Şimdi Ara

SAMSUNG EP-TA800XWEGWW TypeC 25W Hızlı Şarj Aleti, Beyaz 95TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
5.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sadece ihtiyac oldugunda acmak hem mantikli hemde batarya omrune dahaz etkisi olur. Birde mutlaka cihaz serin kalmali, yoksa zaten telefon bile Sark hizini otomatik duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bugün teslim edildi. Paylaşan arkadaşa çok teşekkürler.

• MoonShine07 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bende s20 fe kullanıyorum da,ayarlar kısmında sadece hızlı şarjı görünce yok sanmıştım,usb ampermetre ile ölçmeyi denedim ama hızlı şarj etmedi muhtemelen arada kablo fazlalığı olunca.Bence gayet iyi 65 dakika.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İphone 11 ile deneyen oldu mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • djangobjk kullanıcısına yanıt

• ooppss kullanıcısına yanıt

Apple'in sarj adaptoruyle ayni hizda sarj edebiliyor o zaman dogru mu? Bazi cihazlarda gercek gucu vermiyor vs deniliyor.Ben bu adaptoru hem s20fe icin,hemde daha sonra iPhone gecis yaptigimda tekrar adaptor aramiyim diye aldim.

• DT28 kullanıcısına yanıt

Evet aynı sürede şarj eder. Zaten teorik olarak da aynı gücü vermemesi için bir sebep yok. PD standardını destekliyor ve Amper gücü yeterli ve samsung üretimi(üzerinde yazan değerleri verebildiğini varsayabiliriz). Daha yavaş şarj etme olayı standartlara uygun üretilmemiş adaptör, mfi lisansı olmayan kablo veya normalden daha uzun kablo (2m,3m gibi) kullanımında olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 13 Aralık 2021; 12:13:15 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.