Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim telefonun markası Samsung Galaxy Ace ben telefona birsey indirirken otomatik olarak telefon hafızasına kaydediyor fakat ben SD karta kaydetmesini istiyorum.Arkadaslara sordum bunun icin root olması gerekiyormus ama root yapınca da garanti kapsamı dısında kaldıgı icin biraz korktum.Bu işlemin farklı yolu varmı?

• Hayır yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlara gir- uygulamarlar-uygulamaları yönet-istediğin uygulamayı seç-orada telefona veya sd karta taşı yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkow

Ayarlara gir- uygulamarlar-uygulamaları yönet-istediğin uygulamayı seç-orada telefona veya sd karta taşı yazar

bazı uygulamalarda sd karta taşı soluk renkte
  • quote:

Orijinalden alıntı: poor devil

selamun aleyküm,

Benim telefonun markası Samsung Galaxy Ace ben telefona birsey indirirken otomatik olarak telefon hafızasına kaydediyor fakat ben SD karta kaydetmesini istiyorum.Arkadaslara sordum bunun icin root olması gerekiyormus ama root yapınca da garanti kapsamı dısında kaldıgı icin biraz korktum.Bu işlemin farklı yolu varmı?

karta tasima islemi vardi galaxy ace icin. her ne kadar tamamini tasimiyor olsa da yine de iyi sonuc veriyor. semender44 yapmisti sanirim bir arastir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanjack026

quote:

Orijinalden alıntı: poor devil

selamun aleyküm,

karta tasima islemi vardi galaxy ace icin. her ne kadar tamamini tasimiyor olsa da yine de iyi sonuc veriyor. semender44 yapmisti sanirim bir arastir.

Eyvallah yardim eden herkeze tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.