Şimdi Ara

Samsung E840 - U700 Karşılaştırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisini alayım hala karar veremedim, daha önce ikisinden birisini kullanan olduysa, olumlu ve olumsuz yönlerini öğrenmek isterim.

E840 - U700 Karşılaştırması

Benim için özelliklerinden çok önemli olan tasarımı ve kullanım kolaylığı. Yani bir yere gidince masaya koyunca "adama bak birde telefonuna bak" demesinler. U700 daha hoşuma gidiyor bu yönden.

Bunların dışından 400 YTL civarlarında önerebilirsiniz.

• hmm o zaman e840 derim tasarım ve kullanım dersen eğer kameram çok çok iyi olsun dersen u700 de seni karşılamaz ama e840 dan iyi bende e840 var süper diyo gören herkez

bakınız resim :

• U700 için şöyle bir yorum aldım;

quote:

Dokunmatik tuşlar tam bir rezillik. Yanlışlıkla adam aramalar, yannış menülere girmeler, konuşurken yanağının tuşa basıp aramayı kapaması falan çok dandik yani...

ayrıca dışardan şık görünüyor ama eline alınca çok adi plastik bir alet hissi veriyor.
  • Bence de e840 daha kullanışlı bir telefon.
  • Öylede benim için biraz dış görünüşüde önemli, u700 daha estetik duruyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.edDie

U700 için şöyle bir yorum aldım;

quote:

Dokunmatik tuşlar tam bir rezillik. Yanlışlıkla adam aramalar, yannış menülere girmeler, konuşurken yanağının tuşa basıp aramayı kapaması falan çok dandik yani...

ayrıca dışardan şık görünüyor ama eline alınca çok adi plastik bir alet hissi veriyor.

Bu dediklerinin hiç birisine e840 da raslamıyorum . u700 hakıında pek bi bilgim yok fakat e840 konusma esnasında dokunmatik tuşları kilitliyor ve ancak orta tuşa basınca acılıyor . o yüzden hiç bir sıkıntıyla karşılaşmıyorsun . yanlış arama olayına gelincede zaten kızak kapalıyken dokunmatik tuşlar kilitli kızak açıldıgındada yanlış arama hiç başıma gelmedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: mr.edDie

U700 için şöyle bir yorum aldım;

quote:

+gorunus olarakta berbat bi telefon..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ::::: SONY ERICSSON W810i :::::
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • u 700 ün yanında e840ın lafı bile yapılmaz lütfen ben ilk çıktığında almıştım...dokunmatik tuşlarla alışıncaya kadar sıkıntı yaşarsın..ayrıca arama yaparken dokunmatik tuşlar kilitleniyor..yani telin yanağına deyip kapanması gibi bir sorun falan yok..ama bir şeyi itiraf etmeliyim telefonun metal kısmı soyuluyor ve bu çok can sıkıcı...
  • e840 kullandım bir ara bir bakan bir daha bakıyordu u700de soyulma problemi var. geçen günde bir arkadaş dokunmatikler bozuldu diye konu açmıştı... e840 al
  • e840 veya e950 alınabilir. yeni çıkan alternatif ise u800 bar tipi 3mp ve cok hafif bir telefon.
  • yaaa ben bugun 4yere e840 sordum hic birinde yoktu. gelmio artik, uretilmio dediler. internettende almak istemiorum.. gercekten dogrumu acaba uretilmedigi?
  • e950 var.
    ereyonda kdv dahil 300 ytl

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=80715

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 28 Temmuz 2008; 20:08:44 >
  • e840
  • bencede e840 ama piyasada yok
  • ASLINDA F400 çok daha iyi ve kalite bir seçenek
    bundan sonra alacaklar mutlaka F400 ü incelesinler

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGate

ASLINDA F400 çok daha iyi ve kalite bir seçenek
    bundan sonra alacaklar mutlaka F400 ü incelesinler

arkadaşlar konu yanlış yerde telefon önerilerinizi cep telefonu bölümüne açınız

üst konudaki cep telefonları bölüm kurallarını lütfen daha dikkatli okuyunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.