Şimdi Ara

Samsung Galaxy Grand Neo Ekrandaki Garip Sorun!!!YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 seneden beri kullanıyorum.Son birkaç günden beri ekrandaki sorun gözüme çarptı.Mat ekran koruyucu kullanıyorum.İlk başta jelatinden kaynaklı sorun zannettim,fakat değilmiş.Ekranın ortasında 1 tane su izi gibi bir iz meydana geldi ve bu geçmiyor.Telefoncuya götürdüm.Bana söylenen Grand Neo serisinin zamanla ekranında böyle birşey olduğunu ve ellerine gelen çoğu Grand Neo telefonun ekranında böyle birşey ortaya çıktığını belirttiler.Telefonumun 1 yıl daha garantisi devam ediyor.Geçen yaz Bakırköy Capacity AVM den almıştım.Daha önce Note 1 kullanmıştım ve hala duruyor.Ama böyle bir olayla ilk defa karşılaştım.Ne yapacağımı da bilemiyorum.Görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemparcay -- 15 Haziran 2015; 4:08:33 >

• erdemparcay E kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunuzun cevabini bilmiyorum ama bende bu cihazdan almak istiyorum. Grand neo veya core prime gibi cihazlara bakiyorum suan sizce bu iki cihazdan grand neoyu alayim mi tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grand Neo fiyat performans açısından gayet iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemparcay

Grand Neo fiyat performans açısından gayet iyidir.

O zaman neden cihazda sorun var diyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim bütün Samsung Galaxy Grand Neo larda sorun var demedim.Son bir kaç gündür cihazımın ekranında öyle bir şey oluştu dedim ve olayı çözdüm.Ekrana birkaç defa hafifçe elle vurunca kayboldu.Genel olarak 1 seneden beri cihazda hiçbir sıkıntı yaşamadım.Memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.