Şimdi Ara

Samsung Galaxy M14 - 5G - 128 GB - 6500 TL + 500 TL Hediye Çeki / 27-31 Mart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
8
Favori
7.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nfc telefonu nasıl ödüyor, o kadar kampanya var mı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt

eskisi gibi olmasada , iş bankası her ay 100 ila 150 tl yapıyor ve bunla beraber arada market benzin ile kombin yapınca oran daha da yükseliyor,

arada diğer bankalarda yapıyor yinede akmasa bile damlıyor , az çok nfc sayesinde geri dönüşüm oluyor , hiç ten iyidir:)

• Cihaza uygun kılıf yokmu, bulamadım hiç bir yerde, a14 için olanı alsak olur mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartal0001903 kullanıcısına yanıt

Aynı dertten ben de muzdaribim. Casestore diye bir mağaza 3 büyük alışveriş sitesinde de satış yapıyor. Yorumlara baktığımda bazı kişiler uyumsuz iade ediyorum demiş, bazıları uyumsuz ama taktım idare ediyorum demiş, bazıları 5 yıldız vermiş. Trendyol'da soru sormuşlar, "a14 kılıfı mı gönderiyorsunuz" diye, stok durumuna göre ayarlıyoruz diye abuk bir cevap vermiş mağaza.

Telefonu aldık, düşürüp kırarız diye kullanamıyoruz kapalı kutusunda duruyor işe bak:)

• kartal0001903 kullanıcısına yanıt

ben a14 kılıfı aldım aynen tam oldu  

ben telefoncudan aldım şeffaf orada taktım denedım öyle aldım kılıfın uzerınde A14 yazıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 25 Nisan 2023; 0:50:31 >
  • Ben s20 fe kullanıyorum çok memnunum.
    Bir yakınıma da s20 fe almayı düşünüyordum.

Sizce s20 fe mi? M14 mü?

• Merhaba arkadaşlar. Bu cihazı eşime almak istiyorum. Eldeki s5 in ekranı kırılınca buna geçmek istedik.

Kamerası, Ahize sesi hoparlör sesi yüksek mi.
    Tavsiye eder misiniz. Ykb nin 0 faizli 12 ay taksit kampanyasi ile almak istiyorum.
    Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt

1 aydır kullanıyorum , olumsuz bir şey diyeceğim tek durum var içinden şarj aleti çıkmıyor.

kamera , ses , telefon hızı hepsı çok guzel bu fıyata çok çok iyi bir model

ben samsungtan aldıgımı iade ettım , n11 den 6200 e + kupon , bonus derken 5900 e aldım , en uygun neresi bilmiyorum arraştırın 6200 e bulursunuz

EDİT

https://www.n11.com/urun/samsung-galaxy-m14-5g-4-gb-128-gb-samsung-turkiye-garantili-35837314?magaza=samsungturkiye&utm_medium=cpc

6189 a N11 de satılıyor satıcı samsung un kendısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 30 Nisan 2023; 14:27:35 >

• bazı hesaplarda 200tl indirim var hepsiburada kod içeriği samsung telefonlarda geçerli 4000 üzeri 200tl indirim

• robot216 kullanıcısına yanıt

cihazın batarya performansı, ısınma durumu ve sesi nasıl. oyun oynamam, bana çoğunlukla whatsapp gerekli ve belge taramada kullanacağım. arada da youtube müzik'ten müzik açıyorum. beklentilerimi karşılar mı? ikinci cihaz olarak kullanacağım, m23 ile bu cihaz arasında kaldım, bakınıyorum.

• seglopsi kullanıcısına yanıt

bataryası cok ıyı aktıf kullanımda en az 2 gun

ısınma hıc olmadı

tavsıye ederım hocam pişman olmazsınız

• Benim hesabımda 200 TL Çek tanımlı değil. Olsa iyi olurdu. Cihazı alan arkadaşlar kaç watlik şarj aleti aldınız. Kılıf ve cam filmi a14 ile uyumlumu.
    Hepsiburada bu cihaz 12 ay 0 faizle kredi veriyor Denizbank. YKB de de aynı kampanya vardı ama bitmiş.

• robot216 kullanıcısına yanıt

genel olarak şebeke çekim performansı nasıl. exynos yongalarının biraz düşük kalıyordu çekim gücü, şebeke genellikle full gösteriyor mu. genellikle 4g üzerinden interneti kullanacağım için bu şarj süresine negatif etki edecektir. bundan dolayı da biraz aklım m23'e kayar vaziyette.

wifi durumu aynı şekilde iyi mi?

muhtemelen birkaç gün içerisinde sipariş vereceğim ama pişman olmak da istemediğim için kusura bakmayın aklıma geldikçe soru soruyorum :) cihazın forumu, konusu veya bir incelemesi vesayre de olmayınca kullanıcısını bulmuşken sorayım dedim.

alt tarafı 6000₺'lik cihaz ama aradığım özellikler farkındaysanız telefonun telefon olma özellikleriyle alakalı daha çok. oyundan falan ziyade.

• Tecno pova 4 bundan iyi cihaz. 8/128

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/tecno-pova-4.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 30 Nisan 2023; 15:43:55 >
  • Bu cihaz ile A14 ve Redmi Note 12 arasında kaldım , önerisi olan var mı ?

• Hepsiburada'da M14 128 GB modelinde 100 TL indirimim mevcut. Ücretsiz kullanmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz, boşa gitmesin kupon.

• Arkadaşlar Samsung M14 tr garantili ve Redmi note 11pro yurtdışı (garantisiz) cihaz arasında kaldım. İkisi de hemen hemen aynı fiyat. Hangisini önerirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pratik Adam kullanıcısına yanıt
    Heralde xiaomi daha iyidir, m14 bildigimiz giris seviyesi telefon ama gunluk kullanima gayet yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.