< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (64. sayfa)
-
-
Arkadaş cevap verince kimin araştırması gerektiğine karar veririz artık.
-
Cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Sansung çağrı merkezinin dediğine göre üretim tarihindeki güncel sürüm ile yüklü geliyormuş. Cihaz yanımda değil ama 22 Aralık 2021 yazıyordu sanki yazılımın yüklendiği tarih. Eve gidince tekrar arayıp IMEI den baktıracağım. Garantisi daha önceki tarihte başladıysa iade edilmiş cihaz oluyor sanırım, doğru mu anladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkürler.
-
Eğer cihazını resmi bir yerden aldıysan garantisinin önceden başlama gibi bir durumu olamaz. garanti başlangıç tarihi fatura tarihidir ve firma ekstra garanti vermemişse yasaya göre 2 yıldır.. senin söylediğin yenişenmiş ürünlerde olur ve onlarda bile garanti süresi fatura tarihiyle başlar ve satan firmanın belirlediği garanti süresi geçerlidir. onları da sıfır ürün gibi satamazlar.(kurumsal firmalardan bahsediyorum)
Sürüm içinde samsungun değişik bir sistemi var maalesef. ülkelere göre farklı tarihlerde yayınlıyorlar.
-
Merhaba aslında cihaz yeni üretildi ise ve o an güncel sürüm piyasadaki telefonlara verildi ise o sürüm ile kutudan çıkar sarj aleti tarihini filan yeni tarihli oluyor.Ürün kutulu jelatinli ve kutuyu açmak için etiket var o kesik değilse ürün sıfırdır garanti fatura tarihinden itibaren başlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 21 Nisan 2022; 16:11:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlgilenen herkese çok teşekkür ederim. Arkadaşlar az önce Samsung genel merkezden IMEI ile sorguladık, malesef cihaz ikinci el. 15.04.2023 te garantisi bitiyor. Yani 2021 de satılmış, iade olmuş. Ama garantisi o zaman başlamış. O yüzden yazılım android 12 belki. İade edeceğim mecburen. Umarım iadede sorun çıkmaz da işim uzamaz. Aldığım yer hepsiburada, tokay mobile diye bir İzmir firması.
😁
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İkiniz de haklı çıktınız bu arada arkadaşlar
Bu tür elektronikleri gidip bi zahmet büyük tekno marketlerden elden alın lütfen inter den ne idüğü belirsiz firmalardan almayın alacaksanızda Amazonun kendi sitesinden alın nacizane tavsiyem
-
Satıcı: Amazon ya da Satıcı: Hepsiburada haricinde online telefon asla almam. Alana da karışmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5burak5 -- 22 Nisan 2022; 16:22:32 > -
-
Hocam bi değerlendirme yaparmısınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ram plus 2gb 4gb 6gb ve 8gb seçme özelliği gelmiş renk paletleri değişmiş ayarlar menüsünde ufak değişiklik var telefon sanki biraz daha hizlanmis gibi one ui 4.1 olmuş sürümquote:
Orijinalden alıntı: CemalSanane
Hocam bi değerlendirme yaparmısınız
Ben daha önceki güncellemeyi yapmadım bluetooth ses sorunu yüzünden. O giderilmiş mi?
-
Haklısınız hocam, 200-300 lira uygun diye aldım, almaz olaydım. Ama her işte bir hayır var. Sıkıntılı cihaz için iade talebi oluşturdum. vatan bilgisayardan anlık indirimle mağaza teslim olarak 6479 tl ye online sipariş verdim. Daha da uyguna geldi, bugün teslim aldım, mağazada IMEI vs sorguladım tabi hemen
cihaz aralık 2021 üretim ve android 11 ile geldi. Yeni güncellemeyi yükleyen arkadaşların tecrübesine göre belki ben de yüklerim.
Satıcıyı araştırdım sonradan. Tokay Mobile diye İzmir Buca da bir telefoncu. Çok şikayet var, bir sürü insanı mağdur etmiş.
Böyle yüzüne tükürülesi satıcılara denk gelmemeniz dileğiyle.
teşekkürler, iyi forumlar.
-
Neyse yeni telefonunuz hayırlı olsun güle güle kullanın
ülkede kendini esnaf sanan rezil kepaze çok insan var maalesef
-
Arkadaşlar herkese selam. Dün ablama a72 aldım. Android 11 sürümünde şu an. Arabaya bluetooh bağlanmış, ama hoparlöre bağlanmamış. A72 de bluetooh sorunu mu var acaba.. nasıl çözebilirim. Teşekkürler şimdiden
başka bir bluetooth kulaklıkla deneyin. Bende de A72 android 11 sürümü var. Arabada hiç sorun yaşamıyorum
Mesela evde blutooth özelliği olan tv var ama bluetooth ses özelliği yokmuş aldıktan sonra öğrendim. Sadece bt klavye mouse bağlamak içinmiş . Kulaklık bağlayamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X