Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
31
Favori
161.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim garantinin bitmesine 2 hafta kalmıştı. Düşük parlaklıkta ekran titremesi ve batarya hızlı tükenme sorunu vardı.
    Garanti kapsamında ekranı, şarj soketi ve bataryayı değiştirdiler. Batarya süresi arttı orijinal yeni bir batarya almanı tavsiye ederim. Şu da bir gerçek ki fabrika ayarlarına dönmek telefonu bir hayli hızlandırıyor. Ayrıca çok fazla ram tüketen uygulamaları da (facebook, messenger vb.) kaldırmakta fayda var. Custom rom konusunda bir kaç sayfa geride bir arkadaş XDA'dan yüklediği romu anlatmıştı ama hiç bir custom rom orjinal rom kadar stabil olmaz illaki bir sorun çıkar ufakta olsa
  • Çözüldü :Sorunu ODIN ile Yeniden İndirilmiş Resmi ROM atarak çözdüm
    4 rakamlı numaralara SMS atamama sorunu hakkında...
    Merhaba arkadaşlar geçen hafta telefonumu Samsung servisine verene kadar 4 rakamlı numaralar SMS atabiliyordum örneğin 7000, 7267 vs.
    Normalde "Mesajlar" ve "Mesaj servisleri" ayarları altında Premium Mesaj servisi izinlerini açarak gönderilebiliniyor ama bende bu ayarlar dahi gözükmüyor. Biraz önce formatladım yine olmadı. Önerilerinizi bekliyorum

★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikaze35 -- 8 Mayıs 2018; 23:52:52 >

• komikaze35 kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/130467208

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 18:52:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komikaze35 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim

• Düzeltme:Link Düzeltildi
    Samsung J7 2015'in içindeki FM Radio'yu apk olarak kaydettim.Dosyayı indirip klasöre çıkar ve
    "system/priv-app" yolundaki klasöre at ve bir dosya yöneticisi programla apk'yi yükle çalıştır.
    J7 2015 FM Radio Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komikaze35 -- 10 Mayıs 2018; 1:24:16 >

• Teşekkürler ODIN ile yeniden indirilmiş resmi ROM'u atınca sorun düzeldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikaze35

Düzeltme:Link Düzeltildi
    Samsung J7 2015'in içindeki FM Radio'yu apk olarak kaydettim.Dosyayı indirip klasöre çıkar ve
    "system/priv-app" yolundaki klasöre at ve bir dosya yöneticisi programla apk'yi yükle çalıştır.
    J7 2015 FM Radio Linkhttps://mega.nz/#!oI0XwTgR!uji8RQjqZVoSMHpF933H3sYjYvbPOmwx4svJNWRm8qY
    Çok Çok Teşekkurler İlginiz İçin.

Ama 1 Sorun Var. Link Çalışmıyor :(

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 18:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    Çok Teşekkürler Şimdi çalıştı link..
  • Cümleten iyi günler arkadaşlar.geçen bir kaçgün XDA sitesinden Samsung j7 için custom romlar denedim.şimdide Türkcell hesabıma bakınca yaklaşık 6 TL lik bir mesaj ücreti görülüyor.yükleme yaptığım her rom için yurtdışına bir mesaj gönderilmiş.Bu normal bir durum mu.

• dreawolion D kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 18:52:15 >
  • Kullanmıyordum.Bugün yükledim.

bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 18:52:13 >
  • Türkcelli aradım sadece yurtdışına gönderildiği bilgisi var.içerik yok. 6 liranın önemi yokta XDA sitesinden rom kurulduğunda böylemi oluyor merak ettim. 5 adet custom rom indirdim kurdum. En son On8 romda karar kıldım.kurduğum her romlu haliyle telefondan yurtdışına mesaj gitmiş.Benimde bilgim yok.

bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 18:52:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreawolion

Cümleten iyi günler arkadaşlar.geçen bir kaçgün XDA sitesinden Samsung j7 için custom romlar denedim.şimdide Türkcell hesabıma bakınca yaklaşık 6 TL lik bir mesaj ücreti görülüyor.yükleme yaptığım her rom için yurtdışına bir mesaj gönderilmiş.Bu normal bir durum mu.
    Rom ile alakası yok benimde başıma geldi gmailden kaynaklı arka planda sms gönderip telefon doğrulaması yapıyor hesap eklerken dikkat edin altta daha fazla seçenek kısmında telefon numaramı eklemeyini seçin sorun olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim beyler.

• Sarj göstergesi sorununu çözdüm arkadaşlar.
    Google Play üzerinden "Battery Calibration Pro 2018" isimli programı kurdum.
    Telefonu 100% şarj ediyorsunuz, şarjdan çıkartmadan uygulamanın orta sekmesindeki turuncu "calibrate" butonunu kullanın. Daha sonra şarjdan çıkartın ve telefonu kapatıp açın. Yeniden başlatmak değil, tam kapatıp açın. Bende bu şekilde düzeldi.
    Umarım sizde de aynı şekilde sonuç verir.
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen telefonumun ekranı bastırınca geliyo bırakınca gidiyo şeklinde bi arıza vermişti garantisi bittiği için kendim ekran alıp değiştirdim. Ancak incelerken bişey farkettim telefonun ekran parlaklığını en kısığa alıp tuş kitleyip açtığımda parlaklık yükseliyor ama parlaklık ayar kısmı en kısıkta gösteriyor biraz yükseltip azaltınca gene en kısık halini alıyor sizdede böyle bi sorunla karşılaşan varmı. Ekran arıza yapmadan önce bi güncelleme gelmişti yüklemiştim. Ondan da olabilir gibi geldi biraz bana. Sizde de varmı bakabilirseniz sevinirim.Android 6.0.1 versiyonu yüklü şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: cehennem88

Merhaba arkadaşlar. Geçen telefonumun ekranı bastırınca geliyo bırakınca gidiyo şeklinde bi arıza vermişti garantisi bittiği için kendim ekran alıp değiştirdim. Ancak incelerken bişey farkettim telefonun ekran parlaklığını en kısığa alıp tuş kitleyip açtığımda parlaklık yükseliyor ama parlaklık ayar kısmı en kısıkta gösteriyor biraz yükseltip azaltınca gene en kısık halini alıyor sizdede böyle bi sorunla karşılaşan varmı. Ekran arıza yapmadan önce bi güncelleme gelmişti yüklemiştim. Ondan da olabilir gibi geldi biraz bana. Sizde de varmı bakabilirseniz sevinirim.Android 6.0.1 versiyonu yüklü şuan
    ekranı ne kadara aldınız acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.