Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son guncellemeyi bende yukledim telefon da takilma oluyor gibi arada, eski hali daha iyiydi, nasil eski haline alabilirim acaba. Garanti kapsaminda samsung servisi eski haline cevirir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • calwincalwin kullanıcısına yanıt
    https://samfrew.com/tr/download/Galaxy__J7__/2rfh/MID/J730FXWS4BSD1/J730FOJV4BSD2/

Buradaki dosyayı odin ile telefonunuza yükleyebiirsiniz, ayrıntıları yazarım.

• yeni güncellemeye neden kötü denildi anlamadım .. Bence telefon kendini buldu klavyesi ara geçisleri mükemmel pide henüz olumlu olumsuz bişey hissetmedim. Kamerada video odaklama probemi vardı giderilmiş. Ön ve arka kamera bence daha stabil.. Ben oldukça beğendim..
  • android 9 çok iyi olmuş ... bence herkes yükleyebilir ...
    menülerde , aod ekranı , bildirim merkezindeki kısa yollar , telefonla arama menüsü , erişebilirlik yazı boyutları , pil kullanımını , internet veri kullanımını bile çok güzel yapmışlar ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 9'da ikinci haftadan itibaren ciddi pil performans sorunları, ekran karıncalanma sorunları ortaya çıkıyor. Üstte bir resim paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 1 Ağustos 2019; 22:23:4 >
  • telefonumu bende 1 hafta önce güncellemiştim. İlk başta iyi gibiydi arayüzü her nekadar hoşuma gitmesede kullanıyordum. 2 gün önce ilk defa şarj çok hızlı bitti. Telefonu akşam şarja koydum %100 olduktan sonra çıkardım hiç kullanmadım sabah bir kalktım şarj %30
    ardından 10-15 dk sonra batarya zayıf uyarısı geldi. Telefon aşırı ısınmış ve şarjını bitirmişti. Tekrar şarjını doldurdum sonra yine aynı sorun. Aşırı ısınmadan dolayı donmalar kasmalar meydana geldi. Ardından bugun itibariyle artık şarj da olmuyor. Yarın servise götüreceğim. Eğer imkan varsa android 8.1 kurduracağım. daha da güncellemem üst sürüme araştırdığım kadarıyla herkes şikayetçi bu konudan.
    henüz güncellemeyen varsa kesinlikle güncelleme yapmasın pişman olursunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametjohan

Hayırlısı olsun nur topu gibi bir mor lekemiz oldu prosüdür nedir ? Servis ücretsiz yapiyor mu ? Cihazda nokta darbe izi yok ufacik iğne ucu kadar var boya atma var. Ücretsiz ekran degisimi yaparlar mı ki ?
    Dostlar Samsung Türkiye Garantisinden 1 saat içersinde ücretsiz bir şekilde yapılıp verildi moraran varsa ve garantisi devam ediyorsa şansını denesin
  • güncellemeden sonra telefon ağırlaştı. telefon çalıyor, ses geliyor ama görüntü geç geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametjohan

Dostlar Samsung Türkiye Garantisinden 1 saat içersinde ücretsiz bir şekilde yapılıp verildi moraran varsa ve garantisi devam ediyorsa şansını denesin

Alıntıları Göster
    mor lekeyi garantiye aldılar demek sonunda. geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.Son güncelleme ile kilit ekranında bildirimler simge halinde gözüküyor.Önceden ön izleme yapılabiliyordu.Bu sorunu nasıl çözerim?

• metinnitem1 kullanıcısına yanıt
    Ben de zor bulmuştum onu

Always on display bildirim ayarlarında
    Stil ayarları var orda

• quote:

Orijinalden alıntı: musara

telefonumu bende 1 hafta önce güncellemiştim. İlk başta iyi gibiydi arayüzü her nekadar hoşuma gitmesede kullanıyordum. 2 gün önce ilk defa şarj çok hızlı bitti. Telefonu akşam şarja koydum %100 olduktan sonra çıkardım hiç kullanmadım sabah bir kalktım şarj %30
    ardından 10-15 dk sonra batarya zayıf uyarısı geldi. Telefon aşırı ısınmış ve şarjını bitirmişti. Tekrar şarjını doldurdum sonra yine aynı sorun. Aşırı ısınmadan dolayı donmalar kasmalar meydana geldi. Ardından bugun itibariyle artık şarj da olmuyor. Yarın servise götüreceğim. Eğer imkan varsa android 8.1 kurduracağım. daha da güncellemem üst sürüme araştırdığım kadarıyla herkes şikayetçi bu konudan.
    henüz güncellemeyen varsa kesinlikle güncelleme yapmasın pişman olursunuz...
    teknik servise verdim. Garantisi devam ediyordu ücretsiz anakart değişimi yaptılar şimdilik sorun ortadan kalkmış gözüküyor. Aynı sorunu yaşayanlar teknik servise vermeleri durumunda sorun çözülüyor. gün içerisinde tekrar geri verdiler.

• anvil kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 🙏

• Merhabalar, ailemde 16 gb tek simli J7 Pro cihazı var. Türkiye cihazı. Ekranı dışardan değiştirilmiş. Mavi ışık filtresi hariç kusursuz gözüküyor kalite olarak. Knox sayacına baktım hiç ellenmemiş. Fakat yazılım güncellemesi gelmiyor. Android 7de kalmış. Ekran dışardan takıldığı için mi acaba güncelleme almıyor? Herhangi bir fikri olan var mı? Android 7 ve 8.1 arasında kayda değer fark var mı? Teşekkürler.
  • Saab9000 kullanıcısına yanıt
    Android 7 ile 8.1 arasında dokunmatik hassasiyeti konusunda ciddi fark var, eğer masaya koyduğunuzda dokunmada zorluk çekiyorsanız odin ile yüklemenizde yardımcı olabiliriz.

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Hocam , telefon şuan elimde masada koyduğumda tek parmakla iş yaparken gayet akıcı çalışıyor gibi geldi bana. Orijinal ekranlı halini bilmiyorum tabii. Hatta bu telefonda garip bir şekilde arayüz android 7 S7'den daha akıcı çalışıyor.

Yan sanayi ekran sanırım. Dediğim gibi mavi ışık filtresinin çalışmaması haricinde düzgün çalışıyor gibi. Bazı Samsung telefonlarda sanırım yan sanayi ekran takıp güncelleyince dokunmatik sorunu ve ekran gitme sorunları gibi şeyler yaşanıyormuş. Bunda öyle bir sorun olma ihtimali var mı? Ekran kısa süre önce değişmiş. Yaşlı insan kullanıyordu.

Edit: Telefon önden darbe almış. Ekran ve batarya zarar gördüğü için değişmiş. Batarya ömrünü test etmeyi planlıyorum.

Yazılım bilgilerinde; Anabant sürümü: J730FXXU3ARI1
    Android güvenlik yama düzeyi: 1 Eylül 2018

İlginiz için teşekkürler.

Edit2: Phone INFO uygulaması ile tamir edilme denetimi yaptığımda, firmware değiştirilmiş, aktif CSC koduna, CSC sürümüne ve CSC ülkesine sahip değil diye uyarı çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saab9000 -- 4 Ağustos 2019; 17:50:3 >

Eğer ekranın orijinal olmadığına kâni olduysanız 8.1'e güncellemeyin, zira 8.1'de yan sanayi ekranlar hiç çalışmıyor. Şu durumda genel kabul gören şu ifade ile devam etmenizi öneririm, "çalışıyorsa elleme".

• zn_volkan Z kullanıcısına yanıt
    Yardımlarınız için çok teşekkürler. Konudaki önceki sayfalara baktım. Yan sanayi ekranlarda mavi ışık filtresi ve AOD çalışmaması ile ilgili teşhisler bu cihaz için de geçerli maalesef. Yan sanayi ekran olduğu kesin. O yüzden ellemeyeceğim. Orijinal ekran piyasada bulanabiliyor mu?
    Yetkili servis harici bazı firmalar takıyorlar, acaba sadece cam ile alakalı bir konu mu? Yalnız dış cam değişimi 200 tl'dir.

• arkadaşlar aynı sorunu yaşayan var mı? telefonun kilit ekranı kısmı kendi kendine açılıyor, sürekli sayfa yenileniyor, şarj ederken de şarjı takılıp çıkıyormuş gibi bir doluyor bir dolmuyor vs.
    bu durum için garantiye götürdüm ama değişen bir şey olmadı, sorun nedir bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.