Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
38.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklısın j7 ve j5 agustosda aldılar ztn marsmallowu, j2 aralık gibi diyorum hyrlısı
  • hocam malum j1 2016 5.1.1 sürümü, j2 2016 çıktı dimi onun android sürümü acaba 5.1.1 mi 6.0.1 mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

hocam malum j1 2016 5.1.1 sürümü, j2 2016 çıktı dimi onun android sürümü acaba 5.1.1 mi 6.0.1 mi acaba

Onun adi ustunde 2016 6 yi almis olarak gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 10 Ekim 2016; 20:18:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte hocam j2'nin 2016 versıyonu 6.0.1 lakin j2 2015 versıyonuna marshmallowda guncelleme vermemesi tamamen haksızlık resmen baltalıyor engellıyor illa 2016 versıyonunu alın neyse umarım alırsın guncelleme 2-3 ay ıcerısınde bizim j1 (16) gelecek mi acaba düşündürmeye basladı kesın j1 2017 cıkar ona 6.0.1 verir ah samsung ah
  • quote:

işte hocam j2'nin 2016 versıyonu 6.0.1 lakin j2 2015 versıyonuna marshmallowda guncelleme vermemesi tamamen haksızlık resmen baltalıyor engellıyor illa 2016 versıyonunu alın neyse umarım alırsın guncelleme 2-3 ay ıcerısınde bizim j1 (16) gelecek mi acaba düşündürmeye basladı kesın j1 2017 cıkar ona 6.0.1 verir ah samsung ah

Hocam o bile düşündürmüyor değil illaki diyorki git al bi tane a7 2016 2017 gecince 2017 alicaksin diyolar yahu bem bi guncelleme icin milyarlik sey mi almak zorundayim anlamiyorum

• samsungun süründürme politikası işte, ha bir cihazı begendıysen orta ve ust kısıma hıtap eden misal 2000 tl den üstü zarar goruyorum, alacaksan gözüne kestırdıysen maksımum 1500 tl dir ztn girip yaptıklarımız rutin sosyal medyalar ve arada fotograflar cekmek hani sıfırı 650 tl olan j1 (16) model bile bunu az cok karsılayan nitelikte haksızmıyım ? dediğim gibi j2 2016 veya a7 2017 bunlar hep yazılım ve yeni kasa gel geç pazar stratejisidir, alacaksın misal orta seviye a5 2016 2 sene maksımum kullanacaksın
  • quote:

samsungun süründürme politikası işte, ha bir cihazı begendıysen orta ve ust kısıma hıtap eden misal 2000 tl den üstü zarar goruyorum, alacaksan gözüne kestırdıysen maksımum 1500 tl dir ztn girip yaptıklarımız rutin sosyal medyalar ve arada fotograflar cekmek hani sıfırı 650 tl olan j1 (16) model bile bunu az cok karsılayan nitelikte haksızmıyım ? dediğim gibi j2 2016 veya a7 2017 bunlar hep yazılım ve yeni kasa gel geç pazar stratejisidir, alacaksın misal orta seviye a5 2016 2 sene maksımum kullanacaksın

Hocam bence güncellemeyi dert etmeye gerek yok alırken bunu kabul ederek bile bile aldım zaten 6 ya güncellense ne değişecek anca şarj ı hızlı bitirecek 4 sene kullanmayı düşünüyorum çok mu fazla bence gayet iyi

• yani menüde yaptıgımız bildirim cubugu işlevi aynı sadece bildirim cubugu materyalı az renklendiriyorlar veya ayarlar kısmına materyal tasarım yoksa aynılar hemen hemen 5.1.1 ve 6.0.1 haklısın
  • quote:

yani menüde yaptıgımız bildirim cubugu işlevi aynı sadece bildirim cubugu materyalı az renklendiriyorlar veya ayarlar kısmına materyal tasarım yoksa aynılar hemen hemen 5.1.1 ve 6.0.1 haklısın

Hocam o cihazda samsung un yaptığı müzik çalar var mı? Yoksa apk veriyim baya güzel yani

• j1 (16) da ? yok stock muzık caları, poweramp ındırmıstım, 5.1.1 desteklermi olmazsa ver apk hocam
  • quote:

j1 (16) da ? yok stock muzık caları, poweramp ındırmıstım, 5.1.1 desteklermi olmazsa ver apk hocam

Benimkide 5.1

5.1 e ozel samsung muzik calar destegi verdi

Music playerhttp://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/music-samsung-electronics-co-ltd/music-samsung-electronics-co-ltd-16-1-63-8-release/samsung-music-16-1-63-8-android-apk-download/

Bunlar da ornek resimler
    SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 10 Ekim 2016; 21:20:14 >

• hocam Allah razı olsun teşekurler:) şey bunda hata yok dimi virus vb hani telefonu sapıttırmaz bi deneyim bakalım ;)
  • quote:

hocam Allah razı olsun teşekurler:) şey bunda hata yok dimi virus vb hani telefonu sapıttırmaz bi deneyim bakalım ;)

Yok hocam ben telefonumu onceden almistim bu muzik calari samsung kisa sureligine 5.1 e dagitti o iste bu

Telefonda aksam muzik calar yoktu sabah kalktigimda muzik calar oldugunu fark etmistim

• kararlı calısıyor dimi 5.1.1 sistemde ?
  • çünkü bi ara bende denemiştim eskiden samsung j7 için ama sıkıntılı calsııyordu ondan kaldırmıstım stock muzık caları
  • quote:

çünkü bi ara bende denemiştim eskiden samsung j7 için ama sıkıntılı calsııyordu ondan kaldırmıstım stock muzık caları

Cok kararli orjinal diyorum bak
    Bu mesaja eklenen görseller:

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU

• indirdim kurdum hoş oldu orıjınal muzık caların yerı ayrı oluyor diğerleri gibi olmuyor stock muzık calar daha anlasılır sade ve güzel beğendim hocam ellerın dert gormesın ehehe
  • quote:

indirdim kurdum hoş oldu orıjınal muzık caların yerı ayrı oluyor diğerleri gibi olmuyor stock muzık calar daha anlasılır sade ve güzel beğendim hocam ellerın dert gormesın ehehe

Hocam artık orjinal music player böyle oluyor bütün 5.0 üstü telefonlar dahil

• hocam tipi kotu dedınız ama inanın bana sanki lg g5 kullanıyorum havası katıyor telefon bakacak olursak j1 (16) ve j3 (16) ve j1 mini tasarım olarak birebir aynılar, sonra lg tarafında ise g5, g3 ve g3 stylus iç cerceveler siyah alt kısım farklı renk, htc desire serilerindede durum aynı iç kısmın cercevesi siyah ust alt kısımlar farklı renk tonda yani aynılar hep hem degısık imajlı telefon kullanmakta farklı oluyor :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 10 Ekim 2016; 22:10:15 >
  • ztn muzık calar nıye koymaz anlam veremedım j serisinin hiçbirinde yok bu stock calar neyse apk seklınde sunuyorlarda yukluyoruz anladım hocam cok tskrler tekrardan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.