Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A70 [ANA KONU] VE NİHAYET ANDROİD 11 GELDİ! (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.210
Cevap
64
Favori
506.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: prof_z

Deji batarya taktırın bir kaç sene daha götürür
    Samsung orjinal bataryadan daha mi iyi? Veya daha f/p ürünü olduğu için mi tavsiye ettiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün bir güncelleme geldi telefona ama yüklemeye korkuyorum telefonu yavaşlatır diye.

• navygo2020 N kullanıcısına yanıt
    Ben güncelledim. Bir sorunla karşılaşmadım.

• Bilerek son güncellemeyi yapmıyordum, sürekli bildirimde durmasına dayanamayıp 1-2 hafta önce yaptım. Az önce telefon elimdeyken kendi kendine kapandı ve bir daha da açılmadı. Ben konuyu netleştirene kadar bu mesajı gören ve henüz güncellemeyi yapmayan varsa yapmasın.

Edit: Recovery mode'daki repair apps seçeneği ile şimdilik geri döndü, olumsuz bir gelişme olursa tekrar güncellerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 24 Temmuz 2024; 1:55:58 >
  • FrecoB kullanıcısına yanıt
    Telefonu oğlum kullanıyor. Güncellemeyi geldiği gibi yapmıştım. Bugüne kadar herhangi bir şikayeti olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

Dün gece düzeldi demiştim ama sonrasında maalesef cihaz tamamen gitti hocam. Servis anakart arızası diyor, şimdilik işlemciyi ısıtıp verdiler ama bu haliyle ne kadar süre gider net bir şey yok tabii. Zaten miadını doldurmuştu, çalışıyor diye değiştirmiyordum. Neyse ki dün kurtarır kurtarmaz yedekledim hemen.

Güncellemeden sonra telefon çok ısınmaya başlamıştı, kötü bir tesadüf olduğuna inanmak istiyorum :) Yine de henüz güncellemeyi yapmayan varsa bence riske atmasın derim.

• Gelir gelmez güncelledim. Hiçbir sorun yok

• A70 sıfır olarak almıştım ,eşim kullanıyor ,

bu telefonda şöyle bir sıkıntı var ,telefon 1-2 saat hareketsiz kaldığında ,

watsapptan gelen çağrıları almıyor ,telefonu ele aldığımda bildirim geliyor ,

sanırım uyku moduna geçiyor ,bunu ,çok uğraşmama rağmen düzeltemedim ,

yardımlarınızı bekliyorum .

• 2 gün önce ekranda sert tip olan kırılmaz camlardan olmasına rağmen yere düşen telefonumum led ekrani birçok yerinden kılcal olarak kırıldı ve ekrana hiç görüntü gelmedi. yan sanayi ekrana 1650tl, orjinale 2900tl diyince yan sanayi taktırdım. Bir kere yan sanayi takınca parmak izi çalışmıyor, renkler ve görüntü kalitesi çok kötü. Ekranın tam orta kısmında çizgi halinde pixel atlaması oluyor. Gün ışığı altında ekran kilitli iken şifre gireceğiniz ekran aşırı karanlık. Bu nedenle sakın yan sanayi ekran taktırmayın. Hatta ekran kırılırsa direk teli rafa kaldırın kullanmayın çünkü orjinal ekran fiyatı telefonun 2.el fiyatına eşit nerdeyse. Her neyse ekran değişimi sonrası baktım ki telefon şarj olmuyor. Geri telefoncuya götürdüm ve 1,5 gün uğraş sonrası flex kablonun oturduğu şarj soketi A serilerinde hastalık o değişcek diyp değiştirdi fakat sorun çözülmeyince anakart arızalı ben ekranı iade alayım boşa masrafa girme dedi sağolsun. Kısaca bugün itibari ile 2019 yılından beri tek bir sorun yaşamadan kullandığım A70 ile bugün yolları ayırmak zorunda kaldık. Yeni yılda almayı düşündüğüm S24 ultrayı alana kadar geçici olarak işimi görmesi açısından Realme Note 50 aldım. Birkaç özellik dışında A70 i pek aratmayacak gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.