12 Güncellemesini Yapmayın, Telefonun Anasını Ağlattı. En Stabil 11 Sürümüydü. |
★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ (86. sayfa)
-
-
Ben memnunum açıkçası. Dün gece kurdum. Kendine gelmesi biraz uzun sürdü. Sonrasında uygulamalarında güncellenmesi gerekti. Ama şu anda çok iyi görünüyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihaz Android 12 Yüklenince Atikliğini Kaybetti. 11 Yüklüyken Akıyordu, Şimdi Alakası Yok.
-
Sanal rami 2gb'a getirin
Arka plan işlemlerini sınırla > arka planda işlem yok
Bunları yapın fark edecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 11 Haziran 2022; 22:43:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yapıyoruz?
Telefon yavaşsa ayarlar>cihaz bakımı>hafıza>ram plus u 6 gb seçin.
Yeniden başlatcak telefonu ve işlem tamamdır.
bence 2gb seçilince telefon daha stabil çalışıyor samsung forumlarında bu şekilde yapanlar oldu
-
güvenli klasörün gelmesi iyi olmuş bu telefon bir aile yakımında var onun yerine güncellemeyi ben yapacağım kendisi bu işlerden anlamaz
-
Sanal Ram 4 Seçili Gelmişti 6 Yaptım Hızlanır Diye, Bir İşe Yaramadı. Arka Plan İşlemlerini Kapatınca Hava Durumu Widget Bile Çalışmıyor :(
-
Sanal ram 2 gb yapın 6 değil
Arka plan işlem sınırı serbest olsun
Dediğiniz Sekme Yok Hocam.
Standart Sınır
Arka Planda İşlem Yok
En Çok 1 İşlem
En Çok 2 İşlem
En Çok 3 İşlem
En Çok 4 İşlem
Seçenekleri Var.
Standart Sınır Seçili Standart Olarak.
Ram'i 2 Yaptım. 11 Çok Seri Ve Pratikti, 12 Görünce Sanırım İşlemci Yetmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buhar Abi -- 14 Haziran 2022; 16:29:33 > -
Güncellemeden memnun olan bi ben varım sanırım
-
Ara Bir Performans Güncellemesi Gelmesi Gerekiyor. Onun Harici Şiddetle Geçmemenizi Öneriyorum 12 Sürümüne.. Kararlılıktan Eser Kalmadı.
-
Performans anlamında düşüş var ancak pil tüketimi de inanılmaz düştü 12 ile.
Ayrıca metro tünelden çıkınca uçak modunu açıp kapatmadan 4.5G'ye otomatik geçmeme sorunu devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 15 Haziran 2022; 18:19:4 >
İşlemci o kadar kötü değil aynı işlemci a51de var a51 seneye android13 alacak
Yeni bir güncelleme ile düzelir
Yukarıda arkadaş yazmış kurmayın diye,doğru söylemiş kurmayın kasmaya başladı. Pili de içmeye başladı. Umarım yama ile düzeltilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kuranlar için acil güncelleme şart. Ş2 saat oldu su gibi içiyor pili,kurmayanlar kurmasın telefon aptallasti. LG ye döndü telefon
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pil Konusunda Bir Sıkıntım Yok, Uygulama Açılış Süreleri Olsun, Ani Hareketlere Verdiği Tepkiler Olsun Feci Kararlılık Sorunu Var. RAM Plus Muhabbetinde Yukarıda Bir Arkadaş 2 GB Yapmamı Söylemişti, Onu Yaptığımdan Beri %20 İyileşme Var. İlk Günkü Gibi Değil. Sizde Deneyebilirsiniz.
Bunların Harici TAVSİYEM Sakın KURMAYIN.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X