Şimdi Ara

Samsung Evo 840 SSD Sata 3 Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. . dün samsung evo kulününe ben de katıldım :) yalnız anlayamadığım bir problemim var. anakartım gigabyte 890gpa ud3h ver.1 achi modu her şeyi yaptım aktarım hızı da iyi ama sata 3 girişine bağlı olmasına rağmen samsung magicianda bağlı değildir diyor. diğer girişleri de denedim hep aynı. bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba? şimdiden teşekkürler..

Samsung Evo 840 SSD Sata 3 Problemi Samsung Evo 840 SSD Sata 3 Problemi

• yardimlariniz icin tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sata3 portunun rengi farklıdır, sata3 e taktığınızdan eminmisiniz, fakat testlerdede garip bir durum var 500mb/s yazma 470mb/s okuma hızına çıkmışki bu hız sata3 de gerçekleşir, Samsung magician programından kaynaklı bir sorunda olabilir.

Aşağıdaki adresten Atto test programını indirip, test sonuçlarınız koyabilirmisiniz.

http://www.majorgeeks.com/mg/getmirror/atto_disk_benchmark,3.html
  • oncelikle tesekkurler. butun sata 3 leri demedim ama ayni sey devam ediyor. simdi test sonuclarini koyuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanKoKan

Sata3 portunun rengi farklıdır, sata3 e taktığınızdan eminmisiniz, fakat testlerdede garip bir durum var 500mb/s yazma 470mb/s okuma hızına çıkmışki bu hız sata3 de gerçekleşir, Samsung magician programından kaynaklı bir sorunda olabilir.

Aşağıdaki adresten Atto test programını indirip, test sonuçlarınız koyabilirmisiniz.

http://www.majorgeeks.com/mg/getmirror/atto_disk_benchmark,3.html

Sonuçlarım şu şekilde. bir de ssd içi dosya aktaarımı yaparken hızım en fazla 200 ü görüp yavaş yavaş düşüyor. bu normal mi yoksa daha mı hızlı olması gerekiyor?
     Samsung Evo 840 SSD Sata 3 Problemi

• Bu sonuçlar bana normal gibi geldi ssd sata3 çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.