Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A3 2016 [SM-A310F] [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
9
Favori
22.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: parazitoss

Sormayın, bu 1.5gb olayı çok sinir bozucu. Telefonun başka hiçbir özelliğiyle ilgili bir problemim yok, ancak bu ram nedeniyle kararsız kaldım uzun süredir. A5 alayım diyorum boyutu büyük geliyor biraz. 100-200 fazla verseydik de ram 2gb olsaydı.

Biraz daha yüksek donanımlı ve küçük boyutlu android telefon istiyorsan samsung alpha var hocam üretimi durdu bulabilirsen 1000 tl civarında A3 2016 ile ekran boyutu aynı 4.7 inç ve rami 2 gb ayrıca 32 gb dahili hafıza ile parmak izi okuyucuda var bildirim ledi var yalnız micro sd hafıza kartı takılamıyor birde bataryası 1860 mah biraz düsük gibi batarya performansı memnun etmeyebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler öneri için, batarya konusunda sıkıntılı alfalar, ayrıca turkcell kontratlı alabileceğim yeni telefonu, buradaki telefonlarla kısıtlı seçeneklerim. A5, A3 ve iphone 5s vardı düşündüklerim arasında. İphone 16gb olduğu ve hafıza arttırılamadığı için eledim. Geriye a5 vs a3 kaldı. Aldığımda 2 yıl kullanacağım kesin. Bir taraftan da şöyle bir durum var, 2 aydır s4 mini kullanıyorum, zaman zaman takılmalar oluyor ama idare ediyorum. 2013 yılında piyasaya çıkmış bir telefon. A3 te sanki 2 yıl idare eder gibi geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parazitoss -- 2 Ekim 2016; 20:36:18 >
  • quote:

teşekkürler öneri için, batarya konusunda sıkıntılı alfalar, ayrıca turkcell kontratlı alabileceğim yeni telefonu, buradaki telefonlarla kısıtlı seçeneklerim. A5, A3 ve iphone 5s vardı düşündüklerim arasında. İphone 16gb olduğu ve hafıza arttırılamadığı için eledim. Geriye a5 vs a3 kaldı. Aldığımda 2 yıl kullanacağım kesin. Bir taraftan da şöyle bir durum var, 2 aydır s4 mini kullanıyorum, zaman zaman takılmalar oluyor ama idare ediyorum. 2013 yılında piyasaya çıkmış bir telefon. A3 te sanki 2 yıl idare eder gibi geliyor :)

A5 alsanız daha iyi ama 5.2 inç ekran size büyük geleceği için A3'ü alında rahat edin hocam kafaya koydunuz anlaşılan sırf tasarım ve küçük boyutlu olması açısından bile tercih edilebilir 4.7 inç ekranlı çokta alternatif yok zaten. S4 miniden sonra A3 size iyi gelecektir ikiside 1.5 gb ram fakat A3 yazılım olarak daha optimize ve android 6.0.1 güncellemesi aldı birde touchwiz arayüzünün son versiyonu var 2 yıl götürebilir sanırım. Kısa bir süre A3 kullandım takılma kasma vs görmedim.

• Kasma endişesi olan varsa arka planda hic uygulama kapatmadan kullanıyorum kasma hic olmuyor. Arayuz 6.0.1den dolayı cok cok akıcı. Yani o konuda endişeniz olmasin. Kasma yaparsa ancak agir oyunlarda yapar diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler, sanırım a3 alacağım önümüzdeki hafta. Ram konusunda sorun yaşamamak için yükleyeceğim programlar konusunda biraz seçici olacağım.
  • quote:

teşekkürler, sanırım a3 alacağım önümüzdeki hafta. Ram konusunda sorun yaşamamak için yükleyeceğim programlar konusunda biraz seçici olacağım.

Suan bende tüm sosyal medya uygulamalari ve ayriyetten iscep-yandex-Crome ve bir tane 100mblik oyun var. Kasma sıfır ayrica isinmayla da karşılasmadim diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: sese61

quote:

teşekkürler, sanırım a3 alacağım önümüzdeki hafta. Ram konusunda sorun yaşamamak için yükleyeceğim programlar konusunda biraz seçici olacağım.

Suan bende tüm sosyal medya uygulamalari ve ayriyetten iscep-yandex-Crome ve bir tane 100mblik oyun var. Kasma sıfır ayrica isinmayla da karşılasmadim diyebilirim

içim rahatladı biraz, teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parazitoss -- 3 Ekim 2016; 15:34:48 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de bu telefonu bir yakınıma hediye olarak internetten aldım,kargo bugün geldi çok şükür sorunsuz çıktı.
    İlk kullanımdan önce belli bir saat şarj gerekli mi?

Sony Xperia ilk kullanmadan önce 3 saatlik şarj öneriyor diye hatırlıyorum aynısı samsungta var mı? Yani şarjı tam dolsa bile 1 saat daha falan şarjda tutmak gerekli mi?

• sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Şarja takmadan önce teli kurcalayıp pili bitirin ve telefonu kapatıp dolana kadar şarja takın tamamdır...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu (A3 2016) dün aldım, kullanacağım tüm programları (sosyal medya, mesajlaşma, not, takvim, banka programları vb.) yükledim. Herhangi bir takılma vs yok. Boyut olarak da keşke az daha küçük (4.5" falan) olsaymış dedim, iyi ki A5 almamışım.
  • parazitoss kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun , güzel günlerde kullanirsiniz inşallah :)

• teşekkürler, bu arada turkcellde a3 te kampanya var, kontratlı almayı düşünenler kaçırmasın.
  • quote:

Telefonu (A3 2016) dün aldım, kullanacağım tüm programları (sosyal medya, mesajlaşma, not, takvim, banka programları vb.) yükledim. Herhangi bir takılma vs yok. Boyut olarak da keşke az daha küçük (4.5" falan) olsaymış dedim, iyi ki A5 almamışım.

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Boyut olarak 4.7 inçten daha küçük telefon üretmiyorlar maalesef. Bildiğim kadarıyla 2016'da çıkarılan 4.7 inç ekranlı tek telefonda A3. Yeni modellerin çoğu 5.0 inç ve üzeri. Piyasada küçük telefon kalmadı. Güçlü donanımı koy küçük ekranlı üret çok zor sanki.

• evet, android te bu konu çok sıkıntılı, iphone karşı zayıf kaldılar bu alanda. Sadece sony compactlar var ama sony de sorunlu bir marka.
  • Rom atma root lama islerine giren var mi arkadaslar aranizda :)?

• sese61 kullanıcısına yanıt
    Benim telefon 5.1 sürümde rootlu, 6.0 için çıkan root stabil değildi 5.1 e geri döndüm.

Xda da bir tane çıkan rom vardı kurdum stabil değildi kaldırdım...
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Anladim sağol kardeşim anlaşılan rom-root işleri için daha yeni bir telefon. Biraz beklememiz gerekiyor.

• yaklaşık 20 gündür bir nevi elimde bu cihaz..kısaca gözlemlerimi paylaşmak isterim..

aldığımız cihaz kutudan 6.0.1 ile çıktı ve üzerine 54mb güncelleme geldi..güncellemeyi kurduktan sonra wipe data wipe cache yaptık..

cihaz eldeki kalite hissiyatı açısından premium hissiyat açısından ve tek elle kullanım açısından efsane..tek kelime ile efsane diyebilirim..şuan tr içerisinde satılan iphone filan dahil eldeki hissiyatı en iyi cihaz budur herhalde..s7 note7 filanda iyi ama bu cihaz çok daha küçük ve hafif olduğu için hissiyatı daha iyi..

arayüz baya bi hafiflemiş..ne uygulama geçişi ne internet nede oyun sırasında herhangi bir kasma donma görmedim..oyun olarak dead trigger 2 ve gta vice city yükledim..default ayarlarda sıkıntısız oynatıyor..ama en yüksek ayarlara getirirseniz hafif kasma var vice cityde..yani kasma değilde kare atlaması oluyor..oynanabilirliği bozmuyor..

ön kamerada arka kamerada tatminkar..çok harika değil ama normal bir kullanıcı için sorun çıkarmaz..

ekran çok güzel..parlaklık güneş altında bile 100de 100e dayamadan yeterli oluyor..kapalı alanda yüzde 30-40lar bile yetiyor rahatça..bunun dışında dikkatli bakarsanız pikseller belli oluyor ama direk olarak piksel görmek için bakarsanız belli yoksa görmek çok zor..

pil süresi gayet iyi..hele ekranı biraz kısıp wifi ile takılırsanız çok dahada iyi oluyor..günü rahat çıkarır her halükarda..fazla zorlamazsanız 1.5-2 günü rahat rahat çıkarır..şarj olma süresi 2 saat 15 dakika gibi..hızlı şarj yok ama pil küçük olduğu için sorun olmuyor..

ramin düşük olmasının kullanımda bir sıkıntısını görmedik..eğer nova launcher filanda yüklenirse boştaki ram miktarı 650mbleri görüyor..grafik işlemci olarak mali t-720 kullanılması iyi olmuş..a5 ve a7de aynısı olduğunu düşünrsek bu cihazın 720olduğunu düşünürsek çok daha güzel oyun vs performansı veriyor..ben uzunca bir süre a7 2016 kullanmış biri olarak söylüyorum bunu..

kabaca hem nispeten uygun fiyatlı hem premium his bekleyen orta seviye kullanıcıları fersah fersah tatmin edeck tam bir cep telefonu diyebilirim..eldeki hissiyatı cepteki oturup kalkarkrn verdiği rahatlık harika..muhteşem kamera,üst düzey oyun kapasitesi ve çok çözünürlüklü ekran bekleyene hitap etmez..selamlar saygılar.

• Merhaba dostlar, telefonun bataryasından memnunmuşsunuz acaba ? Bende bu modeli almayı düşünüyorum.Sosyal medya olarak sadece Facebook,instagram ve whats'up kullanan birisiyim öyle Periscope,vine,snapchat vs. İşim olmaz..Oyun olarakta küçük flash oyunlar oynarım sadece angry birds,tavla vs gibi Bu doğrultuda telefonun şarjı ortalama ne kadar gider acaba 4g ile ?
    Not: 4g tüm gün açık tutmam işim bitti mi kapatırım genellikle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swezentje kullanıcısına yanıt
    1,5 gun o sekilde kullanabilirsiniz. Ancak mesela 4g yerine wifi kullaniyorum derseniz bu sure daha da uzayabilir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.