Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
40
Favori
180.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pc.programcı

Ben Se Den 6s e bile geçtiğimde devasa gelmişti. Hatta heveslenip tekrar baştan izlemiştim taht oyunları dizisini. Ben de iOS Dan geçeceğim
    Benimki de tüplü televizyondan 140 ekran LED TV'ye geçiş gibi oalcak sanırım.

Benim telefon da son birkaç saat içinde kargoya verilmiş çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordinary Story -- 2 Mart 2019; 20:14:59 >
  • S7edge silver duos ile 6aylık maceram bugün bitti
    Arka pil kapağı kendiliğinden kalkmıştı batarya şişmesi sebebiyle
    İthalatçı garantisiyle uğraşmamak ve tamir masrafı yapmak istemediğim için en iyi rakamı veren telefoncuya sattım geçtim.

1640liraya Delta garantili çift hatlı mavi renk M20 64gb 4ram aldım bana hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de aranıza katıldım. Konunun açılmasını bekliyordum. Konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum

Hepsiburadadan sipariş geçtim ben de. umarım hafıza kartını da gönderirler.
    Kargo bilgisine an itibari ile baktım yola çıkmış gözüküyor sanırım pazartesi elime ulaşır. cümleten hayırlı olsun güzel cihaz aldık tam fiyat performans olduğunu düşünüyorum.
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • urun.n11.com
    Samsung Galaxy M10 M20 (2019) Model Nano Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/samsung-galaxy-m20-2019-model-nano-ekran-koruyucu-P325982703

Bu ürün nasıldır sizce? Nano cammış temper camlardan daha sağlammış mış mış. Deneyimi olan var mı?

• Sahibinden ve letgo M20 ilanlari ile dolmuş...

• Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    Bilgisi olan yazsa iyi olur. Ben de hemen sipariş verecem

• Ordinary Story kullanıcısına yanıt
    O tipleri bilmiyorum ama ne olursa olsun çok pahalı. Gerçi alternatif yok Çin’den sipariş geçmek lazım ama ben gibi hor kullanıyorsanız ve kılıf cam kesinlikle şart diyorsanız alınabilir 5-10 TL ye bakmadan

• SAMSUNG M20 (2 ADET) BLITZPOWER NANO EKRAN KORUYUCU 29,90 TL yerine 19,90 TL
    urun.n11.com
    Samsung M20 Blıtzpower Nano Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/samsung-m20-2-adet-blitzpower-nano-ekran-koruyucu-P325036082

Burada 2 adet veriyor 20 tl ye

• Hocam konunun yeri yanlış olmuşandroid cihazlar bölümüne taşıttrırın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

belki apple'dan androide geçerken alışmak biraz vakit alır , ama bence 1150₺'ye alınabilecek en mantıklı telefon .
    Merhaba. 1150 TL'ye alanlar nasıl aldı acaba? Bir de hepsiburada'dan alan herkeste kutudan 32 gb hafıza kartı çıkacak mı acaba? Yarın birçok kişinin kargosu gelmiş olur. Kargosu her gelen hafıza kartı çıkıp çıkmadığı konusunda bilgi verirse güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturk unal -- 3 Mart 2019; 18:37:3 >
  • erturk unal kullanıcısına yanıt
    kesinlikle. hepsiburadadan alanlar yanında hafıza kartı çıkıp çıkmadığını belirtirlerse ben de sevinirim. yarın gelecek sanırım kargom ama meraktayım ben de.

bu arada hepsiburada distribitör garantili diyordu DRK diye bi firma kargolamış faturada DRK yazıyor. normal mi bu?
  • erturk unal kullanıcısına yanıt
    önceki mesajlarda açıklaması var. 250tl direk indrim 250 tl hediye çeki 150 tl Axeses chip para 1150 tl ye mal oldu.

• BaDRuLe kullanıcısına yanıt
    DRK cihazları da (Samsung garantili) distribütör cihazı, garanti açısından sıkıntı yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: erturk unal

Merhaba. 1150 TL'ye alanlar nasıl aldı acaba? Bir de hepsiburada'dan alan herkeste kutudan 32 gb hafıza kartı çıkacak mı acaba? Yarın birçok kişinin kargosu gelmiş olur. Kargosu her gelen hafıza kartı çıkıp çıkmadığı konusunda bilgi verirse güzel olur.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bence çıkacak hafıza kartı. 29 tl ye Satıyor Hepsiburada zaten.

Gittigidiyordan alan ve satıcı yorumlarınla onaylayan biri 32 GB hafıza kartı hediyeniz için teşekkürler yazmış

• Pc.programcı kullanıcısına yanıt
    Bana gerçekten sağlam koruyacak bir cam lazım. Fiyatı hiç önemli değil yeterki korusun.

Ben de telefonu HB’dan aldım ve bana da hafıza kartı geleceğini bildiren mesaj geldi.

• Telefonumun bugun kargoya verildiği ortaya çıktı. Cuma mesaj gelmişti verildi diye SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 3 Mart 2019; 21:39:51 >
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı, büyük ihtimalle yarın çıkacak kargo diye tahmin ediyorum...

Kızılay derken Ankara Kızılay mı ? Benim İstanbul tuzla. Farklı yerlerden mi kargolanıyor bunlar anlamadım.
    Benim saat 11 gibi elimde olacağı kesin. Gelir gelmez birkaç resim atarım. Konunun ilk mesajının içeriğini de düzenlerim. Güzel bir video çekip YouTube a atmayı düşünüyorum

Benim anladığım şu, telefon dün kargoya veriliyor şimdi taşıma durumunda. Yarın esas sevk merkezine inecek sonra sabah 10 a kadar şubende olacak. Şu an yolda (muhtemelen karayolu)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.