Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.708
Cevap
26
Favori
248.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz geç gelir.Bende yeni sipariş verdim.

aliexpress.com
    US $1.08 20% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Telefon Ekran Koruyucuları'de Temperli Cam Samsung Galaxy J3 J5 J7 2017 2016 A3 A5 2017 J5 J7 J2 Başbakan Ekran Koruyucu kılıf Tam Kapak Koruyucu AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Tempered-Glass-For-Samsung-Galaxy-J3-J5-J7-2017-2016-A3-A5-2017-on-J5-J7/32825213786.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.nkua6s

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan_06_44

Biraz geç gelir.Bende yeni sipariş verdim.

https://tr.aliexpress.com/item/For-Samsung-Galaxy-J7-2017-Case-Cover-Luxury-J730-Silicone-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-J7/32821309115.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.nkua6s

https://tr.aliexpress.com/item/Tempered-Glass-For-Samsung-Galaxy-J3-J5-J7-2017-2016-A3-A5-2017-on-J5-J7/32825213786.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.nkua6s

Kilif fena degil ama ekran koruyucunun biraz daha kalitelisi var onu alman daha iyi olurdu. Ayni segmentte biraz daha iyisi 4.5 dolar civariydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 22 Ekim 2017; 21:34:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bugün kurulum yapıp, kullanmaya başladık. Ekran uyandırma çift tıkla açılmadı ya ana düğme ya da, güç düğmesine basarak açılıyor. Çift tık uygulaması yüklesem o da, pili çok tüketiyor Not4’e kurup kaldırmıştım oradan biliyorum. Bir de, numarayı yazıp, rehbere ekleye bastım hiş işlemedi kaydetmedi. Açtım kapadım yine olmadı. En sonunda numarayı arayıp çağrı kaydından rehbere ekleyebildim. Baya can sıkıcı bir durum sür git olursa hiç iyi değil. Servise de, vermek istemiyorum. Her ne kadar TR güvenceli olsa da, erkenden servislik olmak hoş değil. Böyle, bir durumla karşılaşan oldu mu? Bu arada J730’u anneme aldım o beğendi ayrı konu. Bir de, J730 baya çıt kırıldım pek kılıfsız kullanılacak bir modele benzemiyor. “Gpack Samsung Galaxy J7 Pro 2017 Kılıf Crash Sert Arka Kapak Case + Kırılmaz Cam”ı Hepsiburada’dan 27,90TL.’ye aldım telefon zımba gibi sağlam oldu biraz kabalaştırıyor ama, güvenlik için değer internette baktım kırılma olayları çok olmuş uğraşmamak için önlem almak en iyisi bence. Spigen kılıflara çok benziyor delik ve düğmelere tam uyumlu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz denenmiş ve onaylanmıştır.

http://www.hepsiburada.com/gpack-samsung-galaxy-j7-pro-2017-kilif-crash-sert-arka-kapak-case-kirilmaz-cam-p-HBV000007ZQFC?magaza=CEPMARKET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 19 Ekim 2017; 23:47:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar bugün kurulum yapıp, kullanmaya başladık. Ekran uyandırma çift tıkla açılmadı ya ana düğme ya da, güç düğmesine basarak açılıyor. Çift tık uygulaması yüklesem o da, pili çok tüketiyor Not4’e kurup kaldırmıştım oradan biliyorum. Bir de, numarayı yazıp, rehbere ekleye bastım hiş işlemedi kaydetmedi. Açtım kapadım yine olmadı. En sonunda numarayı arayıp çağrı kaydından rehbere ekleyebildim. Baya can sıkıcı bir durum sür git olursa hiç iyi değil. Servise de, vermek istemiyorum. Her ne kadar TR güvenceli olsa da, erkenden servislik olmak hoş değil. Bu durumla karşılaşan var mı? Bu arada J730’u anneme aldım o beğendi ayrı konu. Bu arada, J730 baya çıt kırıldım pek kılıfsız kullanılacak bir modele benzemiyor. “Gpack Samsung Galaxy J7 Pro 2017 Kılıf Crash Sert Arka Kapak Case + Kırılmaz Cam”ı Hepsiburada’dan 27,90TL.’ye aldım telefon zımba gibi sağlam oldu biraz kabalaştırıyor ama, güvenlik için değer internette baktım kırılma olayları çok olmuş uğraşmamak için önlem almak en iyisi bence. Spigen kılıflara çok benziyor delik ve düğmelere tam uyumlu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz denenmiş ve onaylanmıştır.

http://www.hepsiburada.com/gpack-samsung-galaxy-j7-pro-2017-kilif-crash-sert-arka-kapak-case-kirilmaz-cam-p-HBV000007ZQFC?magaza=CEPMARKET

Emjn misin kardes. ? Cok basit bir durum bence o yani numariyi yazdiktan sonra rehbere ekle yeni kisi sonra isim yazdiktan sonra kaydet dedim kaydetti bence bir daha dene sen
    Ekran koruyucu tam oluyor mu yoksa bosluk kaliyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 19 Ekim 2017; 23:45:56 >

• fatih_-_ F kullanıcısına yanıt
    Kırılmaz ekran koruyucu (9H direncinde dayanımı olan) 1'er milim sağ ve sol yanlardan boşluk kalıyor kılıfı takınca o boşluklar da, kapanıp tam sıfırlanıyor boyutları güzel kılıfla uyum sağladı. Bence hiç riske girmeyin alın kullanın. Arkadaşlar çözdüm. Rehbere ekle- Yeni Kişi Ekle'den ad girip, kaydete basınca işlem tamam. Çok kurcalayınca bildiğimi de, unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 20 Ekim 2017; 0:50:29 >

• https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=129460467

Arkadaşlar biriniz yardımcı olur musunuz? samsung phone info uygulamasını indirip telefon tamir denetimine tıklasanız aynı sorun sizde de var mı? ona göre telefonu servise vereceğim.
  • Mrb arkadaşlar. Ben de bugün alarak araniza katıldım. Siyah aldım. Çok hoş bir rengi var. Ekranın üstünde biraz boşluk var. Olmasaymış iyiymiş. Bazen de klavye deki bazı tuşlara bastığımda bazen tutukluk yapıyor. Sıkıntı değil ama can sıkıcı. Alttaki geri tuşunun bir türlü ışığını açamadım. Yok mu yoksa ben mi bulamadım. Bilmiyorum. Ama genel olarak çok güzel bir tel. Elde tutuş hissi harika.premium hissi veriyor. bir de bankacılık uygulamalarına girdiğimde mesaj üst bildirimden okunuyordu. Şimdi olmuyor. Var mı bir çaresi.

• takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: malibukont

Mrb arkadaşlar. Ben de bugün alarak araniza katıldım. Siyah aldım. Çok hoş bir rengi var. Ekranın üstünde biraz boşluk var. Olmasaymış iyiymiş. Bazen de klavye deki bazı tuşlara bastığımda bazen tutukluk yapıyor. Sıkıntı değil ama can sıkıcı. Alttaki geri tuşunun bir türlü ışığını açamadım. Yok mu yoksa ben mi bulamadım. Bilmiyorum. Ama genel olarak çok güzel bir tel. Elde tutuş hissi harika.premium hissi veriyor. bir de bankacılık uygulamalarına girdiğimde mesaj üst bildirimden okunuyordu. Şimdi olmuyor. Var mı bir çaresi.

bende siyahını aldım sizde güle güle kullanın.telefonda geri tuşu ışığı yok.bankacılık uygulamasına girdiğimde üst bildirimden okuyabiliyorum ben.çaresini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_06_44

Herkese selamlar.Bende 17.10.2017 tarihinde h.b internet sitesinden 1580 tl ye samsung Türkiye garantili siyah modelle aranıza katıldım.Samsung phone info uygulamasında Tamir edilme denetimi yaptığımda Tebrikler! Telefonunuz orjinal demektedir.Ancak NOT:üretim tarihi seri numara ile eşleşmiyor yazıyor.Canımsıkıldı doğrusu.Geçen ay yine h.b dan j7 prime aldım aynı kontrollerde öyle bir not çıkmamıştı.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar bulunmaktamıdır? Ne yapmalıyım bilgi verirseniz sevinirim.Bu arada samsung müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim bir program kurdurdu uzaktan erişim sanırım, ilgili birim daha sonra dönüş yapacaktır dendi.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

dediğinizi yaptım Tebrikler! Telefonunuz orjinal dedi telefonda not falan bişey yazmıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

quote:

Orijinalden alıntı: malibukont

Mrb arkadaşlar. Ben de bugün alarak araniza katıldım. Siyah aldım. Çok hoş bir rengi var. Ekranın üstünde biraz boşluk var. Olmasaymış iyiymiş. Bazen de klavye deki bazı tuşlara bastığımda bazen tutukluk yapıyor. Sıkıntı değil ama can sıkıcı. Alttaki geri tuşunun bir türlü ışığını açamadım. Yok mu yoksa ben mi bulamadım. Bilmiyorum. Ama genel olarak çok güzel bir tel. Elde tutuş hissi harika.premium hissi veriyor. bir de bankacılık uygulamalarına girdiğimde mesaj üst bildirimden okunuyordu. Şimdi olmuyor. Var mı bir çaresi.

bende siyahını aldım sizde güle güle kullanın.telefonda geri tuşu ışığı yok.bankacılık uygulamasına girdiğimde üst bildirimden okuyabiliyorum ben.çaresini bilmiyorum.

Teşekkür ederim. Size de hayırlı olsun. Mesaj bildirim işini hallettim. Sıkıntı yok ama telin hafızası çok az. Keşke 32 gb olsaymış. Fakat bazı uygulamarı harici hafıza kartına taşıdım ama bir çoğuna da izin vermedi. Büyük uygulamarı hafıza kartına taşımanın bir yolu var mı acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malibukont -- 23 Ekim 2017; 16:57:57 >

• malibukont M kullanıcısına yanıt
    Evet ROM bellek günümüz için çok düşük (16GB) en az 32GB olmalıydı. İşin açıkçası anneme internet bağlantısı gerekmeden hat üzerinden görüntülü görüşme özelliği dünyada Samsung'un tekelinde olduğu için Samsung aldırdım yoksa, bu sınıfta J730'un birçok rakibi var 1.555,00TL. pahalı aslında bu donanım o kadar etmez pilinin ve güncel android sürümünün dışında bir albenisi yok. "Xiaomi Redmi Note 4 64 GB/4GB (KVK Garantili)" 1.250,00TL. Aslında bu modeli alacaktım işlemcisi (8x2,0GHz) daha iyi pili de, 4100mAh ama, belirttiğim gibi o, görüntülü görüşmeyi istedi oyun oynamaz arada bir iki dakika internete girer o kadar. Nitekim, 4 gün boyunca saatlerce telefon görüşmesi yapmasına karşın pili ancak bitirebildi. Bu özelliği önemsemeyen ve marka takıntısı olmayanlar için güzel ve ekonomik bir seçim hem de, KVK TR güvenceli. Bu arada, çapkınlar kesinlikle Samsung almasınlar! Çünkü, ciddi riskler barındırıyor. Örneğin, eşlerinden şöyle; bir görüntülü görüşme çağrısı geldi: ---Sevgilim şu an ne yapıyorsun, sen neden terledin öyle? Yanıt: ---Şeyyyy, tuvaletteydim meşguldüm!...

http://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-4-64-gb-kvk-garantili-p-HBV000006C13V?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=21.c.k.pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 24 Ekim 2017; 14:59:18 >

• kurtar72 kullanıcısına yanıt

• Merhaba arkadaşlar Annem telefonunu çaldırmış. Ona bir telefon alacağım. Galaxy J7 (2017) ile galaxy A5 (2017) arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızgınHokkabaz

Merhaba arkadaşlar Annem telefonunu çaldırmış. Ona bir telefon alacağım. Galaxy J7 (2017) ile galaxy A5 (2017) arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

A5 2017 daha iyi bir telefon. J giriş/orta , A orta/yüksek, S serisi ise amiral
  • KızgınHokkabaz K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Karakola faturayla başvuruda bulundunuz mu? Faturanın üzerinde yazan imei numarasından izlenir en azından hırsızın telefonu satıp para kazanmasını önlemiş olursunuz. Çünkü, emniyet onayı ile, BTK uydudan bağlantısını kesiyor ve telefon çalışmaz duruma geliyor bu önemli yapmadıysanız boşlamayın, hemen yapın! Senin annen de, benimki gibi görüntülü görüşme için Samsung alıyorsa unpop, arkadaşın belirttiği gibi orta düzey A dizisi J’ye göre daha iyi S7’nin ithalleri 1900-2000TL. aralığına geriledi ama ithaller hem güvence hem de, güncelleme açısından sakattır bilirsin olsa da, olmasa da, adamı şaşırtmaz. TR dağıtıcı S7’ler 2.400 -2.600TL. civarı keyif ve kese senin seç beğen al. Samsung’un dışında orta düzey (2000TL. civarı) ederine üst düzey ZTE AXON 7 var gerçekten dolu bir telefon ses niteliği ve gürlüğü eşsiz. Yok, ben güzel bir orta düzey donanımlı bir telefonu giriş düzeyi ederine almak istiyorum dersen de, Xiaomi Redmi Note 4 64 GB (KVK Garantili) modeli var. Ayrıca, 1.250TL.'ye Huawei G8 de, iyi bir model. Elbette, seçenekler çoğaltılabilir. Ancak, bu modeller de, sınıflarının iyi ve uygun ederli telefonlarıdır en azından bir incele derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 26 Ekim 2017; 13:16:47 >

C5 PRO
  • kurtar72 kullanıcısına yanıt
    C5 pro efso.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Karakola faturayla başvuruda bulundunuz mu? Faturanın üzerinde yazan imei numarasından izlenir en azından hırsızın telefonu satıp para kazanmasını önlemiş olursunuz. Çünkü, emniyet onayı ile, BTK uydudan bağlantısını kesiyor ve telefon çalışmaz duruma geliyor bu önemli yapmadıysanız boşlamayın, hemen yapın! Senin annen de, benimki gibi görüntülü görüşme için Samsung alıyorsa unpop, arkadaşın belirttiği gibi orta düzey A dizisi J’ye göre daha iyi S7’nin ithalleri 1900-2000TL. aralığına geriledi ama ithaller hem güvence hem de, güncelleme açısından sakattır bilirsin olsa da, olmasa da, adamı şaşırtmaz. TR dağıtıcı S7’ler 2.400 -2.600TL. civarı keyif ve kese senin seç beğen al. Samsung’un dışında orta düzey (2000TL. civarı) ederine üst düzey ZTE AXON 7 var gerçekten dolu bir telefon ses niteliği ve gürlüğü eşsiz. Yok, ben güzel bir orta düzey donanımlı bir telefonu giriş düzeyi ederine almak istiyorum dersen de, Xiaomi Redmi Note 4 64 GB (KVK Garantili) modeli var. Ayrıca, 1.250TL.'ye Huawei G8 de, iyi bir model. Elbette, seçenekler çoğaltılabilir. Ancak, bu modeller de, sınıflarının iyi ve uygun ederli telefonlarıdır en azından bir incele derim.

Öncelikle teşekkür ederim. Ailem isviçre'de yaşıyor. Orda da ilgili birimlere başvuruları yapmışlar. Kendisi teknolojiden fazla anlamadığı için benden yardım istedi. Muhtemelen A5'de karar kılacağız. J7'ye göre üstün yanları var. Annem kullanacağı için çok fazla özelliğe ihtiyacı yok. Biliyorsunuz avrupa'da telefonlar buraya göre çok daha uygun. 300 chf'ye A5 alabiliyor. Çin marka telefonlar isviçre'de satılmıyor maalesef. Sanırım hükümet izin vermiyor. Çünkü hiç bir mağaza da çin markalı ürünler görmedim.

@unpop Tavsiyen için teşekkürler.

@MüdavimBey İsviçre'de C serisi yok maalesef. Yada ben bulamadım.

HTC 10 da, güzel bir model. İsviçre'de uygun (340CHF) bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 26 Ekim 2017; 17:56:16 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.