Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GİO mu LG P503 mü?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birbirine yakın özellikte telefonlar fakat
    LG P503 = 600 mhz işlemci - 250 000 renk ekran
    Galaxy Gio = 800 Mhz işlemci - 16 000 000 renk ekran

Görüldüğü üzere gio ; işlemci ve ekran konusunda daha üstün ,film izlerken daha net görüntü elde edersiniz,uygulamalarda vs yine işlemci hızıyla gio ön plana çıkıyor, LG'de 512MB ram var ama bu tip telefonlarda 64 MB ram bile yeter de artar ,150 mah farkının etkileneceğini düşünmüyorum,android telefonların geneli şarj canavarıdır,sonuç olarak gio biraz daha iyi bir telefon.
  • kafamda büyük ölçüde şekillenmeye başladı gio alıcak gibiyim bakalım..
  • ustam gördüğün gibi al derken neden al dediğimizi de açıklıyoruz bunlar senin için bir referans olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ern_qfb

ustam gördüğün gibi al derken neden al dediğimizi de açıklıyoruz bunlar senin için bir referans olsun

evet hocam sağolun sayenizde önceden bilgi sahibi oluyoruz yarın bide yakından incelemeyi düşünüyorum.
  • İkiside hemen hemen aynı tasarımını beğendiğini al derim teknosaya gidip incelersen en doğru olanını seçersin
  • yarın teknosadayım tasarım konusundada 2 side süper bence
  • bugun teknosaya gittim 2 telefonada baktım bana samsung daha kibar daha ince elde daha hoş duruyo çok hoşuma gitti ayın 8 inde hemen samsung s5660 alıcam gerçekten çok şık :)
  • ben de sadeliği seviyorum o yüzden bana hitap etmişti :) hayırlı olsun kazasız belasız kullan şimdiden :) Gio Topiğine bekleriz :)
  • sağolasın takip ediyorum zaten orayı gio da navigasyon ücretsizmiydi?
  • navigasyon samsungda ücretsizmi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.