Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY J7 (2015) ANA KONU ★★ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.602
Cevap
31
Favori
161.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım hocam ileride olursa linkleri paylasırız ana sayfaya koyarız haber edersın kaan ;)
  • erentpl kullanıcısına yanıt
    Ederim tabiki root işini filan yazar sana gönderirim ilk sayfaya eklersin hatta 1-2 mod var sesin az çıkmasına ve arama yaparken konuşmayı kayıt etmek için denedim ikiside sıkıntısız çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse işten dolayı pek bakamıyorum foruma, ileride portlanır elbet custom rom ısteyenler ıcın. Bizde anasayfaya link ile paylasım yaparız, neyse hocam sohbete doyum olmaz ben musadenle sonra yazarım yardımcı olabılecek konularda, iyi forumlar.
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim yorumunuz için.3.000 amper bataryanın olması süper zaten.1 günü çok rahat çıkartır.
    Tekrardan teşekkürler hocam.Değişim işlemim tamamlansın en geç inşallah ay sonuna kadar almayı planlıyorum.Şu anda Metro Gross'da 950 tl görünüyor ama ithalatçı garantili.Samsung garantili almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urbanrevolt -- 6 Ocak 2016; 9:36:46 >
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    biz tesekur ederız yardımımız dokunabıldyse, samsung garantılı j700f modelı sanırm onu almanız daha mantıklı 4g var j700h çift simlisi oranla ufak tefek 2 3 tane degısık ozellık baırındırıyor karar sızın.
    Tabiki yardımınız oldu hocam.Emeklerinize sağlık.Sıkıntı yaşamamak için Samsung garantili almayı düşünüyorum.
  • Urbanrevolt kullanıcısına yanıt
    J7'de mutabıkmı kaldık hocam ? karar olarak ? :)
  • 3g siz kullandım. Genelde dizi izledim internetten ayrıca youtube dan video izleyip bu sonucu aldım .Bi yarım saat daha giderdi.
    ★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 6 Ocak 2016; 8:40:53 >

Aynen hocam
  • Hayırlısı hocam

• Ben j7 alali 6 gun oldu benide gruba eklerseniz sevinirim. :) Telefondan gayet memnunum her konuda. :)

• teknolog71 kullanıcısına yanıt
    hyrlı olsn hocam ıyı gunlerde kullan :))) batarya harıc dıger ozeıllıklerden memnun musunuz ?
  • Kasma donma felan hic yasamadim sesi beni tatmin ediyor guzel yani genel olarak memnunum :)

• Arkadaslar, play storedan knockon (jawomo) uygulamasini indirdim. LG lerdeki gibi ekrana cift tiklayarak acip kapatabiliyorum. Basarili.

• buyukovs B kullanıcısına yanıt
    yararlı bilgi için eyvallah hocam işimize yarar:) ındırdım guzel basarılı sevdım tık tık uyandırıyor ekranı ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 6 Ocak 2016; 18:57:20 >
  • teknolog71 kullanıcısına yanıt
    kasma ve donma minimum seviyelerde seyrediyor nadiren cok az laglar oalbılıyor ama oyle kasa kasa arayuzun gelmemezlıgı olsun hanı eskisi gibi değil samsung duzelttı yenı toucwiz arayuzunu lolıpopla daha da verimli çalışıyor;)
  • Xda da custom rom geliştiren bir arkadaş stok kernel üzerine düzenleme yapmış bende kurdum denedim gayet iyi antutu skoru aldım şarj durumuna baktım gerçekten iyi

★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★★★ SAMSUNG GALAXY J7  (2015) ANA KONU ★★

• nasıl yanı hocam ben pek anlamam kernel işlerini :)) peki avantajları neler ?
  • Root ve rom atinca garanti bitiyor fes ediliyor o yüzden garanti bitene kadar bu rom ve root atma islerini tavsiye etmem

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.