Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J1 (2016) ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
1
Favori
39.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sebeke gitme olayı olmadan once yuklemıstım ama daha sonra apk olarak kurmadım abim, tereddutum var yıne sistem çöker möker
  • quote:

Orijinalden alıntı: erentpl

sebeke gitme olayı olmadan once yuklemıstım ama daha sonra apk olarak kurmadım abim, tereddutum var yıne sistem çöker möker

Abartıyorsunuz samsung telefonu için yaptığı uygulama zaten a5 2016 gibi j3 2016 gibi cihazlarda zaten yüklü durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmiyorum ondan kaynaklı mı yoksa root ile farklı bi sistem uygulaması mı silmiştim 3 hafta önce hatırlamıyorum, endişelendiriyor işte musıc player apksı tekrar yuklersem arıza verir mi sorusu kurcalıyor aklımı evhamlanıyoruz işte
  • quote:

bilmiyorum ondan kaynaklı mı yoksa root ile farklı bi sistem uygulaması mı silmiştim 3 hafta önce hatırlamıyorum, endişelendiriyor işte musıc player apksı tekrar yuklersem arıza verir mi sorusu kurcalıyor aklımı evhamlanıyoruz işte

Öyle olacaksa size 6.0 çıksa bile yükleyemessinki biraz hocam tehlikeyi göze almanız lazım ama yinede siz bilirsiniz aynı benim s3 miniyi rootlarken hiç açılmama tehlikesini göze aldığım gibi insana korkuyla karışık heyecan veriyor aynı kar la yağmur karışık yağarmış gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 6 Kasım 2016; 0:22:54 >

• Yav bu google play de güncellemeden sonra geç açılıyor indirmeler aşırı yavaş güncelleme falan yapmasın bunlar gerçi doğru google nin gözünde android 5 6 falan çöp gözüyle bakıyordur

• 6.0 cıktıgında stock romu ındırır yukseltırım sürümüde, dış kaynaklı apklere pek guvenemıyorum biraz tadını cıkarayım 3-5 ayda ondan sonra apk falan yuklerım
  • quote:

6.0 cıktıgında stock romu ındırır yukseltırım sürümüde, dış kaynaklı apklere pek guvenemıyorum biraz tadını cıkarayım 3-5 ayda ondan sonra apk falan yuklerım

Shazam bile bozuk 4 gündür güncellemeleri kaldırıp eskisini denedim yine olmadu bu aralar çogu progam göçük youtube yasagı kalkmış açılıyor

• shazam sarkı bulma uygualamsıydı sanırım? hyrdr guncelleme yapmıssan ondan olabılır eskı surumune dön, evet youtube duzelmıs, sonra face tweet bildirim ve haberler cogu acılıyor düzelmiş
  • quote:

shazam sarkı bulma uygualamsıydı sanırım? hyrdr guncelleme yapmıssan ondan olabılır eskı surumune dön, evet youtube duzelmıs, sonra face tweet bildirim ve haberler cogu acılıyor düzelmiş

Denedim eski sürümde aynı sıkıntıyı yaşadığım için yükselttim yine olmadi bir kaç gündür var bu sorun baßka müzik bulma progamları çalışıyor onlara geçiyim en iyisi

Şuan düzgün çalışıyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 6 Kasım 2016; 10:23:55 >
  • aynen öyle yap baska sarki bulma uygulaması bul bugun 6 saat 45 dakika ekran suresi aldim bekleme 1 gun 2 saat batarya daha ne olsun sarj iyi

• quote:

aynen öyle yap baska sarki bulma uygulaması bul bugun 6 saat 45 dakika ekran suresi aldim bekleme 1 gun 2 saat batarya daha ne olsun sarj iyi

4 saat veriyor internet tarayıcısında daha ne olsun

• eh yani daha ne olsun abim buna sukur batarya iyi masallah
  • quote:

eh yani daha ne olsun abim buna sukur batarya iyi masallah

Hocam simdi dusununce bence cok iyi s4 mininin 1900 mah lik bataryasi birak 3 saati 2 bucuk saati zor cikaran bir cihazdi

• j1 (16) 4.5 inc 480x800 ekran batarya 2050 mah ve ekran süresi en ideal 6 saat veriyor, s4 mini 540x960 piksel 4.3 inc ekran ve 1900 mah bataryası, belki işlemci (Dual-core 1.7 GHz Krait 300) bataryayı somuren cinstendir o yıllarda o işlemci kullanılmıs, suan ki snapdragon 410 a-53 cekirdek işlemci modeli olsaydı s4 mini'nin işlemcisi 5- 5 bucuk saat gorurdu ekran suresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 7 Kasım 2016; 2:1:9 >
  • sammobıle yazılım olarak j1 (16) H modeline guncelleme dusmus ama 5.1.1 yazıyor, bi 3 ay sonrakine marshmallow gelebılır abim tahminim bu yonde
  • quote:

sammobıle yazılım olarak j1 (16) H modeline guncelleme dusmus ama 5.1.1 yazıyor, bi 3 ay sonrakine marshmallow gelebılır abim tahminim bu yonde

Valla bilemiyorum zamanla görücez j2 2015 e vermesse biraz ayıp eder bir yandan zaten donanımları düşük bir telefon adamların yaptığı çamaşır makineleri de bozulmaya başladı batıyor samsung galiba

Dün hocam a5 2016 nın her tarafını karıştırdım da android 6 baya yakışmış cihaza gelirse daha iyi olur gibi

• samsung kolay kolay batmaz abim (fanboyluk yapmam sevmem ztn) bi sürü ürün dalları var telefon ve beyaz eşya dışında adamların yani toplarlar kendılerını finansal ve ciroları iyi, maddi zararları olsa da bi şekilde düzeltiyorlar ne hıkmetse

6.0.1 güncellemesi alsında yeter ki her iki j2 ve j1 (16) için amenna diyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 7 Kasım 2016; 18:26:8 >
  • quote:

samsung kolay kolay batmaz abim (fanboyluk yapmam sevmem ztn) bi sürü ürün dalları var telefon ve beyaz eşya dışında adamların yani toplarlar kendılerını finansal ve ciroları iyi, maddi zararları olsa da bi şekilde düzeltiyorlar ne hıkmetse

6.0.1 güncellemesi alsında yeter ki her iki j2 ve j1 (16) için amenna diyeceğiz

Aynen hocam ben fanboyluk yapmayı severim
    Android 6 daki hava widgetini begendim maviş maviş pencere renkleri falan yumuşatılmış 5.1 de sert
    6 gelse baya iyi olur öve öve şekilden şekile girerim artık

Hele hele şarj dayanıklılıgı kısmında 6 baya iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 7 Kasım 2016; 18:34:37 >

• 5.1.1'de hava durumu sade benım ( tek gunlugu goruyorum ) senin cıhazda nasıl hava durumu tıkladıgında iç kısım yeri ? mecburen Digital Clock Widget Xperia indirdim hem saatleri şık hem 5 günlük hava raporunu tek tıklama ile ana menude gosteriyor marshmallow'da doze modu var greenify adlı uygulamadan dozeyi etkınlestır fazla şarj yemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 7 Kasım 2016; 19:29:34 >
  • quote:

5.1.1'de hava durumu sade benım ( tek gunlugu goruyorum ) senin cıhazda nasıl hava durumu tıkladıgında iç kısım yeri ? mecburen Digital Clock Widget Xperia indirdim hem saatleri şık hem 5 günlük hava raporunu tek tıklama ile ana menude gosteriyor marshmallow'da doze modu var greenify adlı uygulamadan dozeyi etkınlestır fazla şarj yemiyor

Kendi widgeti daha kullanışlı gibi zaten hızlı oldugu için hava widgetine dokun o yukaridaki tek cikan hava durumuna basinca 3 gun u tarayicidan gorebiliyorsun

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.