Şimdi Ara

SAMSUNG E830 TUŞ SESİ VE ZİL SESİ SORUNU ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çıkış tarihine göre geç olmasına rağmen samsung e 830u beğendim ve aldım. Ancak bir kaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

1. Telefonun zil sesi olarak bir mp3ü atadığımda telefon ilk yaklaşık 3 saniye boyunca normal sesinin altında çalarken ondan sonra ses artıyor

2. Telefonun ayarlar kısmında tuş seslerini kapatmak istedim ancak bu sessiz mod dışında mümkün değil

bunlar e830 sahiplerindede varmı acaba varsa bir çözümü varmı her türlü önerinizi bekliyorum.

Teşekkür ederim.

• 1- Bende de öyle bir problem olarak görmüyorum onu
    2- ayarlar - ses ayarları - tuş sesi - kapalı yaparsan olucaktır
  • tüylü kalem ile yani değişik efektlerle yazmayı kapat sesi kısılır
  • bekleme modunda iken soldaki ses acma kapatma tusuna bas oradan tus sesini normal profilde de kapatabilirsin tamamen!
  • ilginize teşekkür ederim ancak sadece tuş sesini yan taraftan kısabiliyorum öyle oluncada pilin azalma sesi vs. gelmiyor ayrıca ayarlar kısmında tuş sesi adlı bölüme giriş yok üzeri kapalı acaba e 830 sahiplerindede bu durum aynımı
  • arkadasım bir ay gecmis baslıgın uzerinden ama dedigim gibi tus sesini ancak yan taraftaki ses acma kapama tusundan kapatıp acabilirsin diger e830 larda da boyle benim d840da da oyle yani samsungun bazı telefonlarında tüm uyarı sesleri o yandaki acma kapama tusundan kapatılıp acılıyor

diger yandan mp3 zil sesi yaptıgında telefonun ilk 3 saniye alcak ses ile calması da normal yani herkesin telefonunda bu boyle calıyor artarak calıyor ilk 3-5 saniyeden sonra normale donuyor...

bunlar telefonun ozellikleri yani bir sorun yada hata degil!
  • 1. o her telefonda vardır. telefon kişinin kulağına yakın ise zarar vermesin diye yapılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcan -- 18 Eylül 2007; 16:10:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.