Şimdi Ara

Samsung Galaxy Mini 2 S6500 [Ana Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar ve hızlı cevaplarınızı beklemekteyiz.

Ben ve babam şu anda bu telefonda karar kıldık. Aslında hem ben hem de babam akıllı telefonlardan bi haber yıllarımızı geçirdik ve şu andan itibaren tabularımızı yıkmaya karar verdik. Yarın da bu telefonu almayı planlamaktayız. Şimdi eğer bunu almak bir hataysa biz 2x hata yapmış olacağız.

O yüzden acil yardımlarınızı/cevaplarınızı/yorumlarınızı beklemekteyiz. Herkese saygılar.

Anlamayanlar için
    : Hem babam hem ben bu telefondan alacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asansörcü -- 25 Mayıs 2013; 18:58:22 >
  • 15 20 gün sonra s4, nokia lumia 520 falan çıkacak. özellikle 520 çıktığında 500tl civarı eski telefonların fiyatı baya düşecektir.
  • Hangi formatlı videoları oynatıyor acaba ? .avi formatlı olanları oynatmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Hangi formatlı videoları oynatıyor acaba ? .avi formatlı olanları oynatmadı

.avi ve diger populer formatlari oynatmak icin mxplayer pro ya da bsplayer yuklemen gerekir codec destegi icin. 800×480 e kadar oynatir ama 720p 1080 p bekleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.
  • 2.3.6 surumlu yeni guncelleme geldi mini 2 ye bilginize ...

• Bir sorum daha olacak ; turkcell sosyal paket aldım, şimdi wi-fi olmayan yerde sosyal paketten girmek için veri alışverişi modunu açık mı bırakmak lazım ? Açık bırakınca hattımdan gitmesin sonra ? Girmesin bana liralar falan ? Paket ile bağlanmak için veri ağ modunu açmak mı lazım yani ?

Hemen bir deneme yaptım.Wi-fi kapattım ,ağ dolaşımı etkin yaptım kısayoldan ilk önce E harfi belirdi 2 ok yeşil,sarı sonrasında H harfi belirdi.Ne anlama geliyor ?

Kitapçığını kaybettim kılavuzdan bakamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

2.3.6 surumlu yeni guncelleme geldi mini 2 ye bilginize ...

yenilikler neler? bendeki zatn 2.3.6'ydı bana da geld şimdi günclleme kiese
  • telefonun zil sesi seviyesi nasıl gürültülü bir yerde çalışıyorum
  • biriniz de çıkıp demiyorki bekle biraz daha GM Discovery al telefon 4 çekirdekli 1.2ghz 1gb ram var açmadığı oyun yok hemde fiyatı 650tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturan adam

quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

2.3.6 surumlu yeni guncelleme geldi mini 2 ye bilginize ...

yenilikler neler? bendeki zatn 2.3.6'ydı bana da geld şimdi günclleme kiese

zil sesi nasıl çok çıkıyor mu dokunmatik mi bastırmatik mi gerçi kapasitif ekran ama basılanı algılamama gibi sorunları var mı
  • teco1095 T kullanıcısına yanıt
    Zil sesi sokak gurultusunde çantadan anca duyuluyor. Ekrani da fena degil yani. Ama su saatten sonra alinmaz bence bu telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zil sesi sokak gurultusunde çantadan anca duyuluyor. Ekrani da fena degil yani. Ama su saatten sonra alinmaz bence bu telefon

telefondan çok fazla beklentim yok tipi güzel olsun sesi çıksın şarjı 2 gün gitsin yeter
  • Ille de android olcak diyosan discovery filan al bence. Ama android e gerek yok diyorsan lumia 520 alabilirsin. Tip olarak çok daha güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturan adam -- 21 Ekim 2013; 2:46:31 >
  • quote:

Ille de android olcak diyosan discovery filan al bence. Ama android e gerek yok diyorsan lumia 520 alabilirsin. Tip olarak çok daha güzel

telefonun özellikleri benim isteklerimi karşılıyor araştırdığım kadarıyla özellikleri gerçekleştirmede de başarılı fiyatıda makul 380 tl ye mediamarkt ta buldum büyük telefonları sevmiyorum telefon avucuma tam oturmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teco1095 -- 21 Ekim 2013; 11:15:21 >
  • Bu telefondan aldım. Android sistemlere de yabancıyım. İnternet filan kullanmadığım için sadece telefon olarak kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  • Telefon kafayı yedi.Kndi kendine kapanıyor titriyor falan.Bazen takılıyor.Format atacağım, fakat yedklemem lazım.Kies ile bağlantıyı bir türlü yapamadım.
    Belirtilen 192.... 08000 falan adres yerine girip kies ile içindekileri görüyorum ama kies programına bağlantı yapamıyorum.Yedekle geri yükle işlemleri de yapamıyorum bu yüzden.
    Takıyorum telefonu bağlanıyor diyor dakikalarca da öyle kalıyor 1 saat geçiyor halen bağlanmıyor !
  • Kişi eklerken ; kişi adı cok uzun hatası almaya başladım ,nasıl çözebilirim ?
  • telefondan memnunmusunuz alan arkadaşlar? kasma donma yapıyormu birde oyun olarak subway surf ve temple run seviyesindeki oyunlar oynanır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

telefondan memnunmusunuz alan arkadaşlar? kasma donma yapıyormu birde oyun olarak subway surf ve temple run seviyesindeki oyunlar oynanır mı

imkanı yok başka bi telefona yönelin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.