Şimdi Ara

★★SAMSUNG GALAXY C5 (SM-C5000) |ANA KONU|★★ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
14
Favori
86.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi şehrin merkezinden bahsediyorsun bilmiyorum ama İZMİR şehir merkezinde 4G açıksa 4G çekiyordur
    evde çok kör noktada apartman boşluğuna bakan odada 3G çekiyor
  • ARKADAŞLAR

Model SM-C5000
    Model name Galaxy C5
    Country China (Open China)
    Version Android 6.0.1
    Changelist 9044543
    Build date Mon, 03 Jul 2017 07:29:35 +0000

23 TEMMUZDA yayınlanmış
  • useryumen kullanıcısına yanıt
    Maalesef çok ısınıyor , yazılımsal olarak bunu çözmek mümkün mü acaba
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Hocam teli tavsiye edermisin ve alirsam ilk yapmam gerekenler nedir?kendi kendine güncelleme yaparmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun pro versiyonu daha mantıklı değil mi sizce? Güçlü işlemci, gorilla glass 4 falan var. normalinde yok. Ne dersiniz?
  • Arkadaşlar odinden sammobile üzerinden uygun orjinal rom indirdim ve sorunsuz yükledim. Fakat şimdide wifi açmaya çalışıyorum fakat kendiliğinden geri kapatıyor bir çözüm yolu önerebilir misiniz ? Daha önce yaşayan oldu mu bu durumu ?

Ekleme: Ve şu an farkettim şebekede çekmiyor ?

Ekleme 2 : Bir önceki sürümü yükledim şu anda wifi sorunum çözüldü ağa bağlanabiliyorum ama şebeke sorunum devam ediyor telefon görüşmesi yapabiliyorum ama mesaj filan gönderemiyorum neden acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 29 Temmuz 2017; 18:32:46 >
  • Herkese merhaba arkadaşlar.Bu telefonu almak istiyorum fakat bazı şüphelerim var.Sizlerle paylaşayım.Kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz.

Sorularım:

1-İthalatçı garantili olması çok büyük dezavantaj yaratır mı?Garantide problem yaşar mıyım?

2-Huawei p9 lite 2017 ile bu telefonun arasında kaldım ne önerirsiniz?

3-Telefonun performansı nasıl rahatça arayüzde donma takılma vs.olmadan 1-1.5yılı görür mü?

4-Oyun performansı nasıl?Çok oyun oynamasam da nadiren fifa tarzı oyunlar oynarım.Üzer mi?

5-Android 7.0(Nougat)Güncellemesini alacak mı?

Son olarak hb üzerinde 64 gb 1230tl ye buldum fiyat nasıl?

Gümüş rengi nasıl görünüyor?

Şimdiden çok teşekkürler.
    Edit 1:Kamera performansı nasıl telefonun?
    Edit 2:Ya pil performansı?1 günü yoğun kullanımda çıkarır mı?
    Edit 3:Aşırı acil cevap verin lütfen bu akşam veya hafta içinde sipariş vereceğim gidip boşuna huawei'e para vermeyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackWit -- 29 Temmuz 2017; 19:25:23 >

• Arkadaşlar şu rom konusunda yardımcı olacaklar yok mu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Arkadaşlar şu rom konusunda yardımcı olacaklar yok mu ya ?

Hala çözemediysen son romu geri yükle ve telefon açıldıktan sonra menüden fabrika ayarlarına dön düzelir.

• danies D kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim sorun hala devam ediyor. Acaba odinde bir eksiklik mi yapıyorum yüklerken sadece ap dosyalarını seçiyorum bundan olabilir mi ? Rom dosyalarının içinde diğer dosyalarda var tabi ki ama ben onları seçmediğimden olma ihtimali var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini seçip tek tek eklemen gerekli, Romu düzgün bir şekilde attıktan sonra şebeke sorunu varsa dediğim gibi menü içerisinden fabrika ayarlarına dön düzelir.Aynı şebeke sorunu bendede oluşmuştu bu şekilde düzeldi.

• indirdiğin romda çift csc olması gerek birinde home yazıyor sen odinde csc kısmına eklerken home olmayanı ekleyerek yap

Bilgiler için teşekkür ederim tekrar dediğiniz şekilde deneyeceğim.

Dediklerinizi uyguladım ve sorunum çözümlendi teşekkürler tekrardan :)

• flat_kil kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Sorunun çözülmesine sevindim.
  • EDGE MASK isimli bir uygulama tavsiyesinde bulunacağım

play.google.com
    EDGE MASK - Change to unique notification design - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=kim.uno.s8&hl=tr

tüm cihazlara uyumlu, teleofnların keranarı s8 yada g6 gibi köşeleri kavisli oluyor ve bildirim geldiğinde çerçeve şeklinde istediğiniz renkte ışıklar yanıyor.. ben beğendim..

• Cihazı almayı düşünenler varsa kesinlikle pro versiyonunu alsınlar.işlemci ve daha guncel yazılım için bile tercih edilir.

Zaten görünüşe bakılırsa bizim cihaz guncelleme almayacak.

• güncellemeyi dert edenleri anlamıyorum
    2013 model S4 5.0 (Lollipop) ile sorunsuz çalışıyor ve google play den indirip çalıştıramadığı bir program yok
    zaten akıllı telefon kullanma süremiz ortalama ne kadarki?
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    Cihaz sorunsuz çalışmadığı için güncellemeyi dert ediyorum demekki hocam
  • Cihaz cine ozel oldugu icin her ay guncelleme almiyor.Her ay guncelleme isteyen arkaslar S yada Note serisi almali her ay guvenlik yamasi aliyor.

Evet cihazin guncelleme almasi gerekir arada kamerada deklansore basildiginda cekmiyor mesela foto 1-2 tane daha buna benzer bug gozlemledim.Teli babam kullandigi icin gorduklerim bunlar ama genel olarak sorun yasatmiyor ki cihaz soru sormuyor
    Ve benim tahminim en gec kasima kadar 7.0 gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 6 Ağustos 2017; 10:47:38 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.