilg.bağlayınca kitleniyor acilmiyor fakat baska bi kart taktığımda büyük olandan onu hemen açıyor sebebi nedir sizce? bide tele mp3 falan atmak icin d600 ü kullanıyorum micro sd kartı d600 e takarak bilg bağlıyorum mp3 atığımda ise e250 5 tane mp3 görüyor halbuki 8-9 tane atıyorum neden böle oluyor attığım resimleri görüyor işte sadece mp3 böyle oluyor bu arada 512 lik kingston marka var acaba kartta mı sorun var? cvplarsanız cok sevinirim tekrardan herkeze selamlar saygılar
Selam arkadaşlar. Benimde bir sorum olacak. Bu aksesuarlardan herhangibirini uygun fiyata ve acil olarak (Antalya) nereden teymin edebilirim? Bilen, duyan, gören, kullanan vs.. varsa paylaşabilirmi?