Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY GIO [ANA KONU] ★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.245
Cevap
61
Favori
1.134.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: matis01

teknosa.com dan az önce siparişi verdim. inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

İncelemeni bekliyoruz en kısa zamanda arkadaşım
  • Ben kayıt dışı olan Galaxy Ace'yi Teknosaya dün geri verip Galaxy Gio aldım. Ace ile özellikleri çok yakın.Ekranının 3.2" olması bence sorun değil,3.5 ile arasında 7mm fark var.
    En güzel özelliği android marketin açık olması.avi,wmv,mkv,divx,xvid formatındaki videoları sorunsuz oynatıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhantr35

Ben kayıt dışı olan Galaxy Ace'yi Teknosaya dün geri verip Galaxy Gio aldım. Ace ile özellikleri çok yakın.Ekranının 3.2" olması bence sorun değil,3.5 ile arasında 7mm fark var.
    En güzel özelliği android marketin açık olması.avi,wmv,mkv,divx,xvid formatındaki videoları sorunsuz oynatıyor.
    Oyun performansı ne durumda hocam.
    Angry Birds Rio mesela
  • Hem Angry Birds Rio hem de Angry Birds sorunsuz çalışıyor.
  • Teşekkürler bilgi için.
    Tam F/P ürünü olmuş.
  • flash 10,2 yüklenebiliyormu acaba??
  • bende aldım galaxy gio ilk şarj süresi hakkında bilgi istiyorum !!???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArCMaS

bende aldım galaxy gio ilk şarj süresi hakkında bilgi istiyorum !!???

hayırlı osun.
    evet ilk şarj hakkında bende bilgi istiyorum.

teknosa.com dan sipariş vermiştim hala sipariş hazırlanıyor yazıyor. haftasonu araya girdiğinden sanırım pazartesi veya salı anca elime geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matis01 -- 1 Nisan 2011; 20:54:34 >
  • Arkadaşlar telefonu bugün hiç araştırmama rağmen tesadüfen teknosada gördüm yarım saat inceledikten sonra hemen aldım.
    Fiyat performans açısından kesinlikle daha iyi bir telefon yok. Çok çok seri, dokunmatik ekran çok hassas, boyutu iphone 3g den biraz küçük, ki bu benim istediğim şeydi. kamerası gayet yeterli focus özelliği yok demişti teknosadaki bayan ancak autofocus var. internet performansı çok iyi vs. Nasıl bu fiyata aldığımı bende düşünüyorum açıkçası.
    Ben şimdiden herkese tavsiye ederim. android 2.2 ile geldi ve markette arayacağınız herşey var ücretsiz olarak.
    2. el iphone 3g alacaktım neredeyse, iyi ki almamışım çünkü çok daha iyi bir telefon, iphone 3g kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. Zaten işlemci hızı neredeyse 2katı.
    Saygılar
  • telefonu alanlar hayırlı olsun. alanlar şöyle geniş bi inceleme yapıp buraya yazabilirler mi?
  • gio baya satılıyor benden başka fit alan yokmu acaba ilk görüşlerim .
    telefon çok güzel kamera güzel umdugumdan iyi çekim yapıyor
    menü geçişleri gerçekden hızlı
    çok kullanımda sarj 1.5 gün normal bi kullanımda 2 gün gider .
    oyun konusunda Angry Birds Rio ve nfs oynuyorum . android market açık degil benimkinde nasıl yükleye bilirim
    ilk şarj ı 10 saat yaptım 3 kez bide usb koblosunu takınca şarj olmaya başlıyor
    bunu ilk şarj dan önce 2 kez yaptım 5 er dakkalık bu şarjlar 10 saat lik ilk şarj meelesini bozarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: salierii

Arkadaşlar telefonu bugün hiç araştırmama rağmen tesadüfen teknosada gördüm yarım saat inceledikten sonra hemen aldım.
    Fiyat performans açısından kesinlikle daha iyi bir telefon yok. Çok çok seri, dokunmatik ekran çok hassas, boyutu iphone 3g den biraz küçük, ki bu benim istediğim şeydi. kamerası gayet yeterli focus özelliği yok demişti teknosadaki bayan ancak autofocus var. internet performansı çok iyi vs. Nasıl bu fiyata aldığımı bende düşünüyorum açıkçası.
    Ben şimdiden herkese tavsiye ederim. android 2.2 ile geldi ve markette arayacağınız herşey var ücretsiz olarak.
    2. el iphone 3g alacaktım neredeyse, iyi ki almamışım çünkü çok daha iyi bir telefon, iphone 3g kullanmış biri olarak söylüyorum bunu. Zaten işlemci hızı neredeyse 2katı.
    Saygılar

hayırlı olsun.

galaxy gio alanlar gitgide çoğalıyor

• yeni nesil şarjlarda ilk şarj diye bi uygulama yok artık.
    android konusunda ise samsung diğer android telefonları için kiesten güncelleme yapacak diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

bütçem 400-500 tl.

Acaba ben de mi gio alsam ? yoksa gidip 440 tl ye mini mi ?

Gio'nun Fit ve Mini'ye göre işlemci ve ekran çözünürlüğüyle önde olduğunu düşünüyorum. Hatta Wildfire'ı da ekleyebiliriz. P503'ün ise işlemci ve renk çözünürlüğü olarak eksiği var Gio'ya göre ancak ram olarak önde. Ayrıca LG'nin arayüzünü de beğenmedim. (Yazdığım bu modellerden Gio dışında hepsini inceledim. Gio'yu da birkaç güne incelerim sanırım. Ama hayal kırıklığına uğratacağını düşünmüyorum.) Ace'le arasında ekran, flaş ve kamera çözünürlüğü dışında fark yok sanırım.
  • teşekkürler.Gio gerçekten harika bi makine ben çok beğendim hiç bi yavaşlığı kasılmasını daha görmedim,ilk defa dokunmatik ve android kullanıyorum cok memnun kaldım telefon suan şarjda doldu alsam mı kararsız kaldım ya :) alacaklara gio yu tavsiye ediyorum, ayrıca ekranı için korkuyorum görünmez ekran jelatinlerinden almak istiyorum ama gio için göremedm internette nereden nasıl almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArCMaS

teşekkürler.Gio gerçekten harika bi makine ben çok beğendim hiç bi yavaşlığı kasılmasını daha görmedim,ilk defa dokunmatik ve android kullanıyorum cok memnun kaldım telefon suan şarjda doldu alsam mı kararsız kaldım ya :) alacaklara gio yu tavsiye ediyorum, ayrıca ekranı için korkuyorum görünmez ekran jelatinlerinden almak istiyorum ama gio için göremedm internette nereden nasıl almalıyım?

bende ekran için koruyucu jelatin baktım bulamadım.
    ebay.com da buldum ama o satıcıda Türkiyeye göndermiyor.

Düzletme:

ebay.co.uk ta buldum. başka yerden bulamazsam. burdan sipariş verecem.

http://cgi.ebay.co.uk/6-x-screen-protector-guard-Samsung-S5660-Galaxy-Gio-/280651926018?pt=UK_Mobiles_Accessories_RL&hash=item4158288a02#shId

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matis01 -- 2 Nisan 2011; 0:35:46 >

• alanlara hayırlı olsun diyelim..yarın bende almayı düşünüyorum..bu segmentte ilk telefonum olacak..biraz uzağım cepten internet olayına..gio kullanıcılarından yararlı paylaşımlarını bekliyorum..
    @matis hocam şu jelatini bulursan haber edermisin..ekranı temiz tutalım biz de
  • Angry birdste takılma donma oluyor mu?
  • ram i berbatt camrarada flash yok flashlite yok ace kırması gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clive_td

alanlara hayırlı olsun diyelim..yarın bende almayı düşünüyorum..bu segmentte ilk telefonum olacak..biraz uzağım cepten internet olayına..gio kullanıcılarından yararlı paylaşımlarını bekliyorum..
    @matis hocam şu jelatini bulursan haber edermisin..ekranı temiz tutalım biz de

ben ebay dan iki farklı yerden az önce siparişimi verdim. daha önce ebay dan yaptığım alışverişlerim genelde hep 10 günde geldi. buda sanırım 10-15 güne gelir.

aşağıdaki linklerdeki ürünleri sipariş verdim. bakalım hangisi önce gelecek.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280652407022&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180643998138&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.