Şimdi Ara

Samsung Galaxy A3 2017 ön incelemesi 'Yeni yıla yeni Galaxy A3' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Samsung S7 2.550tl ithalatçı garantili 2.250tl
    fiyatı belirlerken hiç düşünmediler mi.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf87

A5 2017 2.000tl A7 2017 2300tl
    Samsung S7 2.550tl ithalatçı garantili 2.250tl
    fiyatı belirlerken hiç düşünmediler mi.?

dolar kurundan haberiniz yok sanırım. s7 edge dolar daha düşükken stok alındığı için uygun fiyata satılabiliyor. s7 edge stoğu biter yeni parti ürünler gelirse o zaman gör sen s7 edge'yi...

yani burada suç samsung'un değil dolar kurunun. şu anda 1 amerikan doları 3.80₺. neredeyse yaklaşık üretildiği fiyatın 4 katı fiyat ödeyerek sahip oluyoruz. suç burada samsung'un mu?

siz bir de galaxy s8 ve iphone 7s fiyatlarını bekleyin, böyle giderse amiral gemiler 4.000₺'den başlayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el S6 alınıyor bu paraya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsarim berbat c serisi ve j serisi daha iyi

• 4.7 iphone boyutlarında parmak izi olan tek telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

4.7 iphone boyutlarında parmak izi olan tek telefon

Sony Xperia X Compact, Z5 Compact

• Piyasaya çıkar çıkmaz zamlanmış A3 1700tl, A5 2200 tl olmuş hepsiburadada.

• quote:

Orijinalden alıntı: KUM23

TR de satar samsung olsun sormaz nasıl bi telefon neden bu parayı veriyorum diye

Aynen öyle anneme bir telefon almam lazimdi gittim z5 compact vb kuxck ekranli telefonlara baktim ablam atladi o telefon ne oyle markasi bile dandik samsungdan baska tel almayacaksin bak ben 4 senedir hala kullaniyom tas gibi telefon vb sonuc olarak a3 2017 aldim anneme. Eve gidene kadar 2 hafta ben kullanacagim ilk haftasi gecti gerci.

Kisaca bahsetcek olursam

Tasarim olarak fazla takilmamak lazim sonucta telefon kare yada ucgen olcak hali yok dis kaplama buton yeri cok kucuk birsey drgisiyor oluyor yeni tasarim.

Tasarima cok onem verenler telefonj amaci disinda daha cok kullananallar galiba .

Pil konusu tatmin edici sonucta annem kullancak 1 gunu cok rahat cikartik whatsap facebook 1 saat balon patlatma vb seyler pilini bitirmez bu cihazin .

Hiz olarak gayet iyi kullaniciya gore degisir gerci ama beni tatmin etti.

Telefonda oyun oynanmayacak sonucta ipad de var ekstra olarak tele gerek yok i isler icin

Tek sorun bu fiyata bu telefon alinirmi isi.

Suan piyasada satilan cihazlar genel olarak doviz kuru dusuk oldugunda yatirilan paralardan alindigi icin ucuz gibi gelebilir ama yrni parti urunler arkadaslarin dedigi gibi cep yakicak normal bir telefon 2 bin bandina gelecek gibi.

Fiyatini elestirirken dolarin tl karsisindaki degerini dusunmek gerek herkea ister 1 dolar 1tl olsun rahatla alsin herkes ama maaleaf oyle degil iste ama yinede 2bin civari degilde 1.300/1.500 bandinda olsaydi alinabilirdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 6 Şubat 2017; 22:4:22 >

• Gayet güzel ve şık fiyatıda uygun.

• Herkes tasarıma giydirmiş ama, bence tasarımı oldukça günümüze uygun olmuş. 2016 versiyonu kesinlikle eski çizgiler ve detaylar taşıyordu. Kesinlikle daha temiz ve sade, bu da daha kaliteli gösteriyor.
  • Erdi ön incelemeden sonra ayrıntılı geniş inceleme yapmayacak mısınız?
  • Erdi işini öyle güzel yapıyorsun ki kardeşim senden başka kişilerin cihaz incelemelerini izlemeye tahammül bile edemiyorum 😂

• FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    A3 1999 incelemeside vardir belki bulursan yazarsin

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

A3 1999 incelemeside vardir belki bulursan yazarsin

Dün hb den satın aldım telefonu yarın elime ulaşacak. 2018 versiyonu çıkmayacağını için satın aldım ve bugün incelemesini bir kere daha izledim. Sen neden bu kadar rahatsız oldun ne lüzumsuz insansın keşke ölsen.

Block.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.