Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY ACE S5830i KULLANICILARI DERNEĞİ [Inceleme-Root-Unroot-CWM-Flash] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
14
Favori
207.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egealp3

quote:

Orijinalden alıntı: ckt

Marketten asfalt 5 indirdim acmadi.

Marketten nasıl indirdiniz uyumlu değil hatası yapar telefonunuz rootluysa cmfd 3d yi arastırın ve asfalt 5 hvga sürümünü indirin

google play store var ordan indirdim. telefonda root falan yok ilk androidim olduğu için çekiniyorum biraz kurcalamaya. bir de galaxy s3 alacam yakın zamanda biraz daha düşmesini bekliyorum fiyatının zaten bu yüzden ace de flash desteklemiyor vs. sorunları pek dert etmiyorum.

edit: ama video çözünürlüğü için kesin çözüm bulmamız lazım milletin otofokussuz 5 mp si 720p video kaydediyor ace en azından vga kaydetsin. 320*240 çok kötü bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 11 Temmuz 2012; 12:25:40 >

• mono sistem radyosu hakkında, mutlu bir haber verecektim ama
    iyi test etmeden, yazmışım mesajımı. Siliyorum.
    Spirit FM yazılımının kararlı bir sürümü çıkana dek beklemedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuat -- 13 Temmuz 2012; 3:44:52 >
  • Telefonu alali 1 hafta oldu. 2 gundur bi sıkınti yasiyorum.

Telefon normal acik , menude hersey yapiliyorken , sebeke gidiyor , nete giremiyorum ve arayan telefonumun cekmedigini söylüyor. Ama telefon da full gösteriyor.

Mesaj gitmiyor , mesaj gelmiyor. Telefonu acip kapatinca hersey düzeliyor ama bi yarim saat sonra tekrar ayni sey.

Bugun 1 sefer oldu ama uzun saatlerdir yapmiyor böyle bisi. Hat mi , telefonmu cözemedim durumu..
  • arkdaşlar benim telefonda şöyle bir sorun var.bende 2 şarz aleti var.birisini taktığımda normal çalışıyor.bi tanesini taktığımda ise
    telefon kafayı yiyor kendi kendine değişik tuşlara basıp menülere giriyor çıkıyor.hiç böyle sorun olan oldumu.birde cihazı nasıl sıfırlarım ilk geldiği zamanki gibi
  • bişey daha sorucaktım ben ya root yaptım ve bu telefon hafızasındaki uygulamaları sd karta atıp teli biraz rahatlatmak istiyorum nasıl yapıcam?
  • millet tema tavsiye edebilcek olan varmı go dev team harıc
  • benide ekleyin :)
  • Merhaba, bende telefonu yeni aldım ama bildirim sesini değiştirmek istiyorum kendi istediğim bir mp3'ü yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım nasıl değiştirebilirim bildirim sesini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavibardak

Merhaba, bende telefonu yeni aldım ama bildirim sesini değiştirmek istiyorum kendi istediğim bir mp3'ü yapmak istiyorum ama bir türlü yapamadım nasıl değiştirebilirim bildirim sesini.

Müzik den listeden istediğiniz müziğin üstüne uzun basınca seçenekler çıkıyor orada vardır ben dikkat etmedim.
  • merhaba ben bu sitede yeniyim bende 1 aya yakın bu telefon var ve ben tümoyunları vs şeyleri hafıza kartına atamıyorum nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir_8

merhaba ben bu sitede yeniyim bende 1 aya yakın bu telefon var ve ben tümoyunları vs şeyleri hafıza kartına atamıyorum nasıl yapabilirim?

Kullanımı:
    Bu telefona yüklenecek bir uygulama değildir. Windows altında çalışan bir uygulamadır. Program varsayılan olarak C: sürücüsüne kurulacaktır. sağlıklı çalımşası için bunu değiştirmeyiniz.
    Telefonunuzun root edilmesi gerekmez.
    Bilgisayarınızda kies veya USB sürücüleri kurulu olmalıdır. Telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın ardından programı çalıştırın.

Kurulu uygulamaları hafıza kartına taşımak ve daha sonra kurulacaklarında otomatik olarak hafıza kartına kurulması için Uygulamaları Karta Kur butonuna basınız. Bir kez tıklamanız yeterlidir herhangi bir hata mesajı almazsanız işlem başarılı olmuş demektir.

Versiyon yüklemek için Download modunda aç butonuna basın telefonunuz kapanacak ve download modunda açılacaktır. Bu menü özellikle yazılımsal olarak zarar görmüş olduğundan download modua geçemiyen sistemlerde, bir şekilde tuşlardan birinin işlevsiz kaldığı durumlarda ve bazı yarı brick hallerinde kolayca download moduna geçmek üzere tesarlanmıştır.

Kurtarma moduna geçmek için Recovery modunda aç butonuna basın. Telefonunuz kapanacak ve recovery modunda açılacaktır. Bu şekilde kısmi güncelleme ve yükleme için recovery moduna geçmiş olursunuz.

Link:https://hotfile.com/dl/163117981/ca27d95/GalaxyACE.rar.html

Not: Virüs korumaları virüs olarak görüyor ama herhangi bir zararı yoktur.

• oradan sadece zil sesi olarak ayarlayabiliyoruz
  • Bilmiyorum bence wistle hoş
  • tam yapcaktım kies e bağlanamadı hata var fln dedi,sorun gidere bastım yine aynı yani ortada hiçbişe yok
  • Ben KuLLanmıyorm Gayet Memnunum Tek Sorun Flash Player .s
  • beni de alır mısınız gruba baya bilmediğim şeyler var
  • Turkcell'in kampanyası ile bu telefonu almayı düşünüyorum çok fazla oyun felan oynayacağımı zannetmiyorum internetini daha çok kullanırım sizce almalımıyım önerilerinizi bekliyorum. Aslında Sony Xperia U düşünüyorum ama bütçemi aşacağı için biraz çekiniyorum sizce hangisini almalıyım ?
  • beni de ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehanugus

quote:

Orijinalden alıntı: Nigahdar

Turkcell'in kampanyası ile bu telefonu almayı düşünüyorum çok fazla oyun felan oynayacağımı zannetmiyorum internetini daha çok kullanırım sizce almalımıyım önerilerinizi bekliyorum. Aslında Sony Xperia U düşünüyorum ama bütçemi aşacağı için biraz çekiniyorum sizce hangisini almalıyım ?

oyun pek oynayamazsın bu telefonda, ha dersinki illaki oynarım ozaman root atarsın garantiyi tehlikeye sokarsın. İnternette gezinmede başarılı fakat flashplayer eksiği var. Videoları v.b sadece youtube de izleyebildim.

Hocam whatsapp uygulaması uyumlumudur peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet whatsapp uyumlu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.