Arkadaşlar telefonun üzerinde ekran koruyucu ile gelmiyor değil mi ben direk etrafını saran samsung yazılı jelatini söküp ekran koruyucu taktım çünkü < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (7. sayfa)
-
-
Evet üzerinde ekran koruyucusu olmadan geliyor. Kılıfta yok Sadece standart bir adaptör ve şarj kablosu çıkıyor. Ben hızlı şarj için 25W orjinal samsung şarj aleti ve kablosunun olduğu pakete 249 TL bayıldım
-
s20 fe nin fiyatı arşa çıkınca bunu almak zorunda kaldım, bakalım üzmez inşallah. ekran koruyucu ve kılıf önerebilir misiniz
-
Telefon bugün geldi,6.7 inç için çok zarif bi tasarımı var,çok hızlı ve akıcı,renk olarak mavi aldım online mağazalarda görünen renkten daha koyu bir mavisi var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler, telefonu alanlar korucuyu nereden aldı
-
N11 den aldım şeffaf kılıf çok kötüydü,kılıf yamuk duruyordu,hatta taktıktan sonra telefonu yamuk sandım,kılıftanmışquote:
Orijinalden alıntı: PhenollBeyler, telefonu alanlar korucuyu nereden aldı
Aynı kılıftan bende alma gafletinde bulundum. Gerçekten böyle kılıf kalıbı olmaz olsun. Zore marka mı aldığınız şeffaf kılıf acaba? Düzgün bir aksesuar bulamadım gitti şu telefona.
-
Aynen öğle zero,bu markanın çok şeffaf kılıfını kullandım ilkkez böyle Bi durumla karşılaştım,kutuya bir adet şeffaf kılıf koymayı bize çok gören samsungun kulaklarını çınlatıyorumquote:
Orijinalden alıntı: BlackMirrorAynı kılıftan bende alma gafletinde bulundum. Gerçekten böyle kılıf kalıbı olmaz olsun. Zore marka mı aldığınız şeffaf kılıf acaba? Düzgün bir aksesuar bulamadım gitti şu telefona.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 26 Aralık 2021; 17:31:25 >
Arkadaşlar kutudan çıkan şarj aleti kaç watt diye sormuştum ama araştırmalarıma göre 15w galiba. Söyle bir sorum var mesela Xiaomi 22w ve 33w şarj aletlerim var bunları hızlı şarj için kullanabilir miyim ? Yoksa Samsung mu almam gerekiyor şarj adaptörünü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shunter -- 26 Aralık 2021; 20:57:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanabilirsiniz,fakat telefon maksimum 25 wattı desteklediği için,25 wattla şarj olur,evet kutudan çıkan 15 wattquote:
Orijinalden alıntı: shunter
Arkadaşlar kutudan çıkan şarj aleti kaç watt diye sormuştum ama araştırmalarıma göre 15w galiba. Söyle bir sorum var mesela Xiaomi 22w ve 33w şarj aletlerim var bunları hızlı şarj için kullanabilir miyim ? Yoksa Samsung mu almam gerekiyor şarj adaptörünü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 26 Aralık 2021; 21:3:30 >
bu telefon ne kadar süre ile güncelleme alır sizce, s20 fe kadar ilgilenirler mi telefonla
-
Ekran koruyucu nereden aldınız
-
Ben hiç bir zaman ekran koruyucu kullanmadım,bence insanların cebinden para almak için icad edilmişlerquote:
Orijinalden alıntı: PhenollEkran koruyucu nereden aldınız
İki ana güncelleme alacak diğe biliyorum,ilgi alaka konusunda sanırım samsung s20 fe den bi tık geride kalır bencequote:
Orijinalden alıntı: Kagrenacbu telefon ne kadar süre ile güncelleme alır sizce, s20 fe kadar ilgilenirler mi telefonla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 26 Aralık 2021; 21:28:29 >
Anladım teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır yeni samsung telefonlar 3 ana güncelleme alacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
A52 kılıfları uyumlu mudur arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hocam çıkan hepsi değil. Sadece A5? ve A7?, S, Z serileri alacak 3 büyük güncelleme. M serisi Samsung’un ucuzluğa önem verdiği seri olduğundan M serisi 2 büyük güncelle alacak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayır,uyumsuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X