Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 3799TL + 100 + 20 Maxipuan (Sadece İşbank kartları) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
10.890
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Askaparta

Teşekkür ederim. Maalesef çok yüksek fiyatlar, bir telefon için bu kadar fedakârlıkta bulunmak çok üzücü.
    Kader.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Askaparta

https://shop.samsung.com/tr/list/?search_text=A52
    Burada pahalı hocam. Gördüm aldım bölümünde de mor renk kalmamış görünüyor. Diğer 3 renk var.

Burda pahalı 3700 olan yerde mavi varmı link alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama üzerinden satış olduğu için ürün linki olmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun esneme sorunu var mı hangi renk aldınız tavsiye eder misiniz?

• A52 mi M31S m31S mi? linç etmeyin bilmediğim için soruyorum, fiyatları yakın geldi :)

• regalok R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Mavi aldım, hoş renk. Videolardaki gibi bir esneme tespit etmedim. A52 bu fiyat sınıfında çok tavsiye ediliyor. Xiaomi'ye biraz ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Askaparta -- 26 Mayıs 2021; 16:3:15 >
  • enorton E kullanıcısına yanıt
    Tartışmasız a52.

• Bende iş Bankası kartı yok. Hesap açıp alabilir miyim yetişebilir miyim acaba?

• Poco X3 pro 256gb/8 GB ram 3650tl acaba hangisini almak mantıklı

• Dün akşam sipariş verdim. Yola çıkmış

Kargo ile telefon ilk defa alıyorum. Dikkat edilecek bir şey var mı alırken kargoyu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piratex -- 26 Mayıs 2021; 20:4:50 >
  • 2 ay içinde daha fazla düşme ihtimali var mıdır acaba bu telefonun

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Hocam ne dusmesi:))
    3899 cikis fiyati idi suan 4499 tl oldu.
    Gordum aldima ozel birsey yapmislar ondan bu fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaana0 -- 26 Mayıs 2021; 19:30:34 >
  • Yaza almayı düşünüyordum ama dediğiniz gibi kampanya biter de fiyat fazla artarsa kötü olur.

• Trendyol A51 telefonlarda 200 TL indirim yapan hesap var 35 TL den temin edebilirim

• piratex P kullanıcısına yanıt
    Telefon kutusunu ayrıca Samsung başka bir kutuya koymuş. Onu da poşete. Kolay kolay birşey çıkmaz. Şimdiye kadar onlarca telefon aldım. Kargoda sorun yaşadığım hiç olmadı. Satıcı çok önemli. Burada da Satıcı samsungun kendisi. Rahat olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: enorton

A52 mi M31S m31S mi? linç etmeyin bilmediğim için soruyorum, fiyatları yakın geldi :)

m31s 👌

• enorton E kullanıcısına yanıt
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/585582-655654/samsung-galaxy-m31s_samsung-galaxy-a52/
    52 tokatlıyor.

• Yeni iş bankası hesabı, banka kartı alsam bu ürünü nakit aldığım taktirde bu puanlardan nasıl yararlanıyorum karta mı yükleniyor yoksa uygulamaya mı ? Uygulamaya ise nasıl kullanıyoruz o puanları. Birde taksit ile alma yolu var mı bu fiyattan maksimum hakkında hiçbir bilgim yok cidden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Telefonum geldi. Faturası mail adresime gönderilmiş. Samsung Türkiye garantili. Güzel paketlenmişti. Piyasadan en az 300lira ucuza aldım. Eskiden samsung telefonlar çıktıktan 3-5 ay sonra fiyatları ciddi şekilde düşerdi. Artık yeni Türkiye'de herşeyin fiyatı günbegün arttığı için fırsat bulunduğunda yararlanılması gerektiği taraftarıyım. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

• fiyat değişmiş geçmiş olsun kaçıranlara 4199 TL artık  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.