Şimdi Ara

Samsung Galaxy Gear Fit Kullanıcıları Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İyi günlerde inşallah
  • samsung apps'den gear fit manager'ı indirebiliyorsak telefonla uyumlu mu demek oluyor? saati almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım?
  • Arkadaşlar hareketsizlik uyarısı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Spirit

samsung apps'den gear fit manager'ı indirebiliyorsak telefonla uyumlu mu demek oluyor? saati almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım?

Cihaz bugün elime geçti.
    Sorunuzun net cevabını bilmiyorum ama uyumsuz cihazlarda bile modifiyeli apk'lar kullanılarak kurulduğunu biliyorum.
    Android tarafında çalışıyor yani.
    Ama elbette en stabil bağlantı için S-Health ve Fit Manager'in kurulması lazım.
    Ben Note 3 ile kullanmaya başladım.

Bu arada hareketsizlik uyarısı vermiyor. Sleep modu da var ama bildiğim kadarıyla menüden biz seçip aktive ediyoruz.
  • Cihazı alalı 3 gün oldu.
    Şu an tam dolum itibaren 3. gününde kullanıyorum ve %19 şarjı var. 2,5 saat sonra da 3 gününü doldurmuş olacak.
    Pil ömrü hemen her özelliğini kullanarak 3 gün diyebilirim.
    Eğer az kullanırsanız da 4-5 gün arasına çıkabilir.
    Çünkü ben yaklaşık 45-50 dakika nabız modu aktif olan yürüyüş egzersizini, nabız özelliğini günde birkaç kez ve uyku modunu da 2 gece takip tutmak amaçlı kullandım.
    İlk gün müzik değiştirme vs. özelliğini de kullandım birkaç kez.
    Bildirimler de elbette açıktı.

Bunların hepsini kapatıp sadece saati gösteren bir obje olarak kullanırsanız 6-7 gün de gidebilir tabi orasını da ayrıca test etmek gerek. Ama böyle bir saat aldıysanız günde kaç adım attığınızı nabzınızın kaç attığını o an egzersiz yaparken kaç kalori harcadığınızı da merak ettiğinizi varsayarak pil ömrünü 3 gün alabilirsiniz.

Akıllı saatler çok gelişti. Kendi kendisine telefon gibi bir işletim sistemi çalıştırıyor onlar. Bu ürün maalesef onlar kadar akıllı değil. Ancak bir akıllı saatten beklediğiniz şeylerin %80'ini yapıyor.
    Peki neleri yapmıyor dersiniz?
    Onları da yazacağım ufak bir blog incelemesi kıvamındaki yazımda aktarayım istiyorum.
    Ancak kısaca şunu söyleyeyim ki 250-260 liralık kampanyalı fiyatını hak ediyor gibi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.