Şimdi Ara

samsung E900 hakkında küçük bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün önce samsung e900 aldım.herşeyiyle gerçekten mükemmel bi telefon.fakat çözemediğim bi şey var.tlf özelliklerinde 1000 adet kişi ekleme diyo.fakat rehberde telefona kişi kaydedemiyorum,kaydetse bile göremiyorum.yani rehberde tlf hafızasını kullanamıyorum.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.şimdiden çok teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suyumcum20 -- 12 Ocak 2007; 16:08:28 >

• ayarlardan tel hafızasını seç dostum tel yanımda olmadığından göremiyorum sim kartın hafızasını kullanıyor olabilirsin...
  • daha önce nokıa kullanıyordum.rehberde tlf hafızasını kullan diye bi menü vardı.bunda öle bi menü yok işte yada var ben bulamadım.sabahtan beri kafam şişti gerçekten ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suyumcum20 -- 12 Ocak 2007; 16:29:41 >
  • rehbere girdiğin zaman kişi ekle de ve orda iki seçenek var telefon ve sim diye

telefonu seç
  • arkadaşın sorduğu farklı birşey sanırım tel hafızasını yada sım hafızasını kullanmak için sanırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.