Ben aldım dün. Bugün geldi. 15W veriyor. Samsung Türkiye garantili. |
SAMSUNG EP-TA20EBECGTR TypeC Hızlı Şarj Aleti 57₺ AMAZON (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
100 veya 120 tl ye teknosadan almistim 1 sene once.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fakar 37 liraya alanlar yoruma yazmış ben daha düşmesini bekleyeceğim elimde var zaten, yazılı yerinin resmini çekip ekleyin amperi kaç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ussuz
Samsung in kendi usb kabloları bundan 5-6 yıl önce çok dandik idi durum değişti miVallahi dandik mi zaman gösterecek ama baya ince.
https://teknoseyir.com/durum/1349550
Bir de USB 3.2 çıkışı olan cihazın kutusundan USB 2.0 kablo çıkıyor😀. "Bunun düzeltilip tarafıma USB 3 type c kablosu gönderilmesini rica ediyorum" dedim ama virmediler 😀.
-
38,91₺ ye düşse olur mu?😀
Şu an Amazon'da 38,91₺. Ben bir tane de yedek olsun diye aldım.
38.91 aldım yedek dursun.. -
al hocam 38 tl
-
teşekkürler hocam. sizin yorum sayesinde başlığı gördüm .4 tane sipariş verdim 31 tl ye düştü tanesi, kablo dahil bu fiyata bu ürün bedava bence. mağazalarda 100-150 tl arası fiyatları.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Loggerheadsteşekkürler hocam. sizin yorum sayesinde başlığı gördüm .4 tane sipariş verdim 31 tl ye düştü tanesi, kablo dahil bu fiyata bu ürün bedava bence. mağazalarda 100-150 tl arası fiyatları.
İyi ki almadan yazmamışım 😂. Yalnız Amazon çoklu alımlarda siparişi iptal edebiliyor.
Orijinal olmadığı söyleniyor kutu da logo yokmuş falan doğru mu
Bende öyle birşey olmadı kutu samsjng tr bandrollü ve bütün logolar yerli yerinde.
almıştım iptal ettim bazılarına bozuk gelmiş iadeyle uğraşamam zaman yok.
Satıcı değişse bile ürün aynı olduğu için tüm yorumlar görünüyor. Satıcı amazon olduğu zaman sahte olacağını sanmıyorum. Kampanyadayken satıcı amazondu
-
Benim ki bozuk çıktı iade başlattım hatta prize takarken kıvılcım çıktı açıkçası çok ihtiyacım vardı...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X