Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace 2 için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi sızdı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
5.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: seconder77

quote:

Orijinalden alıntı: çaylak98

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Şu dandik, alt seviye, tasarım özürlü telefon bile güncelleme aldı. Samsunga artık güncelleme konusunda laf atılmaz heralde.http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif
    Dandik? Alt seviye? Tasarım özürlü? Zamanının f/p kralıydı bu telefon hâlâda öyle sen neden bahsediyorsun koçum. Eline klavyeyi alan yorum yazıyor arkadaş. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak budur işte!

Ace 2 kullandığın için telefonu savunduğun çok belli "koçum". kime nasıl hitap ediceğine dikkat et.
    Alt-orta seviye telefon fiyatları hakkında bir bilgim yok o yüzden sana asıl "f/p" budur diyemicem. Belki haklısındır ama bu telefonun f/p telefonu olması onun dandik kasasını, alt seviye donanımını, rezalet ekranını ve berbat bir tasarımı olduğu gerçeğini değiştirmez.

Akılli telefonlardan anlamadigini bu kadar belli etmene gerek yoktu "koçum".

terbiyesiz herif düzgün konuş
    belediye'de elektrik mühendisiyim aylık 4500 tl gelirim var galaxy s3 kullanıyorum
    2012 model wv polom var
    kendi evim var
    sizin gibi anne,baba parasına bakmıyoruz
    istersem sizi bile satın alırım
    3 kuruşun hesabını yapıp gitmişsin maddi gelirin yüzünden alt seviye bir telefon almışsın
    bare gelipte millete telefonunu savunup terbiyesizlik yapma

zengin olmuşsun ama insan olamamışsın,kim ile nasıl konuşacağımı sana sormayacağım

• s3 lere de gelse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir başka sitede de paylaştığım incelememi sizlerle de paylaşayım
    arayüz çok güzel olmuş touchwiz nature tam uymus galaxy ace 2 ye ancak şikayetim hız ve kilitlenmeler yönünden. Bilmem benim hızımdan mıdır :D sayfalar arasında geçişler çok yavaş bi uygulamaya tıklayınca siyah ekran çıkıyor ve geç açılıyor ayrıca tuş kilidi de geç açılıyor. kamerada zoom özelliği muhteşem olmuş. Uygulamalar daha kaliteli gibi. Tuş kilidine yüz tanıma özelliği gelmiş ve ram 624 mb olarak gözüküyor bunlar iyi özellikler ama görev yöneticisi yok bir eksisi de ram 624 mb görünmesine karşın hersey kapalıyken( facebook vs hariç) max 150 mb bos ram kalıyo arkada çok ram yiyen şeyler var. Şuan şarj sorunununda giderilmiş olduğunun da farkına vardım saatlerdir elimde ve daha şarjı %40larda. klavyeye yeni karakterlerde eklenmis :) bu arada eski sürümdeki kopyalananların olduğu panoda yok bide wifi çekim kapasitesi artmış daha hızlı bağlantı oluyor ve kopmalar olmuyor eskiden giremediğim yerden artık wifi ile internete bağlanabiliyorum
    bugünkü gözlenimlerim ise eksiler yönünde Angry Birds'in içindeki videolardan izleyeyim dedim keşke izlemeye çalışmasaydım videoyu açtım ne ses açıldı nede uygulama kapandı uygulamayı kapatmak için telefonu kapatmak zorunda kaldım telefonu açtığımda tekrar sorun. sd kartı okuyor ama içindeki uygulamaları göstermiyor. 10 dk sonra göstermiş sonunda Açıkcası orjinal jb de bu kadar yavaş olursa yani bu kadar kasılma kilitlenme olursa 2.3.6da kalmayı tercih ederim...
    Telefondaki işlerini çabuk yapmak isteyenler incelememi okusun bence.

Gorev yoneticisi var hocam home tusuna basinca aciliyor

Yani ana sayfada gözükmüyor ve widget yok en çok kullandığım widgettı

Haklisinizda bu daha kullanisli bence

Peki bi sorum olacak biliyor musun bilmiyorum ama bu güncellemeyi yükledik resmi güncelleme çıkınca güncelemeyi nasıl yapacaz acaba?

Bunu yaptığımız gibi sammobiledan indirip odinle atarız hocam.

Garanti durumu?

Zaten bu yüklediğimizle garanti dışı sanırım.

Bi yerde bunu yüklediğimizdegaranti dışı oluyormuş (zaten resmi sürüm gelmedi anlarlar) ancak eskisine getirince sorun olmuyormuş diye duydum yanlış mı acaba? Yani resmi güncellemeye geçersek garanti devam etmiş oluyo

Yahu saçmalamayın Galaxy W türkiyeye gelmemiş Walue packlı sürümünü odınle atıp servise vermiştim bataryasını değiştirmiştim,yine değiştircem.

• quote:

Orijinalden alıntı: farego

s3 lere de gelse artık

Konuda bahsedilen 4.1.2 surumu. S3e geleli epey oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben bu güncellemeyi kurdum fakat türkiyeye orjinal güncelleme dağıtıldığında ben nasıl orjinal güncellemeyi yüklebilirim bu konu hakkında biraz araştırma yaptım fakat 2,36 geri dönüp tekrar güncellemede anakart hatası verebiliyormuş ben nasıl orjinal güncelleme alıcam ???

• Arkadaşlar kolay gelsin benim Samsung Galaxy Ace 2 telefonum vardı android 2.3.6 sürümü kullanıyordum bunu portekiz kanallarından 4.1.2 yaptım yalnız bu sıralar güncelleme geleceğini duydum eğer ki gelirse beni türkiye sürümü için güncelleme yapabilirmiyim bi bilginiz var mı veya ben Türkiye için android 2.3.6 sürümüne tekrar geçirebilirmiyim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

• merhabalar bişey soracagım galaxy ace yede oluyomu??

• merhaba benim telefonum glaxy mini 2 onada oluyormu bu yada daha değişiği.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri Şu dandik, alt seviye, tasarım özürlü telefon bile güncelleme aldı. Samsunga artık güncelleme konusunda laf atılmaz heralde.http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif
    Dandik? Alt seviye? Tasarım özürlü? Zamanının f/p kralıydı bu telefon hâlâda öyle sen neden bahsediyorsun koçum. Eline klavyeyi alan yorum yazıyor arkadaş. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak budur işte!

Ace 2 kullandığın için telefonu savunduğun çok belli "koçum". kime nasıl hitap ediceğine dikkat et.
    Alt-orta seviye telefon fiyatları hakkında bir bilgim yok o yüzden sana asıl "f/p" budur diyemicem. Belki haklısındır ama bu telefonun f/p telefonu olması onun dandik kasasını, alt seviye donanımını, rezalet ekranını ve berbat bir tasarımı olduğu gerçeğini değiştirmez.

Akılli telefonlardan anlamadigini bu kadar belli etmene gerek yoktu "koçum".

terbiyesiz herif düzgün konuş
    belediye'de elektrik mühendisiyim aylık 4500 tl gelirim var galaxy s3 kullanıyorum
    2012 model wv polom var
    kendi evim var
    sizin gibi anne,baba parasına bakmıyoruz
    istersem sizi bile satın alırım
    3 kuruşun hesabını yapıp gitmişsin maddi gelirin yüzünden alt seviye bir telefon almışsın
    bare gelipte millete telefonunu savunup terbiyesizlik yapma

Helal zenginsin bravo.

4500 tl ile kendini zengin sanan var :)
    ulan ben ace s5830 kullanıyorum. öğretmenim. eşimle birlikte 5000 lira gelirimiz var
    bu kadar krolaşamadık daha :D :D :D
    hee bnm de evim ve arabam var :)
    bence ace 2 şık bi telefon hadi bakalım :D

• quote:

Arkadaşlar kolay gelsin benim Samsung Galaxy Ace 2 telefonum vardı android 2.3.6 sürümü kullanıyordum bunu portekiz kanallarından 4.1.2 yaptım yalnız bu sıralar güncelleme geleceğini duydum eğer ki gelirse beni türkiye sürümü için güncelleme yapabilirmiyim bi bilginiz var mı veya ben Türkiye için android 2.3.6 sürümüne tekrar geçirebilirmiyim şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Sammobile.com'da Turkiye için 4.1.2 yayınlandığında indirip ODIN ile kurabilirsiniz.
  • jb alan her telefon stabil çalışcak deigl lg p970 tel'im vardı ics aldı ama ben yine gingerbread'a döndüm çünkü kapasitesi bu ace 2 ninde böyle çift çekirdekli olması avantaj ama işlemci hızı yetersiz malesef tam olarak stabil çalışacagını zannetmiyorum.
  • gelmedi gitti yalan oldu
    kızsammı bilmiyorum ilk dokunmatik telefonum herşeyinden memnunum ama belli süreden sonra doyum noktası oluyor ve yeni birşeyler görmek istiyorsunuz sonuçta daha 1 sene olmadı teli alalı güncelleme verinde birazdaha kullanalım sonrasında satıp yeni samsung alalım vede şu hafıza sorunu gerçekten can sıkıcı telefon alırken birdahaki sefere buna dikkat edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamiBelgin

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ace 2 kullandığın için telefonu savunduğun çok belli koçum. kime nasıl hitap ediceğine dikkat et. Alt-orta seviye telefon fiyatları hakkında bir bilgim yok o yüzden sana asıl f/p budur diyemicem. Belki haklısındır ama bu telefonun f/p telefonu olması onun dandik kasasını, alt seviye donanımını, rezalet ekranını ve berbat bir tasarımı olduğu gerçeğini değiştirmez.
    Akılli telefonlardan anlamadigini bu kadar belli etmene gerek yoktu koçum.
    terbiyesiz herif düzgün konuş belediyede elektrik mühendisiyim aylık 4500 tl gelirim var galaxy s3 kullanıyorum 2012 model wv polom var kendi evim var sizin gibi anne,baba parasına bakmıyoruz istersem sizi bile satın alırım 3 kuruşun hesabını yapıp gitmişsin maddi gelirin yüzünden alt seviye bir telefon almışsın bare gelipte millete telefonunu savunup terbiyesizlik yapma
    Helal zenginsin bravo.
    4500 tl ile kendini zengin sanan var :) ulan ben ace s5830 kullanıyorum. öğretmenim. eşimle birlikte 5000 lira gelirimiz var bu kadar krolaşamadık daha :D :D :D hee bnm de evim ve arabam var :) bence ace 2 şık bi telefon hadi bakalım :D

Ulan sen varya kesin işsiz güçsüz 5 kuruşsuz adamın tekisindir kullandığın telefonda 100 tl lik çin malıdır madem sen milleti satın alıyon o zaman burda ne işin var git samsungu satın al yada bence git karakter al sende yok çünkü

• Bu konu neden ayda bir hortlatiliyor.

Yukaridaki arkadas da cok yanlis kisiye alinti yapmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm arkadaslar benim sorunum galahsi ace2 guncellemek istiyorum ama kies kabul etmiyor *#272* imeil giriyom ama tur yok hangi kodu girnem gerekiyor bilen varsa yardim lutfen

• Selam. Ben ace 2alalı 1 ay oldu guncellersem bir sıkıntı olurmu bilmiorm ama sony miro bile 512 mb ram ile android 4.1 isletim sistemi kullaniyor islemci zaten ace 2den dusuk ama hala guncelleyipte kasiyor diyorlar ben bu isten bisey anlamadim donanimdan deilde yazilimdan olsa gerek

• Yalan çok denedim ama hiçbir boka yaramadı

• galaxy ace 2 anakartı nasıl yaparım lütfen yardım edin :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.