< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Çok az 5100. Samsung kendisi böyle bir kampanya yapsa girilir. A54 güzel olmuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inevitable05 -- 15 Kasım 2023; 17:46:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 15 Kasım 2023; 19:1:27 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yeni bir özellik gelmiş. şarj olurken batarya yüzdesi ve dolmasına kaç dk kaldığı, ekran kapalı olsa bile yazıyor. teknik olarak always on display yani. demekki teknik olarak aod olmaması için bir sebep yok. |
ONE UI 6 için 6.1 sürümünü bekleyin yaz aylarında gelmesi gerekli bazı S24 özelliklerin eklenmesi bekleniyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dediğiniz yer nerede acaba ben bulamadım da. Bir de bu gmail uygulamasından bana bildirimler düşmüyor bir türlü. Uygulama açınca çat çat geliyor hepsi ama uygulama kapalı iken mailleri göremiyorum. Bildirim de gelmiyor. Var mı bunun bir çözümü ? (Bildirim izni verdim tabi ki. Ama yine de olmuyor) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 26 Mart 2024; 17:42:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |