|
Bildirim
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 23 Ocak 2025; 1:47:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İyi de Just Dance için kafa hareketlerinin de takip edilmesi isteniyorsa ivmeölçer ve jiroskopun olması gerekiyor o da yok bu üründe bildiğim kadarıyla, yan tarafa bakan kameraların bir işe yarayacağını sanmıyorum. Kameranın kullanımı için ön tarafa konumlandırılan Kinect gibi bir sensörlü bir kamera donanımı gerekiyor. Yoksa kamera bayağı gereksiz en azından Just Dance için. Veyahut ekledikleri kameranın aslında tof lidar sensörü olması lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 23 Ocak 2025; 2:29:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 23 Ocak 2025; 2:38:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Haberde bahsedilen gibi sadece sanal gerçeklik gözlüğü için görüş açısı sağlayabilir bana kalırsa. Akıllı saat daha iyi bir kontrolcü olabilir ama onu yapmayı akıl edemediler, ki bu kulaklık saatin yanında hiçbir şey. Bu arada just dance'e telefon kamerasını kullanmayı getirmişler denemedim ama ps kamerasından kötüdür diye tahmin ediyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 23 Ocak 2025; 3:17:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |