Bende forum'a aynı konuyu açmak için girmiştim Wildfire mı ?, Samsung galaxy ace mi yoksa başka bir seçenek var mı? 2 haftadır bu iki telefon'u düşünüyorum ama bir türl
karar veremiyorum görüşlerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden tşk ler
1haftadır Ace kullanıyorum...Telefonun dokunmatiği mükemmel..Arkadaşımdaki İphone ile kıyasladım (3Gs) ,menü geçişleri Ace'de çok daha güzel.
Ayrıca ekranı daha parlak...Dış görünümü çok şık..
Şu an için çok memnunum...
Kafamı tek kurcalayan tarafı; telefon biraz yavaş şarj oluyor...ilk defa dokunmatik telefon kullanıyorum..Belki diğerlerinde de böyledir bilemiyorum.
Android olması da mükemmel..İstediğiniz her şeyi kişiselleştirebiliyorsunuz..İstemediğiniz kadar çok program,oyun mevcut nette...
quote:
Orijinalden alıntı: emilll
Bende forum'a aynı konuyu açmak için girmiştim Wildfire mı ?, Samsung galaxy ace mi yoksa başka bir seçenek var mı? 2 haftadır bu iki telefon'u düşünüyorum ama bir türl
karar veremiyorum görüşlerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden tşk ler
2'si arasinda tabiki galaxy
quote:
Orijinalden alıntı: korty15
%25 vatan bilgisayarda war ama izmirdeki balçowa mağazasında pazar gününe kadar dewam ediyor
peki bir vatana gitsem izmirden alıdırtıp getirtebilir miyim
quote:
Orijinalden alıntı: Lj.23
quote:
Orijinalden alıntı: korty15
%25 vatan bilgisayarda war ama izmirdeki balçowa mağazasında pazar gününe kadar dewam ediyor
peki bir vatana gitsem izmirden alıdırtıp getirtebilir miyim
olabilir hocam sormak lazım yinede
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme