Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GEAR KULLANICILAR KULÜBÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.475
Cevap
39
Favori
173.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genelsekreter

yazik ya sen baya yazmisindir. benimde uc bes satir gitti simdi. rds ye yazdm

ya kardeşim anlamıyorum iyice otomatiğe bağladı sabah bir kilit sonra ikindin bir daha sonra birde gece bazen arada bir tane daha kilit ne oluyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastian Shaw

quote:

yazik ya sen baya yazmisindir. benimde uc bes satir gitti simdi. rds ye yazdm

ya kardeşim anlamıyorum iyice otomatiğe bağladı sabah bir kilit sonra ikindin bir daha sonra birde gece bazen arada bir tane daha kilit ne oluyor ya

forumu morumu bırakacagım bu gıdısle, artık ayıptır yanı her yolu denedık ettık ne oluyo simdi yıne kılıtlı az önce acıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destege uzun bi msj yazdım ya silin komple konuyu yada dogru dusgun açılsın yazalım dedım. ama bi sey cıkmaz bundan
  • quote:

destege uzun bi msj yazdım ya silin komple konuyu yada dogru dusgun açılsın yazalım dedım. ama bi sey cıkmaz bundan

silmesinler kardeşim de kilitleniyorsa komple kilitlensin desinler açılmayacak bir daha ona göre yolumuzu çizelim bizde o kadar mesaj heba olmasın bence
    bu arada benim imza da kural dışı çıktı ya la
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    hadi ya nesi kural dısıymıs. herkesde cihaz imzası var htc samsung ıvır zıvır
  • quote:

font 2 de olunca 4 satırı geçmemeli ya herhalde ondan admin mesaj atmış bende imzayı düzeltince geri mesaj attım bakabilirmisiniz uygun mudur şu anda diye fotoğraf da 20 kb olmalı ya 22 kb mı ne bende kaldırdım komple akşam evde ayarlarım daha ufak bir foto
    bu arada benim imzayı da şikayet etmiş olmasınlar
  • quote:

quote:

font 2 de olunca 4 satırı geçmemeli ya herhalde ondan admin mesaj atmış bende imzayı düzeltince geri mesaj attım bakabilirmisiniz uygun mudur şu anda diye fotoğraf da 20 kb olmalı ya 22 kb mı ne bende kaldırdım komple akşam evde ayarlarım daha ufak bir foto
    bu arada benim imzayı da şikayet etmiş olmasınlar

bizim arabaların plakalarını bılseler onu bıle emnıyete ıhbar eder bunlar kırmızı ısıkta gectı, yanlış yere park etii

• genelsekreter kullanıcısına yanıt
    ankarayı bilen bilir balgat ceyhun atıf kansu caddesi ana baba günü gibi hep ikinci sıra park edenle doludur çünkü gündüzleri şirket arabaları 1. sırayı işgal eder neyse ikinci sıraya çekmiştim bankamatikten para çekmek için geçenlerde fahri trafik müfettişi arkamdan ceza yazmış ya la orada aynı durumda olan en az 100 araba vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Shaw -- 15 Ağustos 2013; 14:13:23 >
    :D o fahri trafik mufettıslerı emeklı oluyo genelde yapacak ıs olmayınca takıyolar işte sana denkgelmiş kardeşim bu arada ankaraya gidiş yoluında bolu tunelınden 140 la gectımyala belkı 160 emın degılım. cok fecı ceza gelcek radarda
  • quote:

:D o fahri trafik mufettıslerı emeklı oluyo genelde yapacak ıs olmayınca takıyolar işte sana denkgelmiş kardeşim bu arada ankaraya gidiş yoluında bolu tunelınden 140 la gectımyala belkı 160 emın degılım. cok fecı ceza gelcek radarda

senin iyi kardeşim ben havaalanına giderken 190 la radara girdim gerçi rekorum 2008 de yediğim ceza mersine giderken konya üstünü bilirsin dümdüz yol kaç km orada 2002 bmw m5 le 281 le girdim radara ceza hala mantar panomda asılı

o deılde bın tl ceza gelırmı yala
    kardeşim son ceza miktarlarından hiç haberim yok valla
  • quote:

kardeşim son ceza miktarlarından hiç haberim yok valla

yakında gelır adrese bir kaçak geçiş. iki tanede radar
    kardeşim kaçak geçiş sorun değil de hızdan iyi ceza gönderiyorlar ben eskiden çok yakalanırdım artık yakalanmıyorum
  • quote:

kardeşim kaçak geçiş sorun değil de hızdan iyi ceza gönderiyorlar ben eskiden çok yakalanırdım artık yakalanmıyorum

ankaraya ilk defa arabayla gittim acemılıkıste keske soraydım sana nerelerde radar var dıye
    oooo kardeşim o konuda uzmanım ben şehir içinde her yerdeki radarları biliyorum ankara istanbul ankara mersin ankara adana ankara izmir ankara samsun arası nerede var radar hepsi ezberimde
  • Şu concept video daki gibi olsa yeterli bile :)

ama Samsung bu sene flexible cihaz yapmayacağı için buda öyle olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EstrEmO -- 18 Ağustos 2013; 14:49:42 >
  • su geçirmez olur mu acaba asıl önemli olan o çünkü el yıkarken ne kadar dikkat edilse de su sıçrayabiliyor sonra at çöpe bilmem kaç dolarlık akıllı saati
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

su geçirmez olur mu acaba asıl önemli olan o çünkü el yıkarken ne kadar dikkat edilse de su sıçrayabiliyor sonra at çöpe bilmem kaç dolarlık akıllı saati

Su geçirmezlik olmazsa saçmalık olur :)
  • almayi dusunmuyorum ama destek veriyim yine de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.