Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    istanbulun göbeğinde bağcılarda oturuyorum, hemde doğan medya center, batı şehir, medipol mega gibi büyük kuruluşların bulunduğu lokasyonda ve 2. katta.. bi ara vodafone a kızdıgım için bir hafta kadar telekoma geçtim geçmez olaydım, bu kadar merkezi bir yerde evde bırak 4g yi inanın 3g bile çekmiyordu. arka odalarda 2g(E) ye düşüyordu şebeke.. 1 hafta dayanabildim kuyruğu kıstırıp vodafone a geri döndüm.. bence sizin şebeke olayı da telekomla alakalı olabilir.. bizim memlekette telekom tamamen servis dışı izine giden telekom kullanıcıları 15 gün devre dışı kalıyor
  • Merhaba arkadaslar telefonu alacagim ama 800 band mi ne yokmus twlefonda cekmiyormus felan diyorlar kullananlar beni bilgilendirebilir mi simdiden cok tesekkkur ederjm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevtapBaydemir S kullanıcısına yanıt
    Hocam turkcell seniz hiçbir sorun yok ...

Vodafone sa 4G merkezi yerde alırsınız..

Ttelekom ise ne olduğunu hala bende anlamadım 4g 3g karışık araya 2g de serpiştirin

• Vodafone kullaniyorum 4g yoksa 3g kesin cekiyor degil mi

Yok hocam gayet iyi

vodafone kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yok istanbuldayım.. %90 4g nadiren 3g ye geçiyor.. 2g yi (edge) görmedim hiç..
  • tanım çok güzel olmuş, kesinlikle katılıyorum.. konu başlığınada 800mhz hakkında aynen yazayım bunu
  • Siparis verdim hepsi burdadan ve 11 tlyede silikon kilif ve kirilmaz cam aldim 64gb aldim 2 yil goturur umarim buyuk bir sabirsizlikla bekliyorum android 7 geldimi acaba telefona ve ilk yapmam gereken veya yapmamam gdreken seyler var mi

Gelince hattını tak hocam telefonu hat takılıyken formatla ... Hatla format olunca türkiye operatorlerinde sorun çıkmıyor ...

Suan 6.0.1 var ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani ayarlardan fabrika ayarlari oyle mi

Aynen hocam guncellemeler bittikten sonra hat takiliyken ayarlardan formatla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    formatı menü içerisinden değil tuş kombinasyonları ile hard reset yaparak atmanız daha sağlıklı olacaktır..
    wipe/cache yapmak en temizi..
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Hatti takiyorum ve hic kurulum yapmadan tus kombinasyonlari ile mi hard reset atayim

cihaz sıfır geldiğinde bunu yapmanıza gerek yok.. hattınızı takın ve kurmaya başlayın, herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok..
    dili türkçe ayarlayın, kurulm sonrası klavyeye türkçe dili ekleyin bu kadar. gerisi sizin kişisel kullanımınıza kalmış bir durum..

benim şahsi tavsiyem konu başlığında da olduğu gibi easyhome programını kullanın, home tuşuna basmanıza gerek kalmadan elinizi üzerine getirerek ana ekrana dönmeye ve ekranı kilitlemeye yarıyor..
  • Çin sürümü için dün güncelleme yayınlanmış arkadaşlar
    https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-c5/SM-C5000/

içeriği hakkında bilgi edinen olursa konuya yazıversin
  • Telefonal adli saticidan aldim hepsiburdadan 1181 teleye 64 gb bugun kargoya vercek insallah yarin elimde olur

Hayırlı olsun hocam
  • Sagolun umarim 2 yil goturur malum ogrencilik

• kesin götürür yoğun kullanımda pil ömrü az ama olsun pilin kullanım ömrü bitince yenisiyle değiştirilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

Çin sürümü için dün güncelleme yayınlanmış arkadaşlar
    https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-c5/SM-C5000/

içeriği hakkında bilgi edinen olursa konuya yazıversin

Linke tıkladım bir umut nougat gelmiştir diye...hayal kırıklığı.....

Yalnız link sayfasının en altında amazon.com daki c5 reklamı var;259 dolar diyor. valla varya hani bazı efsane ürünler vardır kimse bilmez ama bilen de kimseye anlatmaz. O yolda ilerliyor bizim cihaz.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.