Samsung Galaxy A50 Ana Konu | 🌟 Android 11 - One UI 3.1 Geldi 🌟 (628. sayfa)
-
-
Maşallah iyi dayanmış cidden. Ben de garanti bitiminde değiştirmiştim 2+2 kullandım. Bir senedir A54 kullanıyorum, A50 hala sağlam.
-
Bana cidden iyi dayandı ama eski akıcılığı kalmadı kasmalar donmalar artmaya başladı.
Bence A54 güzel cihaz uzun ömürlü olur inşallah -
geçen sene pili değiştirmiştim A50 kullanmaya devam -
Orijinal pil ile mi değiştirdiniz hocam
Ve sizde de kasma donma oluyor mu günlük kullanımda akıcılık yetersiz kalıyor bana artık
-
servisten değiştirmiştim pil orjinaldi hocam kasma donma yok artık gittiği kadar kullanırım 2019 eylül ayında almıştım -
çarşamba günü telefonu yani A50 açtım youtube ve chrome günceleme gelmiş yaptım aradan bir iki saat sonra sağ alt tarafta üç renk oluştu bezelye büyüklüğünde ve gittikçe büyüdü hemen yedekleri aldım fabrika ayarlara döndürdüm kapattım medimarkette gidip samsung m34 9.999 tl aldım sonra a50 açtım siyah leke ekranın %40 kaplamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 17 Ağustos 2024; 11:4:53 > -
Samsung A50 telefonu eylül 2019 da medimarketten almıştım -
Veda vakti gelmiş demek ki artık
siyah noktaların sebebi nedir peki kendi kendine olacağını sanmiyorum sıvı felan mı aldı -
düşmeden dolayı iç ekran kırılması diye araştırdım, birkaç kez elimden düşürmüştüm ekranda hiçbir şey yoktu, sıvı teması olmadı.
güvenlil güncelemeside gelmiyordu değiştirmek kafamdaydı kıyamıyordum....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 27 Temmuz 2024; 17:7:24 > -
Benimde ekranım paramparça oldu dayanıyor hala
yeni telefonun hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah bende kıyamıyorum bütçem olunca iyisinden almayı düşünüyorum -
çok tşk ederim, ucuz telefon aldım işimi görüyor mantığı ile yoksa iyi telefon 20binden başlıyor hocam... -
Şebeke komple gitti içerdeki anteni çipi parayla değişsem verimli olur mu -
Hiç gerek yok, ne kadar dayanacağı da belli değil. Batarya şişmesi, kapak açılması gibi şeylerle de karşılaşabilirsiniz zaman içinde.
-
A50 telefonum nihayet ömrünü doldurdu şarja takınca cızırtı sesleri geliyor telefondan kısa devre kaynaklı bir sorun tamirci 3 bin Tl para istedi yani 5 senelik yolculuğumun sonuna geldim bu telefon ile güzel zamanlarım ve anılarım oldu
Not: Ekranını daha bu sene kırdım 4. seneye kadar çizik yoktu ve hiç tamir görmedi
Yolculuğuma S24 ile devam edeceğim dostlar hala A50 kullanan dostlarım için umarım daha iyileri sizlerin olur diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOANN -- 24 Ekim 2024; 22:37:39 >
-
Cenaze namazını kılaydık.
Bizde hala A50 var. Can çekişiyor ama canlı.
-
Şimdi A serisini kalın ve ağır yapıyor Samsung. A50 ve A51 deki zariflik devam etse S serisi satamayacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X