Klavyesi bozulduğu için kılıflı klavyesini aramaktayım. Nereden alacağımı bilen veya satan varsa talibim |
Samsung Galaxy Book 10.6' kullananlar... (10. sayfa)
-
-
aliexpress de çuvalla var çinden kargoyla geliyor eve. kargo parası ödersin ama aşırı tutmaz. bi turla orayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim. Siz kılıf bulabildiniz mi acaba?
Herkese merhaba, klavye sorununu ben de yaşıyorum. İnternette arama yaptım ama olumlu bir sonuca ulaşamadım. Bildiğiniz bir adres varsa paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler
-
Ben de hala arıyorum ama bulamadım maalesef. Siz bulabildiniz mi?
Merhaba link atabilir misiniz? Merhaba aradım ama bulamadım maalesef
Merhaba, klavyeli kılıf maalesef bulunamıyor sanırım; en azından diğer tabletler gibi taşınılabilecek bir kılıf önerisi olan var mı? Teşekkürler.
-
Merhaba, kullandığı sim kart destekli cihazını satmak isteyen var mı?
Merhabalar bu cihazı almayı planlıyorum ikinci el piyasası ne kadar acaba?
merhaba bu ürüne ait orijinal klavye satan varsa bana ulaşsın. 2. el olur eski olur arızalı olur farketmez w620 için klavye arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 10 Ocak 2024; 16:20:57 > -
Bugünler de bi tane almayı düşünüyorum.
-
Klavyede bağlantı sorunu yaşayanlar acaba klavyenin pil optimizasyonuna bağlı kapatılması şeklinde bir durumla karşılaşmış olmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X