Vatanda bugün kampanyada olan Samsung diz üstü hakkında nette çok fazla bilgi bulamadım...
Kullanan veya bilgisi olan varsa yardımcı olursdanız sevinirim....
Özellikle ekran kartı hakkında bilgi alabilirsem sevinirim..
Şimdiden teşekkürler....
Bilgisayarın özellikleri:
İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i5 İşlemci Hızı 2.66GHz Turbo İle 2.93GHz İşlemci Numarası 480M İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 500 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1024 Mb VGA Chipset Markası NVIDIA VGA Chipset Modeli G315M Ekran Boyu(inch) 15.6" HD-LED Monitör Tipi WXGA Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Optik Sürücü DVD SUPER MULTI Mobil Özellikler Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Home Basic Tr Ağırlık 2.56 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
Selam Smoove ben bu bilgisayarı kullanıyorum. Nvidia optimus ekran kartı söylenildiği gibi kötü bir ekran kartı değil. Fiyatı performansına göre gayet iyi, ben de 1280 civarına aldım. Photoshop ve illustrator kullanıyorum. Oyun olarak da sims3 ve need for speed hot pursuit ile test ettim. Diğer ekran kartlarına göre geride kalan bir yanı yok. Üstelik ben şarj konusunda çok memnunum optimus ekran kartından. İlk günler çözemedim, bazen otomatik olarak entegre grafikten karta geçmiyor. Tek sorunu bu. Şimdi alıştım elle yapıyorum gerekli gördüğümde. Üstte verilen bilgisayarlar gereksiz pahalı. Tavsiye ederim, pişman olmazsın.